Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Aseara la 20.45 s-a nascut Sophia Diana, bebe de Ilinca, 3160g si 54 cm, scor Apgar 9/10, prin cezariana, "ca dupa 6 ore de chinuri eroismul muma-sii a cedat". Ilinca va pupa pe toate, acum sint bine, dar mi-a scris ca abia se dilatase 1 cm dupa 5 ore de contractii tot la 2 minute, asa ca...s-a ajuns la cezariana. |
Felicitari, Ilinca!
Bine ai venit, bebelina Sophia Diana!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
Raaluca spune:
FELICITARI ILINCA!
CHATONEL,ai dreptate! Nu poate fi vorba de rasfat la varsta asta!
Si bebe Lena daca o pun in patutul ei imediat ce a adormit se trezeste si incepe sa urle. Eu nu am avut atata putere sa o las sa urle 20 de minute dar am incercat vreo cateva si nu s-a potolit.
Pur si simplu au nevoie de noi!Cum o iau in brate se potoleste. Simte caldura corpului, aude bataile inimii si se linisteste.
Raluca, mamica de Lena
alina.n spune:
citat din mesajul lui Gaza22 Dragelor, va anunt cu bucurie ca astazi 24.04.2009, orele 22:40 s-a nascut fetita Gazei si a mea, Ana Katherina - 4 kg, 52 cm, 9 APGAR, prin cezariana. Travaliul a inceput la ora 12:00, Gazei fiindu-i administrata anestezia epidurala. In jurul orelor 18:00 am ajuns la dilatatie 10 aproape fara dureri, dar gaza mica nu a vrut sa iasa asa ca dupa multa tensiune si agitatie am optat pentru cezariana. Gaza a fost o eroina si sunt mandru de ea! Am fost in permanenta langa ea (din fericire am putut sa o asist peste tot) iar acum este OK. O sa revin cu detalii maine. Va multumesc din suflet pentru sprijinul constant si incurajarile pe care i le-ati adresat, asigurandu-va de intreaga mea recunostiinta. Va pupam cu drag si fie ca vestile bune sa soseasca din toate burticile. Gaza si M 40+ cu |
Felicitari Gaza!!!
Mami fericita!!!
Vine barza!
Leeloo21 spune:
buna ziua mamici si burtici!
ayla..de unde stii ca vigantolul tine doar o luna si apoi trebuie schimbat?..in prospect eu n-am gasit sa scrie asa ceva..si eu nu l-am tinut in cutie..credeti ca e vreo problema?
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
Leeloo21 spune:
felicitari Gaza!
refacere usoara si bebita sanatoasa si papacioasa!
pup
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute
alina.n spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Moniland
26+Laura Ioana Irina Maria |
Felicitaru Bombonique!!!
Mami fericita!!!
Vine barza!
aris26 spune:
kea - poti sa faci biberoanele inainte de culcare si sa le tzi intr-un etui special sa le tzina calde. e normal sa tzipe ca si cum nu a mancat de o saptamana. ei nu stiu sa se abtina,
cand le e foame trebuie sa ii satisfaca nevoia in acel moment nu peste un minut...:P...deh
gigelica - de abia pe la 4 luni o sa isi stabileasca ciclurile zi noapte. intre timp poti sa incerci sa il obishnuiesti incat incet. adica noapte sa nu il schimbi decat daca arde, sa nu aprinzi
lumini puternice, sa nu vorbesti prea mult cu el si oricum doar in shoapta. ideal ar fi sa il simti cand ii e foame si sa nu fie necesar sa apuce sa tzipe
de foame. totul noaptea trebuie facut pe mutzeshte si cu lumina cat mai putina
gaza si m - FELICITARI! sa va traiasca minunea ma bucur sa aud ca nu a avut dureri si ati fost impreuna permanent
florinela - eu nu cred ca e diaree. copii alimentati la san pot sa aiba pana la 8 scaune pe zi. e normal sa fie moi sau chiar apoase pentru ca laptele matern este bogat in lactoza care nu se
asimileaza, relax...totul e ok. de la fanta nu e sigur eu beau tot felul de sucuri, chiar si cola cate un pic cand am chef. despre amestecarea laptelui, nu sunt convinsa ca e ok, deshi pana la
urma tot acolo ajung si se amesteca in stomac.
Bombonique - FELICITARI! Sa ftzi sanatoshi amandoi
Ilinca - FELICITARI! Sanatate si refacere ushoara! si nu te mai gandi la eroism...oricum nu ne face nimeni statuie.
mi-am dat seama de dimineata ca puiul meu implineshte azi o luna...trebuie sa ma duc sa-i cumpar tort
olishka spune:
citat din mesajul lui Leeloo21 buna ziua mamici si burtici! ayla..de unde stii ca vigantolul tine doar o luna si apoi trebuie schimbat?..in prospect eu n-am gasit sa scrie asa ceva..si eu nu l-am tinut in cutie..credeti ca e vreo problema? va Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) nasterea in apa pozici dragute |
Leeloo si mie mi s-a zis in maternitate ca Vigantolul trebuie schimbat dupa 1 luna, chiar daca nu l-ai consumat pe tot. De tinut in cutie nu stiam. Eu am aruncat cutia.
Olga, mamica lui David iepurasul
alina.n spune:
citat din mesajul lui pisigri Aseara la 20.45 s-a nascut Sophia Diana, bebe de Ilinca, 3160g si 54 cm, scor Apgar 9/10, prin cezariana, "ca dupa 6 ore de chinuri eroismul muma-sii a cedat". Ilinca va pupa pe toate, acum sint bine, dar mi-a scris ca abia se dilatase 1 cm dupa 5 ore de contractii tot la 2 minute, asa ca...s-a ajuns la cezariana. if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Felicitari Ilinca si refacere rapida!!
Mami fericita!!!
Vine barza!
Pisik06 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de ceva vreme, ca sunt f racita si nu am avut putere si chef de nimic. Am facut febra mare, tusesc, consum un bax de servetele pe ora, sunt vai de mine, ce mai. Si stau cu frica sa nu ii dau si piticii, ca asta i-ar mai lipsi.
Felicitari Ilinca, Gaza, Bombonique
Pisigri, eu nici nu mai incerc sa o pun pe pitica in pat ziua. ma multumesc ca doarme in pat de la aproximativ 22 pana pe la 3 dimineata, apoi de la 3 pana e la 6-7 si apoi, eventual, nu intotdeauna pana pe la 8-9. In rest, ziua, o tin in casa, fie in balansoar, fie in scaunel - am un scaunel care se fixeaza pe un scaun normal si are 3 pozitii - 0+, scaun de masa pt sugari si inaltator pt copii maricei. E normal ca ziua sa vrea si ei sa stea in mijlocul actiunii, cu membrii familiei, nu mi se pare deloc un capat de tara ca nu dorm in patut. Iar chestia cu rasfatul, scrie clar si in dr. Spock, ca tocmsi il citesc, e falsa. Nu exista rasfat pana la 6 luni. Exista nevoia bebeilor de a simti caldura si protectia parintilor, atat.
Aris, La multi ani piticului. Noi in fiecare luna ii facem petrecere, cu nasii, cu bunicii, ii luam/facem tort, primeste cadouri. Suntem cam dusi, nu?
Joi am fost la Grigore alexandrecsu si i-am facut analiza pt tranzit. are reflux gastric, chiar daca nu vomita. Pilorul dintre stomac si esofag nu e suficient dezvoltat si de aceea lapticul nu trece in flux continuu catre stomac, ci fractionat si se intoarce inapoi provocand arsuri. De asemenea, are tranzit lent, de aia nu face caca. teoretic, se rezolva in timp, odata cu diversificarea si maturizarea organismului. Pana atunci ne-a dat tratament si parca sa zic ca e ceva mai bine
Pupici
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)