Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

ce este analiza pt tranzit..ce ati facut mai precis? si ce te-a impins sa mergi sa-i faci analiza pisik? si Tudoras are reflux gastric..adik da afara laptic un pic duoa masa...asta mai ales daca nu il tin eu suficient sa dea aerul afara..dar se intampla si sa ragaie si cand il pun in patut tot se mai screme un pic si apoi da laptic afara..acum o sapt chia a vomitat asa cu jet dupa masa..insa dr mi-a zis k a papat cu pofta si din cauza asta..aerul a fost de vina..

pup

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Ilinca felicitari mamico, sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa, si lasa eroismul ca nu asta conteaza ci faptul ca sunteti sanatoase amandoua. Refacerea usoara!!!
Pt. tranzit intestinal mie mi-a recomandat pediatra Bifiform liquid care are culturi vi de bifidus si cica ar fi foarte bun numai ca se gaseste foarte greu iar multe farmacii nici nu au auzit de el. Eu de azi am inceput sa-l dau si o sa va spuncat e de bun.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, pe mine a inceput sa ma macine o dilema...ce facem cu tzantzarii??? se apropie sezonul, am eu plase la geamuri, dar asta nu i-a oprit niciodata, pana acum foloseam raid cu lichid dar nu stiu acum cu bb ce facem. voi v-ati gandit? afara ce facem? o sa pun plasa la carucior dar nu o sa stea mereu in carucior...deci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Vigantolul odata desfacut e valabil 1 luna, apoi isi pierde proprietatile, pt ca intra in contact cu aerul. Eu il tin in cutie, scrie sa se pastreze in ambalaj original, sau la loc ferit de lumina.

Reflux gastric avem si noi si e normal la bebelusi. De aceea am si cautat pernita din acea care impiedica refluzul.
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/refluxul-gastric-la-bebelusi_25.html

"Felicitari" pt zilele de nastere ale ghioceilor le gasiti la Party Zone

Noi acum am ajuns de la patrecere, abia ce am culcat copilasii, ne punem si noi la un somnic.

Gigelica multumesc! Nu stiu Luana ce culoare o sa aiba la ochisori, ca par albastrii inchis, dar cred ca e culoarea "de lapte" cum se zice, ca ochi albastrii noi nu avem nici unul. Seamana pe vecinul.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pai nu tin musai sa stea in pat, dar nu vrea sa stea jos nicaieri. Nici in scoica de masina, nici in landou, nici in "pat" improvizat in camera in care stam noi. Vrea numai in brate... Ma rog, oricum nu ma lasa inima sa o las sa plinga, am avut meci dimineata cu tati pe tema asta, asa ca i-am "impins" la citit niscai articole de pe net. Recunosc ca sint cam aricioasa cind e vorba de bebe... da ce sa fac...

Chatonel, am vazut pozele, dar sa-ti explic care era logica mea, de-mi trebuie musai ACUM carusel: am zis ca o mai pun in patut cu ala si ii mai dau astfel o ocupatie, mai ales dimineata cind sintem numai noi doua acasa. Cu statul asta in brate, cind ajunge Motanu de la servici eu sint rupta de foame si fac pe mine.... . Nu mai zic de gatit, spalat, calcat, miscat in front ca....urgent o "doare burtica". Dar ca sa chiar aiba o ocupatie cu ala, ar trebui sa se invirta... si daca e cu cheita, se invirte vreo 2 minute, deci tot linga ea ar trebui sa stau, sa "dau la manivela". Altminteri, mie mi-au placut mult mai mult modelele de carusel mecanic simplu, decit cele mai de fitze. Acu e drept ca in Iasi sint putiiine magazine cu articole pt copii si nici nu prea am de unde alege.

Voi mai calcati hainele celor mici? A mea face acusi 2 luni si sincer as renunta la chestia asta...adica i-as calca numai hainele care trebuie calcate, nu tot (bine, io-s de-aia care NU calca lenjeria de pat si blugii, asa ca... in traducere, dupa mine, trebuie calcat ceea ce e botit si se vede)

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Leloo si restul fetelor care au intrebat - noi am ajuns sa facem analiza de tranzit pt ca bebelina a avut saptamani intregi f agitate, plange cand mananca si dupa, colicii nu cedeaza la nimic, nu poate da aerul afara, in schimb se ineaca, tuseste, plange, etc. De vomitat insa nu vomita, regurgiteaza f rar si in cantitati normale. A fost o radiografie, in timpul careia i-au dat sa bea bariu amestecat cu ceai. Tratamentul a inceput sa isi faca efectul, mi se pare ca se simte un pic mai bine, Doamne ajuta!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pisigri, noi avem 2 chestii pe care ne putem baza: muzica si suzi. Dupa ce a halit, ne-am jucat, a scos aerul din stomac, facut kk, am schimbat-o, e gata de o tura noua de nani. Daca nu vrea sa se dea dusa ii pun muzica, pe ea o pun in landou sau in cos de BB si ii dau si suzeta, daca o vad molfaita. In general asa sta linistita chiar daca nu doarme: da din miini, se uita in jur etc. Asa am si io liniste sa fac dus, sa pap si sa o mai las deoparte
Cind e vb de urgente la WC, poa sa plinga si sa inventeze ce vrea ea, de dus tot ma duc si nici nu ma gindesc sa o iau cu mine

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Alta intrebare: am vrut sa tii iau azi carusel pt patut...una din variante e cu cheita, dar se invirte si cinta doar vreo 2 minute. Cele cu baterii/priza sint f mari si...cum se prind ele pe pat...ii dau peste nas. Voi ati luat asa ceva?

Noi am luat cu baterii (i-am pus acumulatori, ca sa nu stam tot timpul sa skimbam la baterii). Are 4 mutzunaki care se rotesc, lampa de veghe si muzica (vreo 3 cantecele). Nici asta nu canta decat cateva minute... Nu mi se pare prea mare...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

fetelor, pe mine a inceput sa ma macine o dilema...ce facem cu tzantzarii??? se apropie sezonul, am eu plase la geamuri, dar asta nu i-a oprit niciodata, pana acum foloseam raid cu lichid dar nu stiu acum cu bb ce facem. voi v-ati gandit? afara ce facem? o sa pun plasa la carucior dar nu o sa stea mereu in carucior...deci?

daca raid cu lichid nu e indicat pt BB, atunci tre sa incercam cu lamiita; acu am dat o tura si pe net, cica exista o veioza speciala pt BB, cu ultrasunete, care alunga toate insectivorele

http://www.linternaute.com/femmes/famille/0707-vacances-bebe/7.shtml

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Monica, care sunt datele cu care pot modifica pagina ghiocicii mele? as vrea sa ii pun niste poze pe pagina. Multumesc

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Mergi la inceput