Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 11
lysbeth spune:
Ilinca, Gaza, Bombonique Felicitari Mamicilor
Noi am intrat mai rarutz ca ne-am tot plimbat si am avut musafiri
Acum, am vazut ca multe mamici sunt nedumerite cu vigantolul. Teoretic tine desfacut 6 luni. Practic dupa o luna poate fi aruncat. Substanta activa se pierde la contact repetat cu aerul si lumina!
In alta ordine de idei ii dau bestiocului meu de 3 zile vigantol si ghiciti ce! Dupa aia plange si se screme 4-5 ore. Azi nu i-am mai dat si e bine merci ca inainte. M-am uitat de curiozitate pe reactiile adverse si m-am ingrozitInclin sa cred ca nu-i mai dau. Voi ati patit vreuna asa ceva de la vigantol?Ia uitati ce scrie aici:
Reactii adverse:
Hipercalcemie (caz de supradozaj). Rare cazuri de hipercalcemie si/sau hipercalciurie cu hipersensibilitate la vitamina D. Persistenta nivelului seric crescut al calciului se poate manifesta prin simptome acute (aritmii, greata, voma, simptome psihice, tulburari ale starii de constienta) si cronice (scadere ponderala, formare de calculi renali, nefrocalcinoza, calcificari ale tesuturilor moi, lipsa poftei de mancare, sete intensa, poliurie). in cazuri rare s-au inegistrat evolutii fatale.
Mami de Damian Codrut Andrei
pisigri spune:
Chatonel, ce muzica ii pui? La noi nici nu s pune problema de suzeta, o scuipa imediat si se strimbaaaaa....
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel pisigri, si mītza mea tot asa face: adoarme bine in brate, dar cum o pun in pat, daca nu e adormita de cel putin 20 de min, deci in somnul cel profund, se trezeste si se cere-n brate (a se intelege plinge, urla, face ca o pisica sugrumata daca o las mai mult timp in speranta ca adoarme la loc). Si mie mi s-a spus ca o rasfatam... dar mi-e absolut mila de ea sa o las sa plinga pentru asta, e asa de micuta... iar motive de plins o sa aiba ea altele... si noi o sa avem timp sa o invatam si la patut, cind o fi mai maricica si o sa suporte plinsul mai bine [...] nu pot sa mai pun poze, e un bug la linux, tocmai ce instalai niste revizii da ma uitai la poze si nu se vede mai bine caruselul ... ramine poza care era deja :) |
Si pisicutza noastra tot asa face... Daca nu e adormita "bine" cand o pun in patut, trage alarma... Mai rau e noaptea, cand ma ia pe mine somnul inaintea ei.
PS Nu-i de la linucshi, e de la spatiul pe picassa... se termina...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Aris, La multi ani piticului. Noi in fiecare luna ii facem petrecere, cu nasii, cu bunicii, ii luam/facem tort, primeste cadouri. Suntem cam dusi, nu? |
La multi ani, Alex (is? )
Pisik, cum sa fiti dusi? Noi abia asteptam petrecerea de 1 luna a Adelinei, mereu uitam ca 2 zile mai tarziu tati skimba prefixul.
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Chatonel, am vazut pozele, dar sa-ti explic care era logica mea, de-mi trebuie musai ACUM carusel: am zis ca o mai pun in patut cu ala si ii mai dau astfel o ocupatie, mai ales dimineata cind sintem numai noi doua acasa. Cu statul asta in brate, cind ajunge Motanu de la servici eu sint rupta de foame si fac pe mine.... . Nu mai zic de gatit, spalat, calcat, miscat in front ca....urgent o "doare burtica". Dar ca sa chiar aiba o ocupatie cu ala, ar trebui sa se invirta... si daca e cu cheita, se invirte vreo 2 minute, deci tot linga ea ar trebui sa stau, sa "dau la manivela". Altminteri, mie mi-au placut mult mai mult modelele de carusel mecanic simplu, decit cele mai de fitze. Acu e drept ca in Iasi sint putiiine magazine cu articole pt copii si nici nu prea am de unde alege. |
De pe net! Eu asa l-am luat pe-al Adelei.
Alex2 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Monica, care sunt datele cu care pot modifica pagina ghiocicii mele? as vrea sa ii pun niste poze pe pagina. Multumesc Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) |
Ti-am dat eu PM, cu datele de logare. Adresa e pe prima pagina a odiseei. Daca nu ai mai intrat pana acum, ptr inceput treci pe la pagina de ajutor din lista paginilor. Daca ai nevoie de ajutor, poti scrie aici sau acolo.
Alexandru, tati de 3 copii perfecti
(un baietel nazdravan, o fetita mica luptatoare, si un ingeras in cer)
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
florinela79 spune:
Si eu care credeam ca doar al meu a luat obiceiul de dormit in brate (mai ales ziua), cum il pun pe pat incepe sembalizare stanga, dreapta din ochi, apoi intra pe avarii...pana-i face mariiiii...frate parca il pun pe purici .Are un botic frumos si increzut si e asa mandru de el dupa ce-l iau in brate.
Caruselul e bun nu zic nu, cat sa faci un pipi...maxim caca, caz fericit cat sa prepari un biberon(are zile si zile), dar ii place sa joace cu broscutele care se invart, da din manute le admira.
Salvatoare e suzete cum zice Chatonel,...noi ii spunem Tzonca Tzonca...sa vezi cand are nervi cum trage de ea.
Astazi a fost mai cumintel...cred ca din cauza de la burtica...nu a plans nici nu s-a agitat....parca e un mielusel bland.
chatonel spune:
citat din mesajul lui pisigri Chatonel, ce muzica ii pui? La noi nici nu s pune problema de suzeta, o scuipa imediat si se strimbaaaaa.... if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
in general ii pun ce stiu ca ii placea si in burtcia: rock si hardrock, pop mai putin, simfonica mai deloc, rapp e ok M-A srprins sa ii placa cintecele pt copii de la cutiuta muzicala.
Suzi nu i-a placut nici la a mea din prima, dar cu insistente a primit-o si acum e buna ca inlocuitor de tzitzi
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
citat din mesajul lui denisamada Si pisicutza noastra tot asa face... Daca nu e adormita "bine" cand o pun in patut, trage alarma... Mai rau e noaptea, cand ma ia pe mine somnul inaintea ei. PS Nu-i de la linucshi, e de la spatiul pe picassa... se termina... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
de-asta doarme cu mine sau cu tati in pat si nu singura, ca are mai multa energie (e mai odihnita) ca noi,deci e mai usor de adormit lipita de unul din noi.
Nu stiam ca ne taie macaroana picasa
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Apropos de ce zicea OLIcu vizita nasilor.....si eu m-am crizat rau..l-a sunat pe sot, sa ii zica ca vor sa treaca pe la noi sambata.....asta la doar 2 zile de la iesirea din spital.
Eu eram demolata, chef de vizite....sau suparat.