Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 8
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florinela79 Fetele parca una din voi ii dadea lapte natural cu lapte praf...eu la 60 ml lapte de la mine ii dau 30ml formula amestecat...oare de la asta sa fie? Am baut eu niste fsanta acum 2 zile...poate si de la asta?...... Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Buna Florinela,
Cred ca iti raspund tarziu, dar acum am intrat si mai intai citesc ce ati vorbit in lipsa mea.
Eu ii dau combinat si am patit-o si eu acum cateva seri. A facut kk de 4 ori in interval de 2 ore. Deci din 30 in 30 de minute...apoi s-a calmat. Acum face doar o data sau de 2 ori pe zi, deci cred ca s-a reglat. Dar puteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Pana acum, adica pana sa-i dau formula, nu putea chiar asa cumplit, dar acum kk e ...beah!
Miercuri ma duc iar la control cu piciul, sa ii faca screaning auditiv si ma vad si cu pediatra. O voi intreba daca e normal sa puta sau sa faca asa des. E ca o explozie!!!
In plus bebele meu are cosi pe fata (cica e hormonal) si pe burtica are niste pete rosii...ca niste burbonici...de la ce or fi?
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui chatonel
felicitari noilor mamici! la multi ani sarbatoritilor gigelica dragoana mea era asa, cu distractii pe timp de noapte... acum se culca pe la unu dimineata si nu mai vrea decit papa pina la noua, zece. Inainte ascultam muzica, dansam etc,etc. felicitari Luanei pentru falcute :) Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
Azi noapte a fost ok. Dar a aparut si la noi o noutate: tati a cumparat Pitonului cadoul pentru o lunitza ... un MP3 player si am ascultat cantece de leagan si am dormit ca un ingeras.
Iar azi dimineata s-a trezit la 9, a papat si apoi am vorbit, ne-am jucat, am ascultat Itzy Bitzy.
Acum doarme, dar are un stil iepuresc de somn: adica mai deschide ochii sau ii tine semi inchisi.
Il astept sa se trezeasca sa ii dau papa de pranz.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Concluzie: nasterea naturala nu strica putza. Sambata frumoasa. Pupici! _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
Ayla esti mortala .
Am intrat si eu pe noua pagina a Luanei si ma declar . E pur si simplu!
O de 1000 de ori...daca ma lasi.
Si imi plac ochisorii ei. Pitonul meu deja se maroneste la ochisori. Si eu care vroiam sa iasa cu ei verzi sau albastri!!!
Raaluca spune:
FELICITARI GAZA!!!
Sa-ti traiasca ANA KATHERINA si sa va bucurati de ea!
Felicitari lui TATA pentru suportul acordat si multumiri ca ne-a tinut la curent!
Raluca, mamica de Lena
chatonel spune:
pisigri, si mītza mea tot asa face: adoarme bine in brate, dar cum o pun in pat, daca nu e adormita de cel putin 20 de min, deci in somnul cel profund, se trezeste si se cere-n brate (a se intelege plinge, urla, face ca o pisica sugrumata daca o las mai mult timp in speranta ca adoarme la loc). Si mie mi s-a spus ca o rasfatam... dar mi-e absolut mila de ea sa o las sa plinga pentru asta, e asa de micuta... iar motive de plins o sa aiba ea altele... si noi o sa avem timp sa o invatam si la patut, cind o fi mai maricica si o sa suporte plinsul mai bine.
Oricum aici se spune sa nu se lase BB sa plinga mai mult de 10-15 min, iar ea plinge fara oprire (20 de minute si mai mult) pina cade lata, a se intelege adoarme printre suspine, ca am incercat sa vedem cum e daca o las. Se mai spune aici si ca pina la 3 luni BB nu e capricios, el cere doar ce ii e necesar. Si daca te uiti la animale, ele isi tin puii la caldurica, la burtica... de ce sa nu facem si noi la fel cu pretextul ca sintem oameni si ca sintem evoluati, deh, musai e sa dormim in pat
Oricum, cind o vad dormind cu bratele in sus, ca o floare cu frunzele bine intinse, imi creste inima. Cind adoarme plinsa, bratele ei sint in jos si fatzuca pastreaza o incruntatura, se vede ca e nemultumita. Si io nu vreau un BB frustrat!!!
Gata, asta a fost tipatul panterei roz, ca asa ma fac io de-acu pt cine are ceva de zis pt pisicuta mea mica si dulceeeeee
PS
UItai sa-ti zic de carusel: noi am primit unul acu citeva zile; e mecanic (se intoarce cu cheie) si pisicuta e fascinata cind il aude. Daca vrei sa il vezi, e o poza pe picasa si ma duc acu si mai pun vreo doo unde se vede mai bine.
pps
nu pot sa mai pun poze, e un bug la linux, tocmai ce instalai niste revizii da ma uitai la poze si nu se vede mai bine caruselul ... ramine poza care era deja :)
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Raaluca spune:
Am uitat sa intreb, s-a oferit cineva sa faca comanda?
Imi cer scuze dar eu sunt singura tot timpul cu bebe si imi este imposibil. Tati vine seara f tarziu si pleaca dimineata devreme. Nu avem pe altcineva care sa ne ajute asa ca sunt imobilizata langa bb.
Daca va hotarati si puteti sa comandati si ptr mine spuneti-mi sa trimit cat si cui sa trimit banii.
Raluca, mamica de Lena
gigelica20 spune:
Felicitari noilor mamici:
Ilinca, Gaza, Bombonique
florinela79 spune:
citat din mesajul lui elilov3 buna fetele florinela este de la fanta sa numai bei asa ceva am patito si noi tot de la fanta vor trece cateva zile pana se regleaza...la noi inclusiv mirosea a acru...evita sucurile acidulate.... felicitari tuturor noilor mamici sa fiti sanatoase si iubite. ayla durerea nu va trece niciodata...inveti sa traiesti cu ea....bucurate de printesa ta si gandeste.te ca din cer ingerajul va pazeste Eliza mami de Sper sa-i treca pana luni, daca nu mergem la Dr. la Polizu.Eu zic ca-i de la fanta sigur.....tu i-ai dat vreun ceai ceva? ingeras Ionut Pavel si de Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez ******************************************* Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) : trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V "Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus" William Shakespeare |
millie spune:
Ayla multumim,noi iesim la aer ca doar acolo ne place sa dormim
Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra