Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 20
chatonel spune:
arata bine si cred ca e si mai bun cu cioco.... numai ca io nu o pot executa, noi n-avem microunde
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Raaluca spune:
Noi folosim cuptorul DOAR la popcorn (si asta se intampla rar), la decongelat si le chec!
In rest, ocupa spatiu in bucatarie...
Raluca, mamica de Lena
chatonel spune:
aaa, da, asta idee buna: floricele! (se fac foarte bine si la tigaie cu capac)
Poate miine, ca azi mincai praji deja!!!
Toulouse, la ville rose
Pisik06 spune:
Buna fetele!
Kea, poti sa ma urmaresti si sa ma intrebi orice. Ideea e ca la varsta asta de sarcina si la greutatea pe care au avut-o copiii nostri, se considera prematuritate de grad f mic. A mea nu a avut probleme, a luat 10, nu am avut indicatii speciale si am tratat-o absolut normal.
Nu i-am pus nici macar o secunda caciulita in casa, desi mi-a stat sub 3 kile saptamani bune (abia apoi am citit ca pana in 3 kile se tin cu caciula in casa), am scos-o afara de la o saptamana desi era destul de frig, am tinut-o cu copertina de la carucior ridicata sa ii treaca icterul de s-a bronzat toata pe fatuca, nu mi-am pus nicio clipa problema ca nu mai respira, am tratat-o absolut normal si e totul ok. Incearca sa te relaxezi, stiu ca e greu, dar daca o tratezi mai relaxat o vei obisnui asa.
A fost si este mai greu, in prima luna a luat f utin in greutate - 410 gr, dar am avut rabdare, nu am renuntat si a doua luna a pus 1450gr. Acum are si refluxul gastro-esofagian si se cam chinuie, dar eu zic ca arata si se dezvolta ca un copil perfect sanatos si normal.
Ai mai multa incredere in tine si in copilul tau
Fetele, am si eu o intrebare: credeti ca e ok sa facem vaccinul de 2 luni la 2 luni jumate? Asa mi-a recomandat doctorita de la spital, avand in vedere ca eu sunt f racita, trebuia sa o vaccinez maine dar mi-a recomandat sa aman o saptamana sa fim siguri ca nu ia viroza de la mine
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Asaaa... Acuma, ca am reusit sa proptesc buburuza la ea in patut, profit sa dau din degete... Intrebare: toata lumea ma preseaza sa o las sa plinga in pat, ca e rasfatata si de aia in timpul zilei cum o pun in pat cum incepe sa se foiasca, se trezeste si vrea in brate. Adevarul e ca asa face, in brate doarme pe burta pe burta mea bine merci...in pat parca are furnici. Dar mi se pare prea mica sa o las sa plinga...si mi-e mila de ea... Ce ziceti? Voi lasati bebeii sa adoarma singuri? if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Pisigri, parca vorbesti de fiica mea la noi scenariul e la fel, somn oriunde dar nu in patut
Eu o adorm pe o perna pe care o pun pe picioare si o legan in timp ce ma uit la TV sau la calculator si de abia apoi o transbordez cu foarte foarte mare grija in patut, daca plange repet faza de vreo 2 ori si daca nu merge - ceea ce se intampla mai ales ziua - o pun in patul mare pe o paturica
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez
chatonel spune:
pisik, io zic ca se tine logica: vaccinul introduce virusi in cantitate mica in organism, pt ca acesta sa activeze imunitatea; daca tu esti racita se poate ca fetita ta sa se imbolnaveasca, cu doua surse de virusi.
Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
Novus, felicitari pt crestinizarea printesei!
Pisik, noi am facut vaccinul acum, inainte de 3 luni.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nikoleta20 kea, noua pediatra ne-a recomandat sucul de morcov de la 2 luni jumate,adica de azi in 2 sapt...a zis ca sa ajute putin si tranzitul,poate face kk singurel...acum,depide de el,dk il accepta sau nu...supa nu ii voi da de acum,pe la 6 luni,da;asa ma gandesc si eu...si mama zice k pe la 3 luni ar tb sa incepem mar cu biscuite...banana cu biscuite...danonino...dar...nu stiu...vom vedea pana atunci...am incredere in ea destul de mult...a crescut 10copii,noi 4;4verisori si pe cei 2 nepotei...asa k...am incredere... AZI AM IMPLINIT 2 LUNITE! Nikoleta 20 mamica deMario Andrei A sosit minunea din viata noastra!!! http://b1.lilypie.com/mY71p2.png Site BB http://mario-andrei.go.ro/ |
La multi ani Mario!
Niko, informeaza-te despre diversificare, multi copii dezvolta alergii alimentare pt toata viata pt ca li s-au introdus alimente inainte de maturizarea sistemului digestiv.
Eu tocmai ca stiu ca INDIFERENT de tipul de alaptare (naturala sau formula) tot la 6 luni este maturizat sistemul digestiv.
Unii bebelusi au inca colici la 4 luni, ceea ce inseamna ca la 4 luni nu e maturizat sistemul digestiv, cum sa-i dai banana? Danonino? Vai de mine!!! Ala dupa 1 an il dai, daca nu ti prea mult la E-uri si atunci.
Vedeti ca la subforumul "Parintii intreaba parintii raspund de pe DC sunt subiecte despre diversificare.
INFORMATI-Va inainte!!!!!!!!!
Ba nu-i decizia doctoritei, ea ma poate sfatui, dar am si eu ca parinte un cuvant de spus.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si noi tot pe 13 iunie, dar o sa fie o petrecere mica, ma gandesc sa nu mai fac invitatii de-alea pe carton, ca nu ajung sa le dau. Familia oricum e la curent cu evenimentele, iar prietenilor o sa le trimit pe mail. L-am insarcinat pe tati sa faca ceva dragutz ca invitatie. Am vb la biserica si la restaurant (sper, a ramas ca vb nasha, ca patronul e prieten mai mult cu ea decat cu mine). Treaba asta cu ursitoarele... nu ma incanta, o sar si pe asta. De "aranjamente" trebuie sa incep sa ma ocup. Personal, desigur. Voi faceti petreceri mari? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042 |
Noi am avut ieri botezul si afost foarte foarte frumos !!!
Am fost 40 de persoane dintre care 90% tineret si a iesit o petrecere reusita !
Invitatii am trimis electronice, am link-ul la semnatura toata lumea a fost super incantata
Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez