Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

E vreme urata la voi?

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

buhuhuuu, e oribila, nu urita la voi nu e tot asa?

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

RAMONA7575, mult curaj

Eu am dat dupa ...
Majoritatea fac asa. Sunt medici care nici nu accepta inainte.
In ceea ce priveste pretul, habar n-am daca e bine. Nu stii pe nimeni care a nascut cu medicul tau??? Poate cine ti-a recomandat sa mergi la el stie mai multe ...
Daca nu, orienteaza-te in spital (intreaba in salonn la colegele de camera...)
Oricum, eu zic sa dai dupa. N-are rost sa alergi (ma rog, sotul sa alerge)sa dai bani. Concentreaza-te pe venirea lui bebe.

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Si la Bucuresti e oribil.
Acum o ora iesise putin soarele, dupa ce a tot plouat.
Acum picura iarasi...
Adio plimbare! Nu ma simt in forma si n-am chef sa racesc ( de bebe nici nu mai pomenesc dar bb nu da semne de raceala)

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

salutare fetele
eu de ieri de la cutremur l-as tine pe bebe numai in brate; asta a fost primul reflex, sa fig in dormitor si sa-l iau in brate, si de atunci parca nu i-as mai da drumul. bine, pe noi ne-a zgaltait zdravan la etajul 10.... offff, mai am 3 saptamani si ma mut in apartamentul nou, care e tot sus, la etajul 7, dar macar e intr-un bloc mult mai nou si care pare mult mai rezistent.. si nu mai e ultimul etaj pe colt.

sa stiti ca si eu imi tin puiutul in brate cand tipa, si totusi doarme in continuare in patut noaptea si nu cere decat cand il doare burtica, si in rare momente de agitatie. pai cum sa nu-l tin in brate cand e iritat, nu sunt eu mami lui?????????
pauza ca tipa mutunelul fomist

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

NOVUS despre ginerele tau tocmai ii povesteam Ancai sper sa il tina starea asta de bine cat mai mult dar frumusetea mea de nora cum mai este? Din ce vad eu in poze nu imi pare rau ca o am de viitoare fiica

FlorinTheodorPetru

e bine nora,ieri s-a botezat si a chefuit toata noaptea asa ca e cam praf astazi

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?source=ppsl&instanceid=135273896" target="_blank">Invitatie botez

Mergi la inceput

daaaaaaaaaaaaaa, e o primavara de speriat si anul asta (si anul ce-a trecut a fost oribil aici!! ).

Ca tot venii vb de raceala: sapt ce vine mergem la socrii si vor fi si verisorii dragoanei. Toate bune, pina incepui sa ma gindesc ca respectivii verisori sint mereu fonfaiti si trag de nas si m-apuca frica ca ia dragoana raceala de la ei (am luat si io o data un virus al naibii rau, ca-s voinici virusii la copii ). Acu nu pot nici s-o tin de bibelou pe iubita mea mica, da nici nu as baga-o-n gura lupului... voi ce ziceti? (precizez ca inca nu imi intrebai cumnatii daca copiii lor sint iar fornaiti mi-e ca ma iau la biza)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

[b]chatonel[/b, depinde cat de "iubitori" sunt verisorii ...
Daca se napustesc pe dragoana cu pupaturi, mangaieli...?
Pe de alta parte, daca nu dau semne de raceala ... stiu si eu?]

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Si la Bucuresti e oribil.
Acum o ora iesise putin soarele, dupa ce a tot plouat.
Acum picura iarasi...
Adio plimbare! Nu ma simt in forma si n-am chef sa racesc ( de bebe nici nu mai pomenesc dar bb nu da semne de raceala)

Noi am fost pe la 12... Am avut niste kestii de rezolvat sh-am luat si bebelina cu noi, am mers prin parc... e drept ca dupa ce-am venit acasa s-a cam uratzit vremea...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Asa e, Ralu, daca feresc dragoana ar trebui sa fie ok; tocmai discutai cu taica-sau, si el zisa la fel, sa mergem da sa fim atenti la dragoana, sa nu stea gura-n gura cu verisorii. Acuma ei de-abia o asteapta, ca n-au vazut-o inca, dar cred ca vor intelege ca e mica si fragila (baiatul, ca el are 3 ani si cu el o sa vb, fetita are doar 14 luni, asa ca nu cred ca o sa se inghesuie pe dragunella).

Sa va dau si voo o reteta de praji usoara pe care tocmai o facui:

http://www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/flan_parisien.html

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Da, e de incercat reteta de praji

Eu sunt cu chec "instant"

http://andreea-rayan-badran.blogspot.com/2009/03/reteta-de-chec-blitz.html

Ptr diversificare mai pun uneori stafide, alteori bucati rase de ciocolata sau nuca de cocos ...

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput