Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 21
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea n-ar fi bine sa punem la semnatura varsta lui bebe, asa cum puneam saptamanile de sarcina? Eu tot citesc ca unii copilasi fac deja vaccinuri, sau cantaresc deja nu stiu cat, sau mai stiu eu ce si de fiecare data trebuie sa ma duc la prima pagina sa vad cat sunt de mari. Fetele, voi cum imbracati copiii cand iesiti cu ei afara? V-am zis ca eu ma infior la fiecare adiere. Dar cand il puneti in geanta aceea ce se pune in carut (nu stiu, cred ca ii spuneti landou)? Bebele meu a avut hipotermie si asta e un stres in plus la imbracat. |
Daca vreti va fac ticker sa-l punem la semnatura ca sa nu trebuiasca actualizat la fiecare saptamana luna. Cine vrea si nu se descurca, strigati, ok?
Kea noi folosim mai mult salopetele din acelea intregi, plusate (din catifea), avem multe, ii dau peste body, noi suntem prematuri si mai mici ca voi, si am tinut-o tot timpul imbracata. Peste tinuta aceasta normala de casa avem o salopeta intreaga din aceea de iesit afara. Inainte aveam matlasata, acum este ceva buclat, dublat, captusit. Am fost fericita cand am gasit-o pt ca statea bine in ea, in cea de fash efectiv o scapam cu totul.
Noi am luat foarte bine in greutate, 2 kg in aproape 3 luni, si 13 cm, fata de nastere. Dar a avut saracuta unde pune.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Bogdana Eu eram ingrozita ca era posibil sa fie 2 copii(exista sursa genetica)-chiar anuntasem dr de fam "sa nu aiba curaj sa-mi spuna ca-s doi".Mi-era teama ca nu pot face fata,sa hranesc doi,sa schimb doi sa iau in brate doi.Intrebarea de baza era ce fac daca "amandoi odata...?" Cat despre combinatia san-formula-asa facem si noi si nu-s probleme din cauza ei.Nu-i deshidratata,are colici-plange se vaita dar era la fel si cand ii dadeam doar san. Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta Isabella-Elena goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! |
Dodo, ce papusa roz ai!
Cu scuzele de rigoare, maine dimineata pun pachetul cu hainute. Clau a fost bolnavior si nici la gradi nu a fost, nu am putut iesit din casa, decat ce a trebuit sa mergem in w/e la aniversare.
Cine face comanda la Infancol, ca rog sa spuneti cui trimit banii pt doua sticlute pt Dodo si Isabella.
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.