Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Gigelica a fost cutremur?eu nu am simtit nimic si stau la etj4,poate aici nu sa simtit

Monica si minunea vietii noastre Timeea Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Daaaa, a fost.

Iata:
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/cutremur-de-magnitudine-5-3-pe-scara-richter-in-vrancea-simtit-in-capitala.html

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Da a fost cutremur si eu am simtit si m-am speriat tare de tot...mai ales ca eram cu bebicu in brate incercam sa-l adorm...eu stau la et.1 si s-a simtit zdravan...de la 6 in sus si mai si, cred.
Doamne fereste de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Da a fost cutremur si eu am simtit si m-am speriat tare de tot...mai ales ca eram cu bebicu in brate incercam sa-l adorm...eu stau la et.1 si s-a simtit zdravan...de la 6 in sus si mai si, cred.
Doamne fereste de asa ceva!

Eu nu am simtit.. decat ca misca unul in balcon. Eram la pisicutza, ca miorlaia, cand au dat buzna tati si musafirul pe care il aveam... cica au vrut sa vada daca sunt bine... Eu, da....voi? Ce dati buzna asa? Cica s-a simtit ceva si la noi... eu o grija aveam: de ce plange pisicutza. A-propos de pisici, Blanoshii nostri nu aveau nici o treaba. Parca pe urma cainele era un pic agitat.. dar nu-sh daca era de la unde sau ca se auzeau ceva vecini mai panicosi coborand pe scari.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

Da, si la mine s-a simtit zdravan! Cred ca a fost pe verticala ca la et. 2 fiind l-am simtit destulde puternic. Noi eram la alaptat.

Am vazut ca se vb de Tantari si bebe.
Exista niste dispozitive cu ultrasunete ptr. tantari.
F eficient este si roll-on ul de la chicco ZANZA-NO care se aplica pe pielea bebelusului (la finutza mea a dat rezultate si ea locuieste intr-un bloc unde se mai inunda subsolul). Exista si spray dar roll-on ul cica ar fi mai bun...

uite link aici
http://209.85.129.132/search?q=cache:4HHNqJuRDhoJ:reclama/products/254-articole_utile/2657-chicco_zanza_no_dispozitiv_ultrasunete_priza_lampa_de_veghe.mbs+zanza+no+chicco&cd=1&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

http://209.85.129.132/search?q=cache:eG0FVYwQn4cJ:www.chicco.ro/noutati/alte-produse-3/produse-speciale-antitantari-6.html+zanza+no+chicco&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

CHATONEL, si noi tot cu rockul cochetam...

Ne place Sonata Arctica, Queensryche, Metallica dar si Robbie Williams "The Road to Mandalay"(e preferata)
Ne mai place si beethoven (Der Sturm), Rachmaninov si desigur valsurile si nocturnele lui Chopin (asta ii place mai mult lui mami...)

Raluca, mamica de Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

AYALA, ti-am trimis si noi un PM ca sa ne adaugi la listuta si nota de la apgar (10)

Multumim si

Raluca, mamica de[ bb]Lena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Neatza
Gigelica..si eu le dau baietilor mei si san+formula, asta la indicatia dr..ca fiind 2 nu am cum sa-i satur...si nu am avut probleme. Ii mai doare burtica..insa nu s-au deshidratat sau alte probleme.

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihiiii, ralu, le facem rockeritze a mea poate-l urmeaza pe tati, la baterie si vocal cred ca e bunaaa

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Neatza
Gigelica..si eu le dau baietilor mei si san+formula, asta la indicatia dr..ca fiind 2 nu am cum sa-i satur...si nu am avut probleme. Ii mai doare burtica..insa nu s-au deshidratat sau alte probleme.

Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Bogdana si eu cred ca nu ii face rau combinatia. Vad ca al meu si-a facut un obicei de a face kk 1 data in zi, seara, dupa baitza.
Si mai cred ca ideea cu Debridat-ul a fost grozava, caci trage multe, dar fff multe partzisoare si nu am alte pb cu el.
Decat...cand ii e foame, e crizat rau de tot.

Intrebare: cum te descurci cu cei 2 voinici? Te mai ajuta cineva?
Inainte sa incep procedura de FIV ma gandeam cu speranta ca o sa fac 2 sau chiar 3 copii si...scap. Acum insa realizez ca mi-ar fi fost f greu cu 2 bebelici fomisti ca Victor. Ieri era sa ma buseasca plansul, caci in timp ce-l alaptam s-a inencat. L-am ridicat repede si l-am pus pe umar, dar mi s-au parut secole si deja tremuram de frica.

Sunt o kkcioasa, recunosc.

Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Ma descurc binisor..ca sunt cumintei. Am noroc ca am experienta de la primul copil,pe care l-am crescut tot numai eu cu sotul meu. Trebuie sa fiu tare..si sa ma descurc..ca altfel..ce se fac barbatii mei fara mine?Sunt obosita..insa trece si asta peste cateva luni.
Nu cred ca esti o kkcioasa..eu m-am speriat intr-o seara cand i-am dat lui Vlad sirop si a inghitit ca un fomist...si s-a inencat, s-a invinetit tot si a inceput sa urle..am zis ca mor..
Si ..daca vrei sa vezi ce inseamna doi fomisti..te invit odata, sau am sa-i filmez cand plang de foame in cor...te apuca rasul si plansul totodata...

POZE

Mergi la inceput