Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Ma descurc binisor..ca sunt cumintei. Am noroc ca am experienta de la primul copil,pe care l-am crescut tot numai eu cu sotul meu. Trebuie sa fiu tare..si sa ma descurc..ca altfel..ce se fac barbatii mei fara mine?Sunt obosita..insa trece si asta peste cateva luni. Nu cred ca esti o kkcioasa..eu m-am speriat intr-o seara cand i-am dat lui Vlad sirop si a inghitit ca un fomist...si s-a inencat, s-a invinetit tot si a inceput sa urle..am zis ca mor.. Si ..daca vrei sa vezi ce inseamna doi fomisti..te invit odata, sau am sa-i filmez cand plang de foame in cor...te apuca rasul si plansul totodata... Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006 POZE |
Bogdana
Eu eram ingrozita ca era posibil sa fie 2 copii(exista sursa genetica)-chiar anuntasem dr de fam "sa nu aiba curaj sa-mi spuna ca-s doi".Mi-era teama ca nu pot face fata,sa hranesc doi,sa schimb doi sa iau in brate doi.Intrebarea de baza era ce fac daca "amandoi odata...?"
Cat despre combinatia san-formula-asa facem si noi si nu-s probleme din cauza ei.Nu-i deshidratata,are colici-plange se vaita dar era la fel si cand ii dadeam doar san.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
petrean spune:
Stiti ce e cel mai enervant?ca pe strada toti se uita ca la circ la noi. Cei care sunt cu scaun la cap..cu admiratie..ca deh..gemeni..si o "papusa"..ca toti cred ca Andrei e fetita...insa mai sunt si tzatze la peste 50 ani...care cand ma vad..mai spun.."uite-o si p'asta..asa tanara cu 3 copii"de parca as avea 10 ani..am facut 3 copii...si traiesc din mila lor Asta ma scoate din sarite...de-a dreptul. Copiii mei sunt cuminti..in sensul ca stiu ei ca "nu au voie"sa planga deodata eu ma amuz pe tema asta..ca nah...afara...il mai apuca pe unul plansul...si cum sunt gemeni si se cam iau unul dupa altul..ma tem sa nu o ia si celalat..inca nu am patit..din astea(dar nu-i timpul pierdut)
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
denisamada spune:
citat din mesajul lui chatonel hihihiiii, ralu, le facem rockeritze a mea poate-l urmeaza pe tati, la baterie si vocal cred ca e bunaaa |
Ne inscriem si noi la trupa!
Raportam cu mandrie greutatile la 3 saptamani:
- fata 3680g (+880g fata de externarea din maternitate)
- mami a pierdut cat "pusese" in timpul sarcinii si inca 1kg!
Fugim la plimbare! A-propos, voi cand i-ati scos la shopping? Ca eu abia astept! 1 luna o fi rezonabil?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042
georgiana310 spune:
Fetelor, ma ajuta si pe mine cineva cu alimentatia la bebei pana intr-o luna?
Care e portia de papa la o masa?! Le dam sau nu o masa de ceai noaptea?
Mi-ar prinde bine sfaturile voastre...
Ayla, unde sunt articolele tale cu de toate pentru curiosi?!
Mami de Bris
gia
petrean spune:
georgiana uite aici e pagina cu documentatia facuta de Monica
http://ghiocei2009.blogspot.com/2009/04/alimentatia-copilului.html
Daca te ajuta cu ceva..la mine pe cutia de lapte scrie ca pana la 2 sapt bebelusul bea 90 ml la o masa..si de la 2 sapt.120 ml la o masa. Stiu ca daca e alaptat natural..se da la cerere deci nu cred ca se mai tine cont de ml.Sper sa nu fi gresit
Bogdana - mamica de 3 minuni Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
Fetelor am pus pe mail niste carti pentru cele interesate
Ghidul cresterii copilului de la 0-5 ani
Dolto-Cand apare copilul
Intelege-ti copilul
si carti de bucate..pentru cand vom intepe diversificarea.
Sper sa va fie unora de folos
POZE
Nikoleta20 spune:
citat din mesajul lui chatonel niko, tu ii dai formula lui mario? Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon Toulouse, la ville rose |
salutare,
hai k aseara nu am mAi intrat,m-a speriat cumplit cutremurul....
chatonel,da,uneori ii mai dau si formula nan1 ha,am mai fost plecata zilele astea la cumparaturi pt cununie si botez...iar el a ramas acASA cu mama...alteori ii dau completare...nu stiu ce are...k suge ce suge de la san,apoi devine agitat,si la san inca mai curge...dar nu mai vrea si bai...daca nu ii dau cu bibe,adoarme asa...dar se trezeste in max 1ora flamand,dk ii dau,mai baga aprox 30 ml...nu stiu ce sa ii mai fac...
dar kk stimult facea si pana sa ii simta gustul formulei...ii dau formula cam de 2-3 sapt...dar in ultima sapt am apelat mai des la ea...
pup
citim si revenim!
voi cum ati simtit cutremurul...eu eram cu bb pe picioare...horror
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
olishka spune:
Salutare!!!
Avem si noi o problemuta. De dimineata iepurasul varsa dupa fiecare masa. Este normal?
Olga, mamica lui David iepurasul
Nikoleta20 spune:
gata,am terminat de recuperat...noroc ca nu a fost prea mult....
si eu ii dau Strumfului la fel,intai san,apoi,dk e cazul...biberonul cu laptic artificial......nu stiu sa fie asta o problema,tot ce pot spune este ca nu si-a schimbat in nici un fel tabieturile fata de perioada cand ii dadeam doar tzitzi...iar dk nu ii pun supozitor,sau daca nu il ajut eu cu termometrul e foarte agitat micutul,si atunci se strange si el de burtica...insa dupa ce face kk,se linisteste imediat si are o figura vesela...asa k...imi e greu k face kk stimulat,dar imi e si mai greu sa il vad cum sufera de burtica...
Nikoleta 20 mamica deMario Andrei
A sosit minunea din viata noastra!!!
http://b1.lilypie.com/mY71p2.png
Site BB http://mario-andrei.go.ro/
Kea spune:
fetele, eu stiu de la spital ca nu-i bine sa amesteci in acelasi biberon lapte de mama cu formula, de dat amandoua pe rand e ok. Eu asa am facut o luna intreaga, si al meu a infirmat teoria conform careia daca ii dai biberon nu mai vrea sa suga la san. Eu ii dadeam zile la rand si laptele meu din biberon si tot sugea mai apoi. Daca aveti putin laptic si reusiti sa tineti pasul si cu alaptatul si cu formula, continuati. Eu n-am putut. Dar la mine totul a decurs altfel decat firesc, eu am fost de cateva ori pe pct de a face depresie de la statul cateva saptamani intr-o camera de spital si inainte de sarcina si dupa, cu copilul cu tot felul de senzori pe el. Tot greul a fost pe mine, normal, si eu n-am facut fata, am inceput sa ma infometez, sa nu ma hidratez suficient, mi-a scazut temperatura, am in mod constant 34,9, 35,0, imi e permanent frig si asta ma face sa infofolesc si copilul. Ma simt vinovata ca am renuntat, dar mi-e clar ca in ritmul asta nici laptele meu nu are calitatea necesara si nici eu nu ma pot pune pe picioare, iar copilul meu are nevoie de mine sanatoasa.Mi-e greu sa accept situatia, n-am luat in calcul nici ca o sa ii ca si completare lapte praf, asa cum n-am luat in calcul nici cezariana, nici epidurala, nici anestezia totala, nici nasterea prematura, nici starea de stres ce a urmat.
Acum ca m-am descarcat la voi, am o propunere: n-ar fi bine sa punem la semnatura varsta lui bebe, asa cum puneam saptamanile de sarcina? Eu tot citesc ca unii copilasi fac deja vaccinuri, sau cantaresc deja nu stiu cat, sau mai stiu eu ce si de fiecare data trebuie sa ma duc la prima pagina sa vad cat sunt de mari.
Fetele, voi cum imbracati copiii cand iesiti cu ei afara? V-am zis ca eu ma infior la fiecare adiere. Dar cand il puneti in geanta aceea ce se pune in carut (nu stiu, cred ca ii spuneti landou)? Bebele meu a avut hipotermie si asta e un stres in plus la imbracat.
Niko, la tine am citit ca spuneai ca o sa treceti pe mancare (supa, sucuri) de luna viitoare? Sau visez? Eu stiu ca diversificarea se face dupa 6 luni ale copilului, nu te grabi! Si scuze daca confund.
Pisiko6, sunt cu ochii pe tine, bebele meu e nascut la aproape 36 de saptamani si a avut cam cu 100 de grame mai putin ca al tau, asa ca-s cu ochii pe tine.
35+