Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(118)
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
Din cate stiu eu si Niko alapteaza la san exclusiv, ceea ce ma linisteste putin. Si a mea e alaptata numai la san si face doar cu supozitor. De cateav ori a facut si singura, dar nu mai devreme de 48h
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
shasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Aseara la 20.45 s-a nascut Sophia Diana, bebe de Ilinca, 3160g si 54 cm, scor Apgar 9/10, prin cezariana, "ca dupa 6 ore de chinuri eroismul muma-sii a cedat". Ilinca va pupa pe toate, acum sint bine, dar mi-a scris ca abia se dilatase 1 cm dupa 5 ore de contractii tot la 2 minute, asa ca...s-a ajuns la cezariana. if you can't say something nice, then don't say nothing at all http://pisigri.blogspot.com/ |
Felicitari ILINCA
SOPHIA
FlorinTheodorPetru
shasa spune:
citat din mesajul lui aris26 fetelor, pe mine a inceput sa ma macine o dilema...ce facem cu tzantzarii??? se apropie sezonul, am eu plase la geamuri, dar asta nu i-a oprit niciodata, pana acum foloseam raid cu lichid dar nu stiu acum cu bb ce facem. voi v-ati gandit? afara ce facem? o sa pun plasa la carucior dar nu o sa stea mereu in carucior...deci? |
ARIS eu am folosit la amandoi baietii aparat de tanatari cu pastile si la noi a fost bine, nu am avut nici un fel de probleme. Recunosc ca nu m-am gandit atunci cand am folosit prima data sa intreb daca este ok dar din moment ce nu au fost probleme......Nu stiu ce sa zic. Pentru un sfat mai sigur si pt. linistea ta intreaba mai bine medicul.
FlorinTheodorPetru
chatonel spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Din cate stiu eu si Niko alapteaza la san exclusiv, ceea ce ma linisteste putin. Si a mea e alaptata numai la san si face doar cu supozitor. De cateav ori a facut si singura, dar nu mai devreme de 48h Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) |
pisik, la copilul alaptat este normal sa fie de la X KK pe zi pina la unul singur pe saptamina, de ce nu lasati natura sa lucreze?
Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon
Toulouse, la ville rose
Pisik06 spune:
Chatonel, a mea se chinuie tare daca nu face mult timp. Daca nu ar avea disconfor, as lasa-o, dar doctorita mi-a zis sa nu o las o zi fara scaun, eu o las si peste 48h, dar cand vad ca deja nimic nu ii mai convine si e plina de dureri, actionez
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
chatonel spune:
ah, imi pare rau ca are dureri
Toulouse, la ville rose
florinela79 spune:
Am sunat neonato, slava Domnului a raspuns, nu e de la Fanta.....este de la faptul ca am amestecat 60ml laptele meu cu 30ml formula....mai si mi-e ciuda ca ea mi-a zis sa nu-i dau formula si voi la fel...numsai eu obsedata ca nu ia in greutate - de la pediatra din cartier - si mama si soacra da-i si nitel praf....si uitwe ce dobitoaca...ajung sa mi se deshidrateze copilul sa ma satur de luat in greutate.
Halal mama ce sunt, am zis ca nu-s in stare de nimic.
Mi-a zis sa-i dau zeama de orez cu glucoza si o lingurita smecta...1 masa si inca una.....sper sa treaca, sa nu pateasac copilul ceva ca nu mai stiu de mine.
chatonel spune:
lasa florinela ca asa invatam, din greseli... nu se naste nimeni invatat!!
Si nu mai fi obsedata cu luatul in greutate, BB nu se lasa sa moara de foame, stai tu linistita!
Toulouse, la ville rose
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui florinela79 Am sunat neonato, slava Domnului a raspuns, nu e de la Fanta.....este de la faptul ca am amestecat 60ml laptele meu cu 30ml formula....mai si mi-e ciuda ca ea mi-a zis sa nu-i dau formula si voi la fel...numsai eu obsedata ca nu ia in greutate - de la pediatra din cartier - si mama si soacra da-i si nitel praf....si uitwe ce dobitoaca...ajung sa mi se deshidrateze copilul sa ma satur de luat in greutate. Halal mama ce sunt, am zis ca nu-s in stare de nimic. Mi-a zis sa-i dau zeama de orez cu glucoza si o lingurita smecta...1 masa si inca una.....sper sa treaca, sa nu pateasac copilul ceva ca nu mai stiu de mine. Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
Auch. Nu e ok sa le combin? Eu ii dau sa suga mai intai la tzitzi si apoi bag si un biberon de formula. De aia face kk cu explozie?? Acum insa e constipat...cred, ca nu a mai facut de aproape 24 de ore. Dar trage multe partzuri.
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)
gigelica20 spune:
Fetelor, ati simtit cutremurul?
Stiti ca eu sunt din Focsani si ca pe la noi cutremurele sunt mai dese si se simt altfel decat in alte parti.
Acum insa, de cand sunt in Bucuresti ma panichez cand e vorba de cutremur, pentru ca stam la etajul 5 si...blocul de la Focsani zic eu ca era mai rezistent decat acesta de aici.
Noi tocmai ii faceam baitza Pitonului, care era fff agitat si rupt de foame si nervos si plangacios...ma uitam speriata in jur dupa prosop...sa il infasor repede si sa fugim la grinda, caci asa stiu de la tata: daca e cutremur sa ma duc la grinda, caci acolo am mai multe sanse daca se prabuseste blocul.
Offf, ce frica mi-a fost!!!
Gigelica(Lucia) - Obosita dar foarte Fericita de Victor-Andrei ( Pitonul mancacios)