Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 14
X-ray spune:
ola mamici si strumfi!
dupa o fuga nebuna de la lucru la agentia de turism la piata si apoi cratite iata-ma iar online
so pana la urma dupa studii aprofundate si numeroase discutii cu agentii de turism si prieteni care au mai fost la turci am optat pt asta ioana dupa cum vezi e in side.e deschis in 2008,aproape nou,are si aquapark pt copii si de toate.plecam cu inca niste prieteni cu fetita lor mai mica cu 6 zile decat eli pe data de 4 iunie.
karli deci tu ai fost"duamna din bucuresti" care m-a sunat pe fix?mi-a zis bona,dar "mai draga" vorba cuiva unele mai merg si la lucru....asa ca ia mai baga tu un telefon ,sau lasa ca te sun eu numai sa fiu intr-o forma fizica mai buna,azi sunt varza....
anto deci nu am ragusit degeaba strigand dupa tine.ceva poze nu ne arati?poate se prinde acum ceva esenta de ochi frumosi+/- putzulica de la victor ,fi dragutza si pune-o la posta,data trecuta nu a ajuns...si vreau poze cu voi ca dorul e maaare...
cafera la multi ani impreuna va doresc si batraneti linistite
roxy eu zic sa nu te impancientezi pt o banala raceala,nu cred ca putea intra in contact baiatul tau cu cineva cu gripa porcina.am inteles ca pana acum sunt cazuri numai in anglia,spania si elvetia si oricum cine se intoarce din mexic e aproape intrat in carantina peste tot
alinutza ai un strumf tare dragutz si expresiv,sa-ti traiasca!
sunflower nu stiu ce sa-ti zic...pt linistea ta mai bine l-ar mai consulta un medic,cu laringita nu e de gluma chiar daca e primul episod sau a mai avut.dar poate avea si o raguseala de la tzipaat care se suprapune cu mucii si toate celelalte.daca ai zis ca azi se simte mai bine...nu stiu ce sa zic insa de antibiotic,vezi tu are si dreptate dr ,virozele astea se pot complica cu infectii bacteriene,mai ales acum cand organismul e putin slabit dupa iarna asta grea,urmareste-l in continuare si daca incepe cu tuse mai urata nu-l lasa asa... sa-i treaca repede
oanamada sper sa-mi fac timp sa citesc blogul tau
corina ce semeni cu sora ta si denisa cu voi.e dementiala,pusa pe shotii mereu,plina de energie...si lasa ca vine el si bb2 nu e pacat de atatea lucruri care raman de la bb1?asa ca de unde costuri?
in rest va salut cu drag pe toate si o anunt pe vio ca aseara am avut revelatie ca am fetitza,stie ea de ce...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 6+
povestea noastra...
ioanaiub spune:
Alina, si noi mergem din 21 iunie, la acelasi hotel (am schimbat intre timp optiunea), pacat ca nu mergem in aceeasi perioada
noi vom fi vreo 5 sau 6 familii, sper ca am facut o alegere buna
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
violetan spune:
Alina.a, de unde ti-a venit revelatzia si- vorba lui Marin Preda- pe ce te bazezi??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Alina.a, de unde ti-a venit revelatzia si- vorba lui Marin Preda- pe ce te bazezi?? Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
mama ce-am mai ras...nu-l gasesc pe ala ce se rostogoleste...pai daca a fost revelatie de unde sa stiu io de unde a venit?a ta a ramas aceeasi?
ioana ce pacat ca nu ne vedem,uite ca ne cunoasteam la turci.noi nu puteam merge mai tarziu ca face eli 2 ani si ne baga astia la plata suplimentara....dar e super alegerea sa sti pana acum numai referinte bune!iti spun io cum a fost si ce sa faci sa fie si mai bine
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 6+
povestea noastra...
musso17 spune:
alina,foarte frumos resortul..bravo,sa aveti distractie placuta...
a ajuns si in elvetia virusul porcin?!..sper sa dispara pana la sf lui mai ca e musai sa plecam cu tati.
eu am la cuptor o varza a la cluj..abia astept sa iasa..io nu pot manca dar baloteaza sotul.
monicabo spune:
Buna!
Carla, haioasa faza cu saby..nici eu nu sunt de acord cu speriatul copiilor cu bau bau si alte chestii...
Brazuca, sper sa sunteti mai bine.. Cu serviciul te cred ca iti vine greu, eu mai prelungesc concediul pana cand face cea mica 2 ani.
Azi am fost la o intalnire de bebelusi, de la grupa lui Ana MAria... A fost frumos, mi-a parut rau cand a trebuit sa plecam datorita programului Andreei...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ioanaiub spune:
buna dimineata!
astazi plecam la munte , sper sa tina vremea cu noi
va doresc distractie placuta in acest week-end prelungit
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaiub buna dimineata! astazi plecam la munte , sper sa tina vremea cu noi va doresc distractie placuta in acest week-end prelungit Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007) _ "Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate |
Buna!
Noi la mare. La intoarcere punem poze cu extremele.
sunflower1979 spune:
buna dimineata!
va multumesc din suflet, dragele mele ca ti fost asa prompte si mi-ati dat sfaturi, m-ati sustinut. din intamplare a venit ieri la servici si doctorita de intreprindere care mi-a spus ca dexometazona aia sau cum s-o numi se face doar in cazurile grave de laringita, cand copilul nu poate respira, mi-a mai spus ca in conditiile in care nu face febra de 24 ore si afara e cald, nu bate vantul, nu e ceata, poluare foarte mare etc, pot scoate copilul afara, ceea ce am si facut.
uitasem sa va zic ieri ca am luat pulmex baby cu care il dau seara la culcare, iar in locul capsulelor de karvol a aparut acum inhalant baby, care sunt la fel; am inteles ca s-a retras karvolul de pe piata. si cu astea a dormit foarte bine. numai ca la 3 noaptea cand sa-i dau antibioticul nu a vrut nicicum sa-l ia. i l-am dat fortat si evident ca a plans iar.
ce m-a emotionat foarte tare a fost ca desi l-am tinut cu forta si l-am facut sa planga, ma cauta sa se lipeasca de mine cu tot corpul, cu fata, m-a prins de gat si asa a adormit. dragul de el, tot ma iubea...da' nu scapam noi si de asta...
as vrea sa mai raspund si eu la ce se mai discuta pe aici, dar sunt cam zapacita cu raceala asta a lui feciora-meu si cred ca v-as incurca. vreau sa spun totusi ca am vazut poze cu tudor de alinutaaa...superb baietel...imi venea sa-l manac ce drag mi-era! si am vazut hotelul unde merg alina.a si ioanaiub. absolut minunat! va invidiez maxim...se vede ce verde m-am facut? distractie placuta va doresc!
ah, uitasem sa spun ca am vazut-o si pe scumpa denisa si mi-au placut foarte tare pozele cu porumbeii si cu tati.
va doresc multa sanatate tuturor!
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
musso17 spune:
neatza
sunflower,eu in loc de karvol i-am luat de la plafar esenta de pin,mai merge si cel de eucalipt,foarte bune si naturale..cel putin asa zic ei.sanatate..m-a emotionat cum ai povestit ca s-a lipit de tine.
ioanaiub,cafera..distractie maxima.