Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 13
musso17 spune:
si mie mi-au placut pozele cu denisa..si da,imi pare ca denisa seamana cu mami.
zi buna.
CarlaV spune:
Cristina, nu cred ca poate fi vorba de predninson si nici de laringita, dar daca este laringita se rezolva sigur cu metode mai blande.
Oanamada, nu l-a gasit pe bau-bau dar si acasa imi zicea ca e acolo, in sertar . Am facut reteta aceea minunata cu paste si 3 feluri de amestec inauntru si s-a papat cu toate mainile, multumesc mult. Pe Cati o stiu tare dintotdeauna, dar gusturi mai "tinere" decat Bitman nu poate avea?
Vio, , poate ne si vedem pana nasc.
Brazuca, te inteleg foarte bine, dar sunteti tineri, sanatosi, o sa vina si bebe2 intr-o conjunctura favorabila.
Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
xerxe2005 spune:
Corina, sunteti foarte dragalasi. Dar mai ales
poza asta imi place
Razvan adoarme numai cu mana la urechea mea sau a bunicului sau a bonei...
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
violetan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xerxe2005 Corina, sunteti foarte dragalasi. Dar mai ales poza asta imi place Razvan adoarme numai cu mana la urechea mea sau a bunicului sau a bonei... Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 |
Oooooo, chiar, cat de dulce e pozika aia!!!! adica protagonista, logic!
Cat de scumpi sunt astia mici cand seamana intre ei! Si laur se joaca cu urechile mele sau ale lui tati sau chiar ale lui cand e obosit, cand adoarme sau si asa, cand isi aminteste peste zi.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatzaaaaaaa!!!
sunflower, vaz ca suntem cam in aceiasi oala(de noapte)!!!!! eu chiar nu-mi fac griji ca nu vorbeste, dar asa mi-as dori sa ma inteleg cu el prin vorbe.........oricum ne intelegem pe pasareasca lui, dar mor sa-l aud zicand ceva. ei, las' ca o veni si vremea noastra. si cu raceala cam tot la fel suntem. andrei are muci, cand mai fluizi , cand mai grosi de vreo luna. mi-a facut rosu in gat, i-a dat antibiotic si sub tratament a inceput sa muceasca. si de atunci o tine tot asa. norocul meu e ca ii sufla in batista cu mult zel. supararea mea e ca de la mucii care se scurg in gat , tuseste. aseara i-am pus ser si Ophtamesone, si-a suflat temeinic nasu si a dormit bine.de dimineatza iar mi-a tusit de cateva ori. nici nu stiu ce sa fac? sa ma duc la dr? eu banuiesc ca tusea e exclusiv de la mucozitatile din nas................
brazuk, las' ca faceti voi si bb2. ia-le si tu incet incet: nunta, casa.............si dupa aia bb. nici nu sti cum se stramba roata vietzii!!!!!!!!
alinutza, faine poze! imi plac rambliurile voastre!
* za rabbit rules *
mychydutza spune:
brazuca, foarte frumoase pozele. nu stiu de ce , dar cand ma uit la denis, realizez cat de mult au crescut copiii nostri.
* za rabbit rules *
oanamada spune:
Neata, mai e cafea????
Brazuca..super frumoase pozele...mai ales aceea in care ii spune lui tati sa fie atent si ii face cu degetu'
Carla...si eu m-am impacientat...ca Bittman a fost si favoritul meu pe vremuri...dar vorba ta...e cam puriu!
Georgi...te intreb a doua oara???? rezultatul la examen???
Pupici la toate fetele
Oana siCati mica (1 an si 8 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
ioanaiub spune:
eu am dat cafeaua si am fugit
am fost cu Mara la piata, am cumparat verdeturi, as fi facut o ciorba de salata dar maine plecam la Poiana Brasov si soacra s-a oferit sa ne faca sambata, ca sa avem pe duminica, al intoarcerea acasa.
am luat si niste rasaduri de craite sa pun in jardiniera la intrarea in bloc, le pun cu strangere de inima ca in cateva zile dispar , asa patesc in fiecare an si nu ma invat minte ...
Cafera eu am stat acasa 4 ani si jumatate, cu intrerupere de 4 luni intre CIC-uri asa ca mi-e groaza cand ma gandesc ca va trebui sa ma intorc la servici. am pierdut multe in plan profesional in acesti ani, au fost si cateva reorganizari in care poate prindeam si eu vreo oportunitate, plus ca salariul meu a ramas neschimbat de 4 ani, in timp ce unii angajati de 1-2 ani au aproape cat mine la o vechime de 12 ani. in schimb mi-a facut placere sa stau cu copiii, m-am dedicat lor, ma apuca plansul cand ma gandesc ca trebuie sa stau vara la birou, dupa ce am petrecut cateva veri tot pe afara, la soare, la strand sau la gradina, intr-o vacanta prelungita
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
musso17 spune:
iarta-ma oanamada...am fost la barou si primim rezultatul pe 5 mai la ora 17.00...tot in tensiune,nu stiu ce o dura atat.
copii sunt in parc,eu ma bag la mancare,calcat si intins rufe...ce de treaba,zici ca suntem 10 nu 3.
Alinutzaa spune:
Salutare
musso bafta multa, tin pumnii. Hai ca trece repede timpul, numai maine nu-i poimaine
mychy io sper ca ai glumit cu rambliurile alea. Le-am primit o data cu apartamentul cand l-am cumparat si cum noi n-am apucat inca sa renovam si holul iti dai seama. De la un capat la altul tot un rambliu . Le urasc cu pasiune si abia astept sa scapam de ele.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor