Strumfi de iul-aug 2007 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
violetan spune:
Caferutzo, , multumim de cafea, a fost f buna!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cafera spune:
Mie ieri mi-a fost foarte rau. Am tras de mine toata ziua si..nimic. Dar spre seara mi-am revenit si cat timp s-a uitat Alexia la meci cu taticul ei si cu Ilincuta, eu am bucatarit.
Dar sa vedeti ce:
-salata din piept de pui cu porumb, castraveti murati, marar si smantana;
-din restul de pui am facut pui cu mazare si smantana si...marar
-strudele(aveam un aluat congelat)
Dupa cum vedeti, azi ii smantanesc si mararesc pe ai mei.
Sa vad Ilincutei ce ii dau.
Ghinetzzzzzzzzzzz.
violetan spune:
Caferaaaaa, taci cu papika aia ca m-a luat o foameee!
Si ce-ai facut ca sa te raportam? Zi ca te raportez io imediat!
Chiar, erati paracioase cand erati mici? Mai sunteti inca? Ca vaz ca amethyst nu mai intra sa ne dea teme de dezbatut
poze Laurash
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Caferutzo, , multumim de cafea, a fost f buna! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Ioanaiub a dat-o. Eu nu sunt cafegioaica.
brazuca25 spune:
Neatza fetelor!
cafera asa ma simt si eu cand ma gandesc ca va trebui sa incep serviciul. Daca as avea posibilitatea, as sta acasa dar din pacate nu se prea poate. Nici nu ma gandesc la luna iulie inca.
Fetelor eu am lipsit zilele astea din motive de stare foarte proasta. Am avut o intarziere de vreo 2 saptamani si deja ne gandeam ca e bb, testele au iesit negative iar azi mi-a venit. Ma gandesc ca s-a dereglat din cauza ca am intarcat-o pe Deny la inceputul lunii si eram cu hormonii varza. Nu stiu...Dar doua saptamani am visat cum ar fi sa mai am un bb mic. Desi noi nu vrem sa mai facem un copil pana nu rezolvam problema cu casa, parca tare mi-as mai dori unul. Cred ca din cauza asta ma simt asa deprimata. E ingrozitor sa iti doresti un copil, sa poti sa il faci, dar sa nu iti permiti.
Am pus si eu poze noi AICI
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
sunflower1979 spune:
neata, mamici!
mickidutza, nu dispera...ia sticla si bea...stii tu, voltaj...dupa cum iti spuneam nici denis nu vorbeste. mi-ar placea si mie sa-l aud spunand cate spun copiii astia de pe aici, dar sincer nu ma ingrijorez chiar deloc. si nici la olita nu face, nu spune cand face...tace ca un peste...ma iau dupa miros.
acum sunt necajita tare ca a racit. am fost si eu racita si a luat de la mine. a inceput cu stranut, muci rauri, rauri si ieri mi-a zis sotul ca a avut mucisori verzui dimineata. am mers cu el la medic, a zis ca e rinofaringita si mi-a dat antibiotic - cu explicatia ca desi ea crede ca e viroza, mucii verzi o fac sa creada ca e si un microb, si ar putea cobori in jos, spre gat, plamani. am acceptat si i-am dat antibioticul. mi-a mai dat colargol de pus in nas. problema e ca aseara, de la atata plans - ca ii aspiram mucii cu batista bebelusului, ca i-am pus colargol, ca e mofturos el si plange din orice - a ragusit. pana sa adoarma respira atat de greu, avand si nasul infundat si cred ca a facut laringita, incat toata noaptea m-am temut sa nu se sufoce. a dormit binisor, dar are in gat ceva ca o flegma, ca si cum ti-ar veni sa tusesti sau sa-ti dregi vocea.
ce credeti, o fi laringita? la medic a zis ca are un pic de rosu in gat, dar inca nu era ragusit. am mai citit de tratament cu prednison, dar o fi musai? alina.a, fetelor care stiti, ajutati-ma cu un sfat. el a mai avut laringita odata, dar i-a trecut fara antibiotic sau altceva. am mai citit ca nu trebuie scos copilul deloc din casa. ce ma sfatuiti, voi ce mai stiti? de dimineata era mai bine, zice sotul...adica vorbea binisor, doar cand mai tusea se auzea raguseala...
hai ca v-am facut capul mare. ce viteaza eram eu cand denis era sanatos!
va pup si va mai scriu.
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
violetan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cafera
Ioanaiub a dat-o. Eu nu sunt cafegioaica. Mamica de printese |
Am citit de 2 ori si tot cafera am vazut!
Scuze, ioana, multumim tie, atunci!!!
poze Laurash
musso17 spune:
neatza
multumim de cafea,io cu una slaba caci beau de un secol dar nici ca stiu sa fac.
vio,te...azi ma duc,am un gol in stomac,parca ma vad urcand scarile alea pana la afise..brrrr
sunflower,eu cred ca flegma e de la muci,iar raguseala de la urlat..oricum daca ti-e teama sa nu care cumva sa fie laringita poate ar trebui sa vorbesti cu doctora daca sa-i dai la culcare niste ventolin..il ajuta la respirat,io i-am dat cand se auzea un tiuit,banuia dr ca are o bronsita asmatiforma...aaa,iar eu din experienta proprie iti spun ca atunci cand ma ustura in gat simt acea flegma.
cafera spune:
Floare de Soare, nici nu stiu ce sa-ti spun... Si Ilinca a avut perioada cu laringita, dar eu nu i-am dat decat antibiotic, fara cortizon. Eu nu am scos-o afara pentru ca era frig. Daca face laringita in anotimp cald, nu cred ca e problema cu scosul afara. Depinde doar daca e febril si de starea lui. Pupici si sanatate multa!