Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Lasa-ma bey nene cu saltu tau sexual ca am prestat si io saptamana trecuta si de atunci am o febra musculara si "osoasa" de abia ma ridic din pat asa ca nu mai imi trebuie

In plus avusesem o mica restrictie ca am avut la un mom dat micutza dezlipire de placenta si stresu cat Inter-ul

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu nu recunosc nimic ca n-am ce, nimic nu s-a intamplat luni bune si nici de dr house nu stiam

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cd eu nu vorbesc de perioada asta a panzei de paianjen, daca intelegi ce vreau sa zic.Vorbesc de trecut.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io recunosc... da... hormoni... valeu... da ii si sa-i vezi ce-i mai potolesc si p=ai lu barbatemiu cu cate o palma cand indrazneste sa se apropie de bidoanele lu bebe

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

si eu tot de trecut vorbesc nikole si de prezent
dar la dr house nu ma dau ca e prea disputat, p-ala blond cum il cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

azi am avut zi scurta, am ajuns acasa la ora 13.

bunicile au reusit sa ii dea cereale vreo 50ml si lapte lasat in frigi vreo 80ml....legumele i le-am dat eu, dar avea numai chef de joaca nu a vrut deloc sa manance de la mine....a mancat totusi vreo 40ml. In rest tzitzi si somn la greu...cred ca a avut un puseu saptamana trecuta de doarme atat. De fapt de cand am inceput serviciul copilul doarme de vreo 3 ori cam 4ore in lipsa mea...

dar partea cea mai misto e ca acum in WE suntem singurei . Sotzul a expediat-o pe maica-sa la mama acasa (femeia e din provincie) pe motiv ca avem si noi nevoie de intimitate.
A incercat sa se opuna ca ar vrea sa vada ce ii fac eu Theiei ca sa invete si ea, dar sotzul a fost foarte categoric.

Asta dupa ce m-am plans ca o cam face pe desteapta.....adica ma cam intzeapa....iar mie desi imi e mila sa ma cobor la nivelul ei si sa ii dau o replica, mi se cam taie uneori si ma abtin din ce in ce mai greu.
Acum vorba luminitei, ce nu fac eu pt Tzuki a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

wilsonnnnnnnnnnn dar are fatza de tamp rau
Foreman nu te-ar tenta...e negru totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

wilsonnnnnnnnnnn dar are fatza de tamp rau
Foreman nu te-ar tenta...e negru totusi

negru da' mare.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

da tamp nicole nu gluma nu negru ca prea is io alba si nu da bine

Anamona e super ca vinerea ai zi scurta ce bine ca Thea s-a acomodat cu buni la patrat si e normal sa vrea sa se joace cum te vede, asa face si Mikul cand vine tati acasa, joacaaaaa si veselie de parca toata ziua eu l-as certa, as atare se bucura si se gudura cand vine tati

eu o sa va cam las ca pica ochii
ne vedem dimineata la coffee, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

apropo de transpirat, si tzuki transpira. de dimineata o gasesc cu spatele fleasca iar seara dupa baita cand o alaptez transpira la cap.... la ea ar fi cica lipsa de calciu, fontanela e inca maricica...pediatra ne-a prescris din nou vigantol 3 pic la 2 zile (o zi 2 pic, urmatoarea 3 pic)

Mergi la inceput