Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 19
anamona spune:
CD stii ce mai face? o sun de la servici, mama da telefonul pe speaker iar Tzuki nu mia poate de bucurie, da din picioruse, vrea sa tina ea telefonul e totala cica.
si daca tot m-am laudat cu ea....stiti ce am invatat-o de vreo 2 saptamani sa faca? sa localizeze nasul. daca ii zic "nas", pune mana pe nasul meu sau al jucariilor animalutz.
si apropo de vineri, doar vinerea asta a fost zi scurta, in rest program normal
JulyMorning spune:
Voi nu sunteti cu toate tiglele acasa, bre!
La mine cea mai mare inghesuiala de hormoni a fost in trim.3. Si in ultima luna, am avut interdictie. Sincer, nu-mi amintesc de ce. Stiu ca era noaptea dinainte de cezariana programata si eu ma gandeam daca doctorul se poate prinde ca am "sarit" peste interdictie. Sau pe barbate-meu... da' m=am "aptinut" intr-un final, ca gafaiam prea tare ![]()
Moni, aia cu bidoanele lu' bebe a fost beton ![]()
P.S. Prison Break nu va coafeaza? Pot sa-l iau io pe briliantul-geniul-pustiu-eminesciano-einstein ala mic? ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
JulyMorning spune:
Anamona, sa stii ca si fi'mea mananca si doarme mai bine la mama decat la mine. A mea e o sociabila din nascare, da' in rarele ocazii cand e pe la mama, sunt invidioasa, recunosc, cand imi povesteste ca doarme aproape non-stop si papa mai multa supa
. N-am gasit inca o explicatie care sa ma satisfaca, in afara de faptul ca ai mei stau in afara Bucurestiului si schimba un pic aerul. Dar ce are de-a face aerul cu mancatul, huh?
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
nikolici spune:
michael???? offff dar mereu ma gandesc ca are un deget mare de la picior lipsa![]()
by the way a reinceput si am uitat sa-l iau!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Ankussa spune:
Nikol, July..pana aici...jos labele de pe Michael
..adica n-aveti neci un pic de respekt..
..puteti sa va faceti de cap cu nea doftoru` ca si asa n-are toate tiglele pe casa..da` Michael e al meu...(my precious)
.
Noapte buna cucuvelelor...
nikolici spune:
bai bai dau si eu cafa ca asa se zice in Banat
pentru prima data, cu lapte si fara lapte dar in nici un caz cu caimac ca nu-i pe gustul meu deloc.
In drum spre voi cu cafeaua, m-am oprit si pe la gemeneii lu Lumi si pe sustache le-am furat pepsicul sa vi-l ofer eu in acest weekend![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Corrina spune:
neatza,
E clar, a fost luna plina azi-noapte![]()
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI
VIRTUALA multumim frumos 
Corrina spune:
Nerantula da un semn, sunteti bine, da? Adevaratii are ciocan! Oriunde si oricum![]()
![]()
![]()
fericita de
Ma fac mare
VIRTUALA multumim frumos 
CD27 spune:
buna dimineata
ooo si coffee si pepsi, dezmatz, multumim nikol
ce vreme urata
, dar asa macar nu-mi pare rau ca facem mutari, in loc sa stam in parc![]()
Corrina luna plina, vrme rea, dar pana la urma s-a lasat fara varsare de sange, adica ...la mine n-a aparut nici un dr house, nici un detinut, nimic, nici sotzu nu stiu cand a parut in pat ca eu sforaiam
sa stiti ca am decriptat si noi ce striga Mikul ca din gura de sarpe: ABUSSS, ABUSSS
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Corrina spune:
CD ce zicea Mikul? Abuz, abuz sau auzi auzi??
fericita de
Ma fac mare
VIRTUALA multumim frumos