Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ete las ca il are doar in film nu si in realitate

Si daca e p'asha, eu totusi il vreau pe Clooney sau pe Bruce Willis acu vreo 20 de ani

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nikole, cu piciorul ai tu treaba? Zi tu ca nu e sexy cand sta cu paharul de viziki (sau ce-o fi) si mai canta si la pian cate o dureroasa d-aia
Daca nu-l vrea CD, il invit la mine.... ca tot mai am ciorba de mieeeel.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

moni vorbim de DR HOUSE totusi, nu???S-ar putea sa nu-ti mai placa atat de mult de HUGH LAURIE in persoana.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CATFIGHT
ce pasiuni starneste Dr House p'aici.

Mai ca nu-mi vine sa merg la culcare (oricum n-am somn ca intre noi fie vorba atipisem si m-a trezit injineru iar acum el sforaie de-l auzi de la parter )

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

si eu care credeam ca injineru se va transforma in DR HOUSE acum.Moni tu esti in semestrul 2 nu???
Eu imi aduc aminte cu drag de perioada trimestrului 2, v-am mai zis eu, faceam salturi sexuale diverse.Il fugaream pe barbati-miu prin casa si ala cu limba scoasa fugea ca nu mai putea, era epuizat rau dar rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Ce-i ala, bre, salt sexual??? Io m-am gandit initial la jollyjumperul pe care i-l voi achizitiona lu' fi'mea

_

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

july eu nu eram atarnata de un elastic.Eu eram un fel de rotofei saltaretz care facea sexutz asa=salt sexual.
Hai mai recunoasteti ca si voi erati hormonici atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

revin si eu pe aici....

imi pare tare rau de ce s-a intamplat.....felicic sper sa revii asupra deciziei tale

si apropo de celelalte discutii, eu cred ca prea facem din tantar armasar...sau vorba ceea "foaie verde batz, n-ai de lucru fatzi"

s-a facut o gluma, cei drept o glumita mai seaca gen Guerilla de dimineata...eu una ador glumele astea.....nu mi s-a parut deloc deplasat ca era vb de sanatate, pai daca am lua orice problemuta de sanatate asa in tragic ni s-ar reduce speranta de viata dramatic!

Si sa va mai spun ce cred eu.....ca si Eva o sa rada cand o sa citeasca glumita....asa ca ne precipitam de pomana.

LE: si apropo de vorba mentionata de Muuh, eu as modifica-o un pic: "desteptul aplaneaza"

Mergi la inceput

anamona da raportul zilei de astazi.ce au facut bunicile azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

Ce-i ala, bre, salt sexual??? Io m-am gandit initial la jollyjumperul pe care i-l voi achizitiona lu' fi'mea

_

bobocica Maia
Poze

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput