Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
monica_dicut spune:
Ete las ca il are doar in film
nu si in realitate 
Si daca e p'asha, eu totusi il vreau pe Clooney sau pe Bruce Willis acu vreo 20 de ani
![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
JulyMorning spune:
Nikole, cu piciorul ai tu treaba? Zi tu ca nu e sexy cand sta cu paharul de viziki (sau ce-o fi) si mai canta si la pian cate o dureroasa d-aia
Daca nu-l vrea CD, il invit la mine.... ca tot mai am ciorba de mieeeel. 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
nikolici spune:
moni vorbim de DR HOUSE totusi, nu???S-ar putea sa nu-ti mai placa atat de mult de HUGH LAURIE in persoana.![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
monica_dicut spune:

CATFIGHT 

ce pasiuni starneste Dr House p'aici.
Mai ca nu-mi vine sa merg la culcare (oricum n-am somn ca intre noi fie vorba atipisem si m-a trezit injineru iar acum el sforaie de-l auzi de la parter
)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
nikolici spune:
si eu care credeam ca injineru se va transforma in DR HOUSE acum.Moni tu esti in semestrul 2 nu???
Eu imi aduc aminte cu drag de perioada trimestrului 2, v-am mai zis eu, faceam salturi sexuale diverse
.Il fugaream pe barbati-miu prin casa si ala cu limba scoasa fugea ca nu mai putea, era epuizat rau dar rau.![]()
![]()
![]()
JulyMorning spune:
Ce-i ala, bre, salt sexual???
Io m-am gandit initial la jollyjumperul pe care i-l voi achizitiona lu' fi'mea ![]()
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
nikolici spune:
july eu nu eram atarnata de un elastic.Eu eram un fel de rotofei saltaretz
care facea sexutz asa=salt sexual.
Hai mai recunoasteti ca si voi erati hormonici atunci.
anamona spune:
revin si eu pe aici....
imi pare tare rau de ce s-a intamplat.....felicic sper sa revii asupra deciziei tale
si apropo de celelalte discutii, eu cred ca prea facem din tantar armasar...sau vorba ceea "foaie verde batz, n-ai de lucru fatzi"
s-a facut o gluma, cei drept o glumita mai seaca gen Guerilla de dimineata...eu una ador glumele astea.....nu mi s-a parut deloc deplasat ca era vb de sanatate, pai daca am lua orice problemuta de sanatate asa in tragic ni s-ar reduce speranta de viata dramatic!
Si sa va mai spun ce cred eu.....ca si Eva o sa rada cand o sa citeasca glumita....asa ca ne precipitam de pomana.
LE: si apropo de vorba mentionata de Muuh, eu as modifica-o un pic: "desteptul aplaneaza"
nikolici spune:
anamona da raportul zilei de astazi.ce au facut bunicile azi?
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui JulyMorning Ce-i ala, bre, salt sexual??? Io m-am gandit initial la jollyjumperul pe care i-l voi achizitiona lu' fi'mea _ Our future determines our past bobocica Maia Poze |

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri