Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mamidestefan izabella este amanta nu???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

mamidestefan izabella este amanta nu???

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

DEsi pentru mine astazi este o zi trista s-a transformat intr-una si mai trista. De ce?

Pai simplu, azi ar fi facut si bobocelul meu 8 luni, 8 luni in care am crescut alaturi de voi si in care am sperat si mi-am imaginat luna de luna cum ar fi fost, cum ar fi aratat si ce ar fi facut. Aici m-am simtit intotdeauna bine, am fost sustinuta si mi-am facut cateva prietene de suflet. DE fiecare data cand cadeam, intram la voi si prindeam aripi si ma ridicam si o luam de la capat cu convingerea ca maine va fi mai bine.
Sa nu credeti ca mi-a fost usor. DAr am preferat sa nu ma inchid in camera si sa-mi plang ingerasul ci sa stau cu voi aici si sa-i vad pe ai vostri cum cresc, cum se diversifica, cum le dau dintisorii, si asa am mers mai departe.
Si voi ce faceti? Voi imi dati o palma si imi aratati ca viata si oamenii sunt exact asa cum stiam, perversi si rai. Imi creasem si eu aici locul meu de reculegere si imi imaginam ca lumea poate fi frumoasa si pritenoasa. Se pare ca m-am inselat. Imi pare rau...

Si by the way si eu sunt fan Dr. House si chiar aseara am ras cu lacrimi la un episod pe TVR pe care l-am revazut a nshpe mia oara...

Noapte buna si sper totusi sa nu va gasesc la un alt subiect maine...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Si din nou apropos de Dr House, imi amintesc cum sarcina trecuta am visat intr-o noapte ca ... cu el N-am inteles de ce, ca nu e idealul meu de barbat dar... subconstientul poate ca o lucra. VA rog sa nu radeti ...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

moni AUZI ...TE DAU IN JUDECATA DACA NU ESTI OPTIMISTA!!! NU CRED CA IL VREI PE DR.HOUSE PANA NASTI PT. O CONVERSATIE!!!
Eu mi-am propus si sper sa ma tzin de cuvant si daca tu vei fi de acord sa vin sa-ti fac galerie la spital cand vei naste si dupa, sa-ti spun ca aceasta este prima zi a bebelusului tau dintr-o viatza lunga si plina de bucurii!

Eu de multe ori cand am cazut jos jos cu moralul, m-am gandit la tine si optimismul tau,sau la Lumi care e plina de viatza cu 2 copii.Am zis-o de multe ori imi e rusine sa ma plang.
Voi pt. mine sunteti exemple de tarie de caracter.
Hai ca mi-am pierdut din umor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Si din nou apropos de Dr House, imi amintesc cum sarcina trecuta am visat intr-o noapte ca ... cu el N-am inteles de ce, ca nu e idealul meu de barbat dar... subconstientul poate ca o lucra. VA rog sa nu radeti ...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 19+ cu
O noua viata

vroiam sa iti scriu un mesaj kilometric...dar se pare ca nu mai e cazul...

burtik

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

vai moni, dr house
te asteptam la cafea dimineata

kid eu nu ma bag la luat acasa, dar ajut la eliberarea lui din mainile lui nikole si mai trec si eu pe la tine din cand in cand sa ma amuz de umorul lui, evident

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Ba as vrea un doctor precum Dr House Sa ma bage pe unde am iesit da sa ma ajute... ca dr asa cum imi doresc eu nu exista cel putin in tara asta...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 19+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

bai ...parca si eu cu DR HOUSE o tura asa...dar cand ma gandesc ca are piciorul ala cu muschii atrofiati.Parca m-as abtine!!!Sa nu-l obosesc pe domnul doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Moni, eu nu prea mai scriu pe aici, da' pe cuvant de onoare, zambesc in sinea mea de fiecare data cand scrii pe aici, ca stiu ca esti ok si ca esti in stare sa depasesti multe in viata asta. Si promit ca viu cu nikole. Daca vrei, cautam si un afis cu dr house
Si sa stii ca e nevoie de un echilibru in viata asta, asa ca vei gasi si oameni buni si mai putin buni.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput