Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Feli imi pare nespus de rau ca nu mai scrii.Tu stii cat imi esti de draga nu?Te admir mult ca om si iti respect decizia desi cum a spus Mussetepink nu e ok sa parasesti rezistenta
Ada ai mare , mare dreptate.Si un mare talent la scris.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ada..vezi stiu eu de ce imi place de tine...imi dai raspunsul..inainte sa te intreb

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

- discutii, jigniri, parasiri de forum.
Nici nu mai stiu ce-as putea spune aici. Mi se pare viata, (forumul si orice vreti voi) searbada fara un pic de umor.
Umor tip Dr. House... ce pot sa spun? Eu sunt mare fan.
Sa intru aici si sa raportez cat kk a facut Radu, in a cata zi a vietii lui i-a iesit dintele si cati cm are.. pai merci, am un jurnal, un caiet, un blog, un tabel.
Putem sa fim foarte serioase si sa-i zicem "HELP-LINE BEBELUSII" si sa cerem doar sfaturi cand au copiii probleme. Ok asa? Ar fi util pana la ceruri, si cu un scop unic, declarat. Fara divagatii.
Eu imi facusem impresia ca e un grup de oameni care se relaxeaza, schimba impresii, mai dau/cer un sfat... mai povestesc una-alta.
Altfel, ce m-ar interesa ca s-a vopsit Nikolici si i-a ramas negru pe frunte?
Sau ca nu-stiu-care incape in blugii ei nr 26? sau 28 sau 32.
Sau "pa, ma bag la un film"
"pa, ma duc in parc"

Pe cine intereseaza ca am 2 copiii, ca unul face febra si ca am facut 9 ore pana la sambata de sus, si ca ma ciondanesc cu sotul? Pe nimeni... probabil...

Pur si simplu cautam si noi de vorba...
Singura cerinta e sa o facem in mod civilizat, fara injurii, jigniri... minciuni...
Dar nu, nu se poate...

Cand am citit postul de la capitolul trecut, in care un mail privat era pus pe un forum public cu amentintari de dat in judecata... fetelor, mi s-a facut rau si lehamite.

Daca am ajuns sa ne dam in judecata pentru toate prostiile scrise pe mail, ma rog, e problema fiecareia, daca are timp si bani sa consume cu asa ceva...

Dar postul respectiv mi s-a parut lipsit de respect, de sine si de ceilalti. Si spune ceva despre persoana care l-a scris.
La fel cum spune ceva si postul in care se expliciteaza cum X a barfit cu Y despre A, B, C, D, E si copiii lor...
INACCEPTABIL.

Felicia, imi pare rau ca ai obosit sa dai scroll si sa ignori. Atata timp cat restul "beneficiilor" nu-ti lipsesc... e ok.
Am putea sa plecam toate de la subiectul asta, ce ziceti? Hai sa-l inchidem. Pierdem vremea...

Ada ai zis-o atit de bine...

Cred ca sunt destule mamici care se gindesc serios la plece...
unele deja s-au decis...
altele refuza sa mai citeasca...
altele ca mine ..mai spera ca "SE INTIMPLA O MINUNE" si se limpezesc apele...

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ma bucur tare ca e mai bine nora mea si sa stii ca am mai auzit explicatia dr tale cu secretiile de peste noapte, cu urmari sigur nu ramaneDD o ajuta si ea e o bobocica puternica Eu o sa-i dau maine niste oscilo ca l-am auzit azi tusind de cateva ori si n-am reusit sa i-l strecor
Si va asteptam pe la noi, in noua locatie si mergem si prin Tineretului sa o cautam pe Feli si gasca Acolo speram sa fie mai bine, nu mai e pe colt casa, nu e zugravita nou asa ca am putut vedea ca nu exista mucegai, dar nu prea e curat, necesita shmotru mult dar mama a promis ca ne ajuta si deja s-a apucat

Ada dar deschidem altul, da?

baby_boy nici eu nu cred ca e de la suzeta, adica nu e sigur din cauza dimensiunii prea mici

nepotelul meu nu accepta suzi (le-am luat noi) dar el isi suge degetul, cu mare interes si forta, asa incat a facut o batatura la degetel, apoi s-a facut rana si a facut puroi

mi-ati amintit ca trebuie sa iau atitudine in legatura cu corpul meu, mai ales ca trebuie sa trec si eu la tinute un pic mai lejere si am vazut niste preturi ok pe siteul recomanat de Lidia, doar ca nu stiu exact ce ar trebui sa fac eu din tot ce au acolo, ca sa arata ca o diva sau macar sa pot purta o fusta un pic peste genunchi si blugi care sa nu depaseasca masura 30/32 sau cat o fi ca nu am curaj sa mai probez nimic

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Adaaa

Cuscraaa, a'ka kid, a'ka simona Asa raport zic si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Felicic te rog sa te mai gandesti...Nu parasi forumul, pleaseeeeee

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Deci...pt. cine a intrebat DR HOUSE il FUR de pe torrent a se intelege downloadez ca pare mai legal.
Pt. cine a inventat acest personaj ma inchin.Eu una nu ma pot uita si nici nu vreau sa l vad fara traducere, pt ca e de multe ori atat de subtil incat e pacat sa nu prinzi gluma.

Bai mame bai, ce aveti???Daca nu am glumii ...ar fi boring boring!!!
Uite eu am ras de am facut pe mine cu IP ul si cu "te dau in judecata" de am murit.Normal ca Eva a glumit, cine a crezut???Hai mai viatza este atat de frumoasa!

Daca nu va reveniti VA DAU PE TOATE IN JUDECATA.!!!

Apropo, l-am intrebat pe omul meu azi a se citi sotz, cum e cu IP ul asta, cum il depistam, vorbesc de cel prin care iesim in net(satelit), nu cel al calc propriu...e complicat.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Astazi PAPARAZZII au avut treaba ....
cine credetzi ca a vrut sa le sparga fatza : GRUIA

IA PRIVITZI AICI

LE: AMALIAAAAAAAAAAAA..sper ca esti pe receptie

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

m-ati innebunit cu torentul asta, abia m-am prins si io ce-i ala si n-am nici un torent dar avem averse in seara asta, parca imi vajaie vantul pe la urechi, eu vorbesc de vreme, sa fie inteles

asa e nikole, e complicat cu Ip-ul, am incetrcat sa te caut, te suspectam ca il ascunzi pe dr house, dar m-am lasat pagubasa, am zis sa te las, sa vad cand ai de gand sa divulgi unde il tii ascuns

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Eu l-as lua acasa...l-as pune in camera de oaspeti Ca e si dragut tare si are si un umor bestial Mai schimb peisajul.
Ti-l dau si tie CD, daca il scot totusi viu de la Nikolici

Mergi la inceput