Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 14
Nocom spune:
Buna ziua,
Sunt in urma rau cu cititul, cam 3 capitole.....
Dar am intrat sa multumim frumos tuturor celor ce ne-au urta La Multe Lunite astazi cand implinim 7!!!!
So,
Multumim frumos:
babytza, nushulica, cosmy b, luminitza, giulianna Si voua sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!!! Va pup cu muuult drag!!
luminitza ma bucur nespus ca te interesezi de noi, serios! Bilantul ar fi: 71 cm, 7020 gr. Din pacate continuam cu tratamentul pt astm iar acuma m inceput si unul pt alergii, cu singulair. Puiuta haraie si tuseste destul de rau ziua, noaptea aproape deloc... Altfel e fff vesela, manaca binisor (aprox 150-170 gr la masa de legume si tot ata la fructe) Se puen pitica in patru labe si se bataie inainte inapoi cate un minut si apoi care in nas... e o dulce cred ca in cateva zile incepe sa mearga de-a busilea.. ca asta ar urma...

dyanira offf imi pare nespus de rau ca Tudor e bolnavior.... stiu cum e .... pupici muulti sa-i treaca repejor 

giuianna stiam eu cat de muuult ne iubiti. Va pupacim si noi de va zapacim!!!! 

pupam hunii pretiosi si pe mamica lor draga noua!!
mimihoo super tare arata micuta cheliutza. Nu am citit din urma.. de ce ati tuns-o??
felicic imi pare sincer rau ca tot mai multe mamici simt ca locul lor nu mai este aici pe forum, de tine imi pare si mai rau.. eu te iubesc. Pt mine erai un exemplu de femeie luptatoare care stie ce vrea si obtine intotdeauna ce vrea... se pare ca raul a castigat de data asta. Sincer iti spun ca nu stiu de ce ai renuntat caci am ami spus ca nu am citit in ultimul timp, dra imi dau seama ca esti suparata... mai mai ca imi vine sa-mi pierd vremea si sa citesc din urma sa vad ce s-a intamplat.... dar Daria e mai importanta!! Te pup dulce dulce si pe Falcone the same!!!
baby boy la fel am vazut ca ai fost suparata si chiar vroiai sa renunti la noi. Nici in cazul tau nu stiu despre ce e vorba, dar nu cred ca asta ar fi o solutie pentru invingerea rautatilor si jignirilor de pe acest forum... Ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune
Va pup pe toate si mai intru... cand o i putea!!
OFFF era sa uit!!! La Multe Lunite TUTUROR sarbatoritilor de astazi!!!!!

Noapte buna si linistita va doresc!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
baby_boy spune:
Hmmm...Cd eu cautam 6+ ca ma gandeam ca n-am schimbat-o..si de asta avem probleme..dar daca voi folositi 0+..inseamna ca n-o fii de la suzeta
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
andy.p spune:
Alexia e mai bine ,sper sa o tina,ca azi dimineata m-a speriat ingrozitor cu tusea care nu se mai oprea...e rau ca daca sunt asa mici nu le poti da chestii gen miere,nush ce ceai,etc...da sper sa-si revina si sa nu ramana cu urmari ca am inteles ca bronsitele astea sunt tare pacatoase![]()
Las' ca n-ai facut asa mare tampenie..ai vazut ce-au zis fetele
Ma bucur ca va mutati,cred ca si voi de abia asteptati..sunt conditii mai bune nuu?
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
CD27 spune:
simodina saru'mana mult, m-ai scos din stres
eu nu vad unde scrie ca se da de la 4 luni, dar daca ai vazut e bine, sper sa fie ok si cu glutenul, desi, cred eu, si cartoful alb pe care il papam are glutem, sau nu?!
andy_g nu se prepara ca LP, d-asta am inceput sa imi fac procese de constiinta, e deja preparat doar il pui in sticla, ca laptele pentru noi, cel pasteurizat la cutie, dar m-a convins cumnata sa incerc sa ca e yamyyyy si sigur o sa pape
emisiunea dansez pentru tine ma face sa plang, nu-mi place
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gaia.nevia spune:
pe rand ce am prins din urma:
- babyboy, Teo a fost mare fan suzete Chicco monobloc, 14 luni din viata lui a stat continuu cu una-n bot, mai putin orele de masa. Nu a facut niciodata "bataturi". Acum nu stiu care e situatia la voi... poate sa fi ros vreo jucarie mai tare? degetel cu unghiuta? sau, cum mai ziceau fetele, o fi vreo afta...
glicerina e ok pentru afte.
- direct din frigider. Eu nu am avut curajul sa dau copiilor nimic din frigider. Incalzesc in bain-marie, sau la microunde cateva secunde sau scot din timp (1-2h)
- discutii, jigniri, parasiri de forum.
Nici nu mai stiu ce-as putea spune aici. Mi se pare viata, (forumul si orice vreti voi) searbada fara un pic de umor.
Umor tip Dr. House... ce pot sa spun? Eu sunt mare fan.
Sa intru aici si sa raportez cat kk a facut Radu, in a cata zi a vietii lui i-a iesit dintele si cati cm are.. pai merci, am un jurnal, un caiet, un blog, un tabel.
Putem sa fim foarte serioase si sa-i zicem "HELP-LINE BEBELUSII" si sa cerem doar sfaturi cand au copiii probleme. Ok asa? Ar fi util pana la ceruri, si cu un scop unic, declarat. Fara divagatii.
Eu imi facusem impresia ca e un grup de oameni care se relaxeaza, schimba impresii, mai dau/cer un sfat... mai povestesc una-alta.
Altfel, ce m-ar interesa ca s-a vopsit Nikolici si i-a ramas negru pe frunte?
Sau ca nu-stiu-care incape in blugii ei nr 26? sau 28 sau 32.
Sau "pa, ma bag la un film"
"pa, ma duc in parc"
Pe cine intereseaza ca am 2 copiii, ca unul face febra si ca am facut 9 ore pana la sambata de sus, si ca ma ciondanesc cu sotul? Pe nimeni... probabil...
Pur si simplu cautam si noi de vorba...
Singura cerinta e sa o facem in mod civilizat, fara injurii, jigniri... minciuni...
Dar nu, nu se poate...
Cand am citit postul de la capitolul trecut, in care un mail privat era pus pe un forum public cu amentintari de dat in judecata... fetelor, mi s-a facut rau si lehamite.
Daca am ajuns sa ne dam in judecata pentru toate prostiile scrise pe mail, ma rog, e problema fiecareia, daca are timp si bani sa consume cu asa ceva...
Dar postul respectiv mi s-a parut lipsit de respect, de sine si de ceilalti. Si spune ceva despre persoana care l-a scris.
La fel cum spune ceva si postul in care se expliciteaza cum X a barfit cu Y despre A, B, C, D, E si copiii lor...
INACCEPTABIL.
Felicia, imi pare rau ca ai obosit sa dai scroll si sa ignori. Atata timp cat restul "beneficiilor" nu-ti lipsesc... e ok.
Am putea sa plecam toate de la subiectul asta, ce ziceti? Hai sa-l inchidem. Pierdem vremea...
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 simodina saru'mana mult, m-ai scos din stres eu nu vad unde scrie ca se da de la 4 luni, dar daca ai vazut e bine, sper sa fie ok si cu glutenul, desi, cred eu, si cartoful alb pe care il papam are glutem, sau nu?!Mami de Mikul Robert Constantin http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH |
Dreapta jos cercul rosu
. Glutenul nu pune pb daca nu are intoleranta.
andy_galro spune:
Noapte buna fetelor!!!! Sper ca maine sa gasesc o atitudine mai optimista aici!!! va
pe toate !!!
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
gaia.nevia spune:
babyboy, revin.
Chicco a schimbat presentarea la suzetele monobloc.
Cand s-a nascut Teo, gaseam 0-6 luni, 6-12 luni, si 12-18 luni.
Acum pe noile ambalaje avem: 0+, 4+ si 12+.
Adik, aceeasi Marie cu alta palarie.
(mamele de Marii, nu saritzi pe mine, da?
)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
baby_boy spune:
Ada multu de raspuns..m-am mai linistit..si relaxat ca fiu-meu a adormit cu respectiva suzeta in bot. Si n-ai schimbat-o la 6 luni?
Ti-am zis ca-mi place la nebunie cum scrii? iti zic acum. Orice ai scrie..iti citesc cu mare placere posturile
Nocom
Dyanira sper ca sunteti mai bine. Multa sanatate
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)
kid2003 spune:
deci ca veni vorba si sa ma dau in laturi de la subekt:
tb musai sa caut episodul 22 din seria 5 din DR house, deja a rulat luni in america, eu de obicei il gaseam marti pe net, azi e vineri si eu nu am vazut noul Dr House!!!! E inadmisibil!
Maria e culcata...cu forumul asta am fost mama denaturata si i-am facut o baie super rapida, fara masaj, i-am dat biberonul, am ragait-o putin si am lasat-o sa se culce. S-a culcat saraca, fara urlete fara plansete. Cu mancarea stam mai bine, nu avem cantitati ca la carte, dar avem 3 mese diversificate pe zi plus completari de 80-100 de ml la masa plus doua mese complete de lapte dimineata si seara de cate 150 de ml. Pampersii se umplu in aceasta perioada de 4 ori pe zi cu kk, peste 2 saptamani probabil va fi doar o data pe zi sau la doua zile, ea asa functioneaza, in cicluri. Nu a mai racit, nu a mai tusit, nu a mai facut bibitze pe piele. O dau cu crema de la Mustela pentru soare. I-am cumparat de iepuras centrul de activitati Learn & Groove (
nikolici) de care e f f incantata. Am facut tranzitul in timpul zilei in tarcul plin cu jucarii, in centrul de activitati sau in jumper, pe jos nu-i place prea mult, nu se ridica inca sa plece in 4 labe, daca are ocazia, sta in picioare minute bune (dar nu se ridica singura), sta si in fund bine acum. Acesta este raportul nostru ca sa nu fiu acuzata ca nu scriu la subiect. Revin si cu poze, imi tot zic zilnic sa le pun.
Acu' ma duc sa caut noul episod din Dr House...mai e putin si se termina si season 5 si pana la toamna pauza...