Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

auziti, va spun ceva dar nu dati cu rosii, am facut o magarie, la indemnul cumnatei (binevoitoare de altfel, dar copii nostrii nu-s de aceeasi varsta) am dat Mikului un lapte la cutie de la nestle cu vanilie http://www.leclerc-franconville.com/lait-cereales-vanille-2x250ml-nestle-,19053,7,24,49.htm
sper sa nu-i faca rau, fetele care stiti franceza mai bine, se intelege cumva ca e lapte praf

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

si un nou link ... pentru slabit
http://www.bettyblue.ro/tratamente/universal-contour-wrap/

nu stiu ce sa zic ... o sa mai studiez chestiunea

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

eu am facut vreo 20 de sedinte la bettyblue..acum 2 ani ...
la inceput mi-a placut ...dar dupa citeva sedintze a inceput sa fie atit de aglomerat ca imi venea sa renunt la abonament...
asa ca sincera sa fiu nu m-as mai duce la ei ...
mie mi-a placut mai mult www.monique-center.ro/" target="_blank">aici..aveau chiar si preturi mai bune..acum 2 ani..
si faceam electro-stimulare in capsula ... era super de super

abia astept sa termin cu alaptatul ...sa incepem cu modelarea corporala

aaaa..si asta cu pierderea in cm vreo 15 ...e o mica gogoritza...
adica pierzi lichide destul de multe ...dar scopul in slabire e sa pierzi grasimi ..nu lichide...organismul isi va reface necesarul de lichide intr-un timp relativ scurt dupa respectiva procedura

mai bun si eficient e un abonament de electrostimulare la cald (cine rezista)..facut timp de 2 luni (cite 2-3 sedintze pe sapt)...ca tonifica fantastic muschii ..si mobilizeaza stocurile de grasime..eu am testat pe pielea mea si a functionat foarte bine si inainte de sarcina cu Stefan ...si dupa ce am terminat alaptatul lui Stefan

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157616951586008/show/" target="_blank">Mica mea printzesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Baby_boy Maria nu a acceptat deloc suzeta monobloc, doar Avent, eu nu am vazut de 6+ luni...esti sigura ca exista? Uite ma uit si eu la farmacie la Dona langa mine ca au ditai standul de produse Chicco...poate gasesti la vreo farma d-asta daca nu ai cum sa ajungi sau sa trimiti pe cineva la Chicco in Floreasca la magazin, ca acolo au de toate sau macar poti face comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Baby boy nici Alexia nu a vrut deloc suzeta monobloc...doar cele Avent o perioada,apoi nici vorba n-a mai vrut suzeta deloc...n-am vazut monobloc de la 6 luni,ai cautat pe net??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

CD scrie pe el ca merge de la 4 luni, doar ca are gluten in compozitie. E lapte de bebe formula adaptata cu cereale si vanilie. Nu e nicio nenorocire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetelor ce va apuca??? Si io m-am saturat de scroll_down si ignore, si stiti asta ptr ca si io am vrut sa las forumul acum cateva saptamani... dar e pacat... suntem multe aici care ne intelegem super bine, impartasim probleme, ganduri, idei, si ne gasim sprijinul cautat.
Este pacat si de faptul ca sesizez ca mamicile de bobocei s-au impartit in doua tabere, s-o spunem pe nume, pro si contra EVA!!! Imi pare rau de asemenea sa vad ca asa cum spunea EVA se pare ca intr-adevar ea este peste tot, fie c-o agream fie ca nu... in subiectele noastre, in gandurile noastre si se pare mai nou si in deciziile noastre...
Va rog sa va ganditi mai bine, si aici apelez chiar si la EVA, si sa renuntam la jigniri, la glumite mai mult sau mai putin cu directie (pentru ca din pacate se pare ca nu toate gustam aceste glumite), la cautarea de dovezi diverse pentru subiecte fara nici o legatura cu bebeii nostrii, si sa mergem mai departe, cot la cot, ca la odisee, cu gandul doar la binele bebeilor nostrii...
Imi pare rau ca in fiecare zi am ajuns sa ne rugam de cate o mamica sa nu renunte... Felicic mi-esti super draga, esti optimista, plina de viata si umor, nu am cum sa zic vreodata ca Vladut nu are o mama buna si mai mult decat atat n-o sa uit niciodata ca abia asteptam sa deschid odiseea gravidutelor si sa vad posturile tale, sa vad daca ai nascut sau nu !!! Imi pare super rau pentru decizia ta, dar te sustin, pentru ca din pacate si eu am simtit de nenumarate ori acelasi lucru si am sesizat intr-un post (mai demult scris) ca la un moment dat nu va mai avea cine cu cine vorbi, pentru ca din diferite motive din ce in ce mai multe mamici vor parasii bobocimea...
Va rog sa reflectati daca se poate, sa va ganditi ce inseamna forumul asta pentru fiecare dintre voi, si daca decideti sa ramaneti atunci sa ramanem toate cot la cot, fara jigniri, fara acuze, doar cu sustinere una pentru cealalta, pentru ca in fond fiecare incercam sa fim mame cat mai bune pentru copii nostrii

CD e indicat de la 4 luni ... doar ca contine gluten!!! Nu vad vreo problema!!!

toata bobocimea si mamicile de boboci!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Cd se prepara exact ca LP? nu cred sa aiba vreao reactie...adica din ce scrie acolo ar fi doar gluten-ul dar dupa 6 luni nu se mai pune problema......adica sper sa nu aveti nimic

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Kid, din pacate puiul meu doar pe asta o accepta..si de o sapt.nu mai mananca..are pe cerul gurii niste ridicaturii asa..iritatii..nu stiu daca e de la suzeta sau sunt afte.
Suzeta 6+ e afisata pe site la c h i c b e be//dar nu e disponibila...aici in Craiova nu o gasii la 5 farmacii..si am nevoie urgent daca exista..Radu nu adoarme..nu sta fara ea...azi a avut niste reprize de plans..a refuzat mancarea...l-am dat cu glicerina boraxata..si pe seara vad ca a mancat cerealele..dar acum la culcare..nu a putut sa adoarma fara suzeta. Nu stiu ce sa mai cred.Suzeta a luat-o acum la 6 luni..inainte nici sa n-o vada.Mai am alte 7 feluri de suzete in sertar..nu vrea niciuna.:(

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Sa nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa scriem strict pe subiect, pai nu se vede cat bat eu campii la greu, dar ziceam ca e o solutie, sa mai deschidem un topic si cine vrea poate sa scrie strict la subect, cine vrea sa stea la vorba cu pritenele hop ne bagam

Cuscra eu fac tampenii, vezi postul anterior, zi-ne de Alexia, cum a mai fost pe parcursul zilei? Noi am luat tantum verde si ii dam la gingii
in alta ordine de idei, abia astept sa ne mutam am pregatit pentru maine cateva haine sa ducem, as vrea sa terminam cat mai repede mutarea pentru ca proprietara d-aici incepe sa aduca lume la vizionare

baby_boy, stiam eu ca nu ma pricep, noi avem o suzeta de la avent, de la 0 luni si inca tragem din ea la greu, avem si una mai mare, ca pentru el, dar nu-i place

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lidia au super preturi cei de la Monique. Am fost si eu la ei acum vreo 2 ani, dupa cateva sedinte chiar se cunostea, pierdusem cativa cm buni!
Sar'na ca mi-ai reamintit de ei!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput