Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

feli draga te anunt ca m-ai facut sa plang...pe bune

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

vroiam sa intreb si eu ceva legat de raducu dar acum nu-mi mai arde..Felicia eu te inteleg...la fel am simtit si eu ieri

Ce atmosfera frumoasa..ce minunat e la noi la scutece. EVA multumim!!!

JoY si Piolica..ma intreb si eu..cand Nikolici a facut o gluma i-ati sarit in cap...dar atunci cand alte persoane au fost jignite...de ce nu ati reactionat??
Bey..io m-am saturat s-o dau dupa visin ..sincer.

AA..si daca vrea cineva ip-ul meu sa-mi dea PM...vi-l spun cu draga inima..si va astept sa veniti cu avocatii la poarta

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Haideti , andy_g nu plange, suntem un grup de prietene aici, hai sa ne gandim ca am avut o mica cearta, ca intre prietene si d-acum ne impacam si totul va fi bine, mie asa imi place sa cred, poate sunt naiva, dar e mai bine asa
daca e nevoie, am mai spus o data si repet, putem deschide un nou topic, iar aici scriem strict pe subiect, e pacat sa pierdem legatura, am fost aproape unele de altele in timpul sarcinii, la nastere, la primii dintzoci pentru unele, sunt unele dintre momentele cele mai importante din viata unei mame si noi ne-am fost alaturi una alteia, ar fi mare pacat sa pierdem legatura.

va las sa va ganditi si ma anuntati la ce decizie ati ajuns, era o gluma, nu dati cu pietre

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

baby_boy te rog frumos sa intrebi ce vroia sa intrebi, eu am limbarita in seara asta, poate stiu (putin probabil) dar sigur stie careva

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

beyyyyyyyy,ce aveti???????

nu mai putem sa avem un pic de umor ca se interpreteaza.....va rog sa va reveniti in fire fetelor,mai trebuie sa si glumim nu sa vb doar de kk de bebe ,muci,dureri de sale si alte alea.aici este un loc unde ne destindem,nu unde stam sa ne analizam fiecare virgulita ca vai daca se simte jignita nu stiu care.....pe bune acum, nimeni nu a facut glume pe sanatatea nimanui,e cineva bolnav si a ras cineva de el sau cum?!

Andy imi pare rau ca intru atat de tarziu dar am stat o gramada in parc.Revenind la tantum verde,eu ii dau cate un puf de 3 ori e zi,intre mese ca sa-i ramana acolo,nu sa bea ceva dupa el si sa se duca,nu mai mult de 3 zile.Sanatate multa si poate totusi te duci cu ea undeva sa o asculte la plamani.

Luminita
suntem bine,ne-am plimbat cam mult azi .sa stapaniti sanatosi scaunele de baie astept impresii si noi ne-am dat la scaunel

baby boy cred ca e mai buna glicerina cu nistatin.

Kristino sa pun poze imediat ce ma invrednicesc sa le incarc,ti-am mai zis ca mi-au placut iepurasii tai mult ,mult de tot?

Iar tu madame Felicic parasesti Rezistenta?????stai aici si lupta cu buna dispozitiete bantui pe mess iar daca nu te gasesc, am oricum Ip-ul tau

de Luca

Mergi la inceput

Cd
nu cred ca e cazul de a vorbi strict la subiect ci sa nu se mai faca jigniri.

Asa creste strumfi

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

CD, eu una nu-s de acord sa scriem numai la subiect, nu imi sariti in cap!!! Adica daca stam sa scriem fix programul bebelusilor, orele de masa si de kk e interesant, nimic de zis, ne putem da sfaturi referitoare la cresterea bebelusilor, dar cum ramane cu prietenia noastra virtuala? Adica o glumitza acolo nu ne mai e permisa deloc? Sa vorbim de un serial sau de o mancare preferata sau de o vacanta sau de altceva diferit de meniul bebelusilor nu se mai poate? Pai eu asa nu ma mai joc!!! Imi iau jucariile si ma duc in Parcul Tineretului la Felicic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cuscraai limbaritza?Ia povesteste-mi de ginere-miu...si zici ca va mutati..D-ne ajuta

Andy_g

Musettemultumesc,azi nu i-am dat,incep de maine..nu mai tuseste asa rau ca de dimineata,sper sa-i treaca cat mai repede.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

CD..deci intrebare
Fetelor care aveti la bebei suzeta monobloc de la Chicco..ati schimbat-o cu cea 6+..eu n-o gasesc niciunde..e numai 4+ si 12+.Am cautat azi la enspe farmacii..si pe net.
Au avut bebeii vreo problema de la ea?adica iritatii ceva..in gurita?
E necesar s-o schimb pe cea 4+?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

laura eu i-am dat bromhexim pentru copii cand a tusit 1 pic/kg corp de 2 ori pe zi

Asa creste strumfi

Mergi la inceput