Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
andy_galro spune:
Salut! Am vrut si eu sa scriu azi dar nu prea mi-am gasit inspiratia si nu am vrut sa pun mai multe paie pe foc![]()
Uitati ceva fain asa ca sa ne mai destindem un pic
http://www.youtube.com/watch?v=fB4wtETkfg4
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
lala77 spune:
Paula, pt raceala poti sa iei fara grija,stodal, paracetamol, tantum verde, nurofen. Trebuie doar sa ai grija ca paracetamolul si nurofenul sa fie formule simple, nu genul "raceala si gripa", adica acele care au efedrina ca asta poate da alergii la bb. De trecut in lapte, tot trec insa in cantitati mici, gen 1-10%. Antibioticul trece tot in lapte insa eu am luat si de-ala ca aveam o infectie in gat si n-am avut incotro.La farmacie normal ca spun ca n-ai voie nimic. Ce ti-am scris eu aici e rwecomandat de dr ca am racit asa tare acum vreo luna si n-am luat decat oscillo si lamai ca asa au spus farmacistele lui peste ca n-am voie; si mi s-a infectat gatul de mai aveam putin si faceam bronsita. In principiu, dr mi-a spus ca ai voie sa iei cam tot ce ia bb, sub rezerva ca daca ia si bb in acelasi timp trebuie sa tii cont de doze. Sanatate multa!
felicic76 spune:
buna seara de la noi! (ultima)
pana sa observe cineva, intru eu sa va spun: Vladutz si mama lui nu mai fac parte din lista de bobocei de septembrie-octombrie 2008.
Hotararea a fost luata astazi, pe fondul unei probleme care dureaza de ceva timp (doar in capul meu, of course): gandul ca "cineva" ar putea sa-mi "discute" copilul sau sa emita judecati cu pretentii de valoare la calitatile mele de mama (copilul meu a cazut de langa mine la o luna jumate
, scriu cu greseli: deci sunt agramata si lista poate continua). Asa ca decat sa-mi fac mea culpa, mai bine parasesc forumul, m-am saturat sa dau ignore si scroll down, prea des in ultimul timp. Tocmai pentru ca este forum public nu inteleg de ce sa fac asta, asa mai bine o sa citesc din umbra si o sa urmaresc boboceii, iar pentru fetele care mi s-au lipt de suflet de aproape un si jumatate am telefonul deschis, mess-ul si Parcul Tineretului aproape. Nu vreau sa mai intru in alte probleme, consider de natura personala faptul ca nu-mi permit sa dau sfaturi asupra unor probleme cu care nu m-am confruntat, dar pe care le-am auzit/citit/gugalit,recuperez seara la greu ce s-a scris in
timpul zlei in detrimentul sotului, manichiurei, curateniei etc, doar ca am fost alaturi la odisee si scutece (chiar ma gandeam ca as putea da test
, nu mi-a scapat nici un post si faptul ca memoria m-a ajutat sa retin anumite idei vehiculate la odisee si nesustinute/imbarligate/minciunite la scutece ma face sa-mi vina sa pun emoticonul acela cu omuletul verde care scuipa si care de mine nu a fost folosit nici macar in sarcina(nu am avut greturi). Si, ma repet, nu inteleg de ar trebui sa fac asta. Am vazut aici nu divergente de opinii, ci jigniri profunde asupra medicilor pediatri ai copiilor nostri, platiti din banii statului si ai nostri,doar ptr ca Dr .Spock a scris altceva
, asupra mamicilor aflate la prima sarcina si la primul copil, balacareala ca la usa cortului si p(i)ara ca la clasa intai intre doua persoane care fusesera prietene pana la un post s.a.m.d. Consider ca daca dau ignore, inseamna ca tolerez asemenea comportament, ca merg mai departe. Si nu vreau, vreau sa ma opresc aici, pentru ca pe DespreCopii combateam atitudini, nu persoane. Si eu retin cel putin trei persoane cu care s-a dat de pamant, nejustificat, doar pentru satisfacerea orgoliilor.
Nu vreau sa ma disculp ptr stergerea mea din lista si albume, vreau doar sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii, pe usa din dos.
Nu vreau sa raman pe baricade sa lupt pentru o cauza pierduta din start.
Va multumesc ca de la voi am invatat multe(si voi invata in continuare, ptr ca raman aproape, dar in umbra), mi-e ciuda pe mine ca la un moment dat am avut incredere si am luat de bune unele posturi, fara sa ma gandesc ca ele ar putea fi filtrate prin prisma intelegerii/cunoasterii persoanei care le scria. Si m-am sturat sa stau cu garda sus si nu-mi trebuie asta, aici eram pentru relaxare, plans pe umerii vostrii cand toate deveneau prea grele si mai bine ma retrag sub cochilia mea si-mi vad de copil, de sot, de viata si de casa.
multi galbejiti si multe flori tuturor, ca as mai avea multe de spus, dar nu mai stau sa-mi fac analiza pe text si dau drumul la mesaj si ma si deloghez.
fara discriminare
Monyca.C spune:
CD multumesc frumos ptr sfaturi !!!

era mai simplu s-o fierb pe toata, apoi s-o blenduiesc + pus la congelator direct pasata
cubulete..![]()
Paula eu am luat paracetamol cand am fost racita, cam 3 pe zi si ptr gat faringosept..in cazul meu a functionat ! si mult ceut cu lamaie..
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
CD27 spune:
Monyca ai putea sa o si fierbi sa o pui la gongelator, dar de blenderuit...nu stiu cum s-ar pastra si mai ales cum ar arata decongelata, sa vedem ce zic fetele, cum mai fac ele
A plecat Feli cu Falkone
papaciosul sef al boboceilor
tocmai cand ziceam ca sigur va fi mai bine, pai ce facem fetele, deschidem alt subiect de gluma si caterinca cu budinca, printre piureuri si scutece?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
kid2003 spune:
Felicic sa bag io o analiza pe textul tau??? Am inceput deja sa impart frazele in propozitii, acu' identific predicatul si subiectul, trec si la atribute imediat...te rog frumos, nu e chiar fair play sa faci asta...asta am vrut si eu sa fac acu' o juma de ora cand m-am suparat ca a fost Nikolici luata la rost pentru o glumitza nevinovata...Dar nu, nu fac asta, nu crezi ca mai sunt fete pe aici care vor mai scrie ? Si care te au langa inima aproape si sunt totusi departe de Parcul Tineretului? Si care au nevoie de un pic de sprijin ? Hai, arunca galbejitii, intra-ti in papuci si vino inapoi!
Ca daca nu, eu sa stii ca te caut dupa IP si iti hack-uiesc calculatorul pana te saturi si intri inapoi!
simodina spune:
Si io, si io gust umorul sarcastic. Si vreau o programaree la dr Houseeeee! Ca ma doare spatele de mor si alte alea iar din experienta primei sarcini astept cu nerabdare cele cateva zile cand voi avea forma de L. In ceea ce priveste rasul de problemele de sanatate nu inteleg de ce in timpul sarcinii cum zicea cineva ceva de vreo durere i se amintea ca nu e bine sa se vaite iar acum glumele pe seama durerilor reminiscente sunt asa de blamate. Cand va fi o problema de sanatate dovedita si reala atunci nu cred ca va mai face cineva misto! Pana atunci, relax, take it easyyyyy...sau dont worry, be happy
CD mama doamna cu IP-ul mobil ne-a dat odata link-ul cu torrent. Acolo gasesti ce vrea muschiul tau
, toate seriile de dr House.
Cuscra sa nu te prind ca ajungi sa vorbesti doar de pampers si mancarici de bb ca vin si te bat, da? Apoi ma poti da in judecata daca vrei 
andy_galro spune:
felicic m-ai lasat masca...mie imi esti tare draga si abia asteptam sa te citesc , sa va ce mai faci si ce mai face Vladutz....dar daca asta este decizia te respect
cu toate ca imi pare enorm de rau
....sper ca macar sa mai intri sa ne mai spui ce mai face Vlad...

vad ca tot mai multa lume vrea sa se retraga si chiar din acele persoane care imi sunt tare dragi si mi s-au lipit de suflet si pentru care inca mai intram...forumul acesta era si pentru mine o relaxare cu prietenele la cafeaua de dimineata......... si parca totul dispare asa........offffffffffffff
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy.p spune:
Feli

eu sunt departe de Parcul Tineretului,nici nu vreau sa ma gandesc ca pleci,imi esti tare draga,la fel ca multe,multe fete de aici...as vrea tare mult sa te razgandesti

laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy_galro spune:
kid eu una sunt taaaaaaaare departe de Parcul tineretului dar cand vin in Bucuresti promit ca va chem la apel pe toate![]()
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi