Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Seara buna !!!

Venim cu vesti bune :
Am iesit din clubul mofturosilor la legume !!!! papam si 150ml si ar mai vrea dar eu am portiile facute in paharele de 150ml si pun de seara la dezghetat din congelator in frigider cate un paharel..hmmm..cred ca de maine scot cate doua dar cu siguranta nu va putea manca atat de mult..de astazi papam si ousor succes mareeeee !!! buuuun rauuuu..nu ma asteptam..i-a placut si facea in continuu mmmmmmmmm si scotea limbuta dupa urmatoarea lingurita..eu i-am pus direct jumatate de galbenus, un sfert mi s-a parut prea putin..nici nu cred ca simtea alt gust schimbat..de maine incepem si cu carnita, sa vedem cum va reactiona..

in schimb cu fructele.... nu vrea si pace..poate doar 10-20 max max 30 ml la para care e preferata ei..nu inteleg de ce nu-i plac..mai ales ca majoritatea sunt dulci..am rabdare..

- poate sunteti dragute si mai repetati si ptr mine cum pastrati voi carnita la congelator ? o taiati cubulete cruda, apoi o scoateti si o fierbeti cand dati papa la bebe sau o fierbeti, o blenduiti si o puneti in cubulete de gheata + pus la congelator ?
cum e mai bine ???
pleeese am luat carnita azi si as vrea sa o prepar deja..
si cu ce as putea sa combin broccoli ??? legume ? idei ?
babytza parca tu ziceai de broccoli cu carof ? sau ma insel ?

pupici la toate mamicile !!!

va citesc cu un ochi la dansez pentru tine !
revin

Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Fetelor spuneti-mi si mie ce pot lua pt raceala si nu trece in lapte?
a fost al meu sot la farmacie si tanti aia a zis ca in afara de oscillo nu pot sa iau nimik... asa ca a venit fara nimik
Durerea de gat mi-a trecut cu homeogene
Si pe langa nasul curgator si infundat in acelasi timp ma ia si o durere de cap

Sarumana de raspunsuri

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

monyca o sa iti spun cum fac eu:
carne: taiata in bucati, impachetata in folie de plastic (din aia pentru alimente si legume) si congewlata si scot cate un pachetel (are 2 cuburi) si le fierb, din astea pun cam la 3 paharele de legume pe care le bag la frigider sau la congelator daca am de gand sa le tin mai multe zile
brocoli fac cu cartof alb, le fierb impreuna (dar giulianna mi-a dat ideea sa pun brocoli cand apa a fiert deja) si apoi pun niste unt si pac la blender; dar am pus brocoli si in supa cu toate legumele, unde am pus chiar si conopida
fetele mai au combinatii de brocoli, sigur gasestoi una care sa-i placa Evitei
POfta buna Evei si dans placut

cumnatica mea a fost o scumpa si a venit incarcata de borcanase avent pline cu diverse sortimente de papica facuta de mana ei (brocoli cu cartof, supa de legume cu carne vita, dovlecel cu cartof si ficatel si mai e unul in care am uitat ce este) fimiu sigur rupe maine borcansele ca tare ii place cum gateste ea

noi maine incepem sa ducem bagajele, nu stiu cand vom si termina cu mutatul, cert este ca in casa noua e nevoie de muncaaaaa

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nikolici mai draga, da si mie adresa lu' dr House ca vreau sa-mi fac si io un RMN la cap sa vad de ce nu mai pricep forumu' asta si am auzit ca dr asta cica ar fi cel mai (ne)bun...Da, si io sunt mare fan al lui House cu toata gaska lui si te inteleg, stiu ce ai vrut sa zici, dar pe viitor ciocu' mai mic ca poa' sa iasa cu avocati si astia te gasesc repede cu IP-ul...ai grija!

Acu' astept si eu rosiile si nu stiu ce mai pot posta ca si pe mine ma amuza uneori un umor destul de sarcastic care face rau la burta daca nu stii sa il digeri. Am vrut azi sa scriu, am avut chef tare, sunt la zi cu forumul, dar n-aveam "sclipirea" sa scriu...Dar mi-a trecut repede... Mi-e frica sa mai zic ceva, a iesit urat data trecuta si imi pare rau de asta. E clar ca nu mai putem fi un grup de prietene care rad la cafea atata timp cat trebuie sa iti controlezi fiecare virgula de frica interpretarilor si a insinuarilor. Bebelusii nostri, boboceii dragi, sunt cea mai frumoasa parte a noastra si imi doresc sa o pastrez asa in suflet...Dar eu fara sa mai divaghez si fara sa mai scriu si pe d-alaturi, fara o glumita, fara nimic, nu pot sa functionez...Ca sa intru sa scriu strict de mesele si pampersii plini ai Mariei nu ma reprezinta si altceva ce mai pot scrie? Ca daca vin avocatii la usa cu IP-ul meu in dinti? Nuu, prea riscant, sorry, dar mai bine bag un dr House, va citesc din umbra si va imbratisez cu toata inima boboceii scumpi. Fara nicio deosebire Hai c-am pus si paie si carbuni si gaz pe foc ( Boo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Kid

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

kid unde e domne doctorul asta? ca de cand il caut.....am dat de el aseara, intamplator, dar mi-ar placea sa-l intalnesc mai des

si mie imi lipseste atmosfera relaxata si relaxanta care era aici, mai o gluma, mai o reteta de papica, una alta, este in primul rand un forum informativ, fara indoiala, dar informatii strict medicale/profesionale putem gasi pe multe alte siteuri, la dr, surse exista, aici era ca un grup de prietene care, ca si in viata reala, mai si divagheaza de la subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

da, CD si Baby_boy m-a mai calmat Simodina pe mess . Intr-adevar, am multe prietene aici, sunt multe fete care nu se opresc doar in a comenta si diseca o propozitie dupa intelesuri ascunse, care mai si divagheaza frumos de la subiect si care aduc o raza de soare, o nota de umor personal in fiecare post...pentru ele merita sa mai fiu p=aici, sa intru in Rezistenta si sa luptam impreuna sa aducem topicul inapoi la prietenie si relaxare. Fara sa facem comentariu de text la fiecare propozitie...

Mergi la inceput

kid, bine bine, dar zi cu dr ala, ca vad ca nici nikole nu-=mi zice, voi il tineti ascuns
hai ca o sa fie bine, incet incet se aseaza lucruile, trece astenia de primavara, vine vara, se aseaza hormonii la locul lor (sper!, la mine ma refer)
eu propun sa faca 300 niste clatite si sa le imparta p-aici ca sigur o sa merga treaba mai bine si apropos de 300, sa o caute domne cineva dupa IP, ca altfel nu cred ca se prezinta cu clatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Salutare, n-am citit nimic din urma. Am intrat doar sa spun

Dariutza

La multe lunite si multa multa sanatate!
Te pupam, Edi si mami!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Paula, pt raceala poti sa iei fara grija,stodal, paracetamol, tantum verde, nurofen. Trebuie doar sa ai grija ca paracetamolul si nurofenul sa fie formule simple, nu genul "raceala si gripa", adica acele care au efedrina ca asta poate da alergii la bb. De trecut in lapte, tot trec insa in cantitati mici, gen 1-10%. Antibioticul trece tot in lapte insa eu am luat si de-ala ca aveam o infectie in gat si n-am avut incotro.La farmacie normal ca spun ca n-ai voie nimic. Ce ti-am scris eu aici e rwecomandat de dr ca am racit asa tare acum vreo luna si n-am luat decat oscillo si lamai ca asa au spus farmacistele lui peste ca n-am voie; si mi s-a infectat gatul de mai aveam putin si faceam bronsita. In principiu, dr mi-a spus ca ai voie sa iei cam tot ce ia bb, sub rezerva ca daca ia si bb in acelasi timp trebuie sa tii cont de doze. Sanatate multa!

Mergi la inceput