Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
nikolici spune:
Am venit si noi de afara...am mers asa pe la umbra pe sustache sa nu se vada scalpul plin de vopsea, am pus-o pe Karina in wrap si eu m-am pitit de lume.De unde piteala...cu wrap-ul zici ca sunt ca la urs, toata lumea isi suceste capul dupa carpa, barbati-miu ii e rusine si prefera sa luam marsupiu-ul sa nu se mai uite atata lume la noi.
Azi, cum eram eu pitulice in cartier, au venit mamicile pe mine sa ma intrebe cum si in ce fel sta bebe in carpa, si sa le arat...bai sa morrr si sa intru in pamant ca stiam cum am dunga neagra pe frunte...si ma faceam asa ca ma bate soarele si imi tzineam mana...un deliciu ce mai.Acum rad...maine la cununie nu stiu ce ma fac...ca au filmare HD asta vede orice imperfectiune a corpului, cred ca dunga mea de vopsea va fi bling bling in cadru
.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
khristin spune:
Joy, tare simpatica Sofia ta cu cei 4 dintisori
… intrebare: de cand ai pus-o tu in jumper pe micuta ta? Ca avem si noi instrumentul mostenire de la older sis da’ nu l-am pus inca in functiune gandindu-ne ca e totusi devreme…
Laureta, ce ne faci mama cu bezelele alea? Ca tie-ti da mana la asa ceva, stiu… ![]()
Musette,
ce mai faceti voi ? Mai pune ceva poze cu voi si ai grija sa te incluzi si pe tine mamico. 
Nushulica, La Multi Ani 
pt. fecior…tare bine-ti mai seamana.
Babytza, si zici ca aveti un dintisor? 

Sa vezi ce nebunie cand iese si al doilea si va arata fix ca un iepurila. ![]()
Eva, vestea buna e ca poti alapta si cu dinti
. La noi sint doi déjà iesiti, nu stiu cum o fi cu 4 la alaptat….ouch 
Mimihoo, 15 cm in 2 ore ???? Hmmm… 
Piolica, noi am gasit o noua varianta de cand cu copiii….le zicem grandma si grandpa ![]()
Anca, voiam sa-ti spun mai demult….cred ca stii déjà ca piticuta ta e exemplu de mobilitate la boboceii nostri 
Alinutza, multumim de aprecieri
….parca n-am vazut poze recente cu fratiorii, sau mi-a scapat mie ?
Cristineescu, Mmimi fetelor pe unde sinteti ??? Ca n-ati mai intrat de ceva vreme, oricum sper ca sinteti bine. 
Hai fetelor pana nu se strica din nou atmosfera cum era cu toleranta ?! Toti gresim dar parerea mea e ca putem da dovada de ceva maturitate odata ce am devenit mamici, ce ziceti?
Sarcasmul des utilizat devine deplasat pe alocuri si strica bunadispozitie a tuturor
... e doar un forum pt. copii, nu de servire permanenta back and forth de replici pt. adulti …pana la urma ganditi-va daca v-ar placea sa vedeti asta la puii vostri mai tarziu in viata… ![]()
La noi in weekend se anunta 24 de grade…mai de-abia asteptam sa iesim undeva la un lac. Va doresc tuturor un weekend splendid 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 Ptr mine iesitul mult la aer e un must, chiar daca trebuie sa suport socrosenia, pe barbatul ei si - uneori - pe mama. Ptr copiii mei, inghit orice, am mereu la indemana o lamaie, sa-mi taie greata si sanatate multa!Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
ai fost mortala!!!!!
saru'mina pt raspuns ref la creme. eu am vazut acum o Mustela fara parabeni, parfum sau colorant... ma bate gindul sa ii iau din aia
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 a sosit comanda, a sosit comanda, cu o ora mai devreme!!!!!!! ![]() ![]() ![]() am luat scaunele de baie de la O K Ba by, de pe bebe lusultau.ro Ca cel al lui Gruia de Nerantula, daca va amintiti. Optasem initial pentru cele de la Tigex, da' nu le-au mai avut pe stoc, da'-s mult, mult mai multumita de astea, abia astept diseara baita cu amandoi hunii.... iuhuhu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
asteptam poze cu hunii la baita.

piolica spune:
| citat din mesajul lui khristin La noi in weekend se anunta 24 de grade…mai de-abia asteptam sa iesim undeva la un lac. Va doresc tuturor un weekend splendid ![]() Cristina Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony |
weekend placut!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau poze cu Chris la iarba verde si cu tine, si cu mindra, si cu soata, cu tot familionul. (si noi o sa iesim la munte, insa ni s-a stricat aparatul....)
o sa luam camera si o sa facem filmuletete pup.
piolica spune:
gagics,
we placut la toate. maine se implineste 1 an de cind am aflat ca o sa avem o fetita. doamne, ce fericiti am fost. (si mai sintem, de un milion de ori mai mult....)
va puuuuuuuuuuuuuuup
CD27 spune:
nikole ai incercat sa te freci cu zeama de lamaie pe frunte? la mine dadea rezultate pe vremea cand ma vopseam, ce-i drept ma stergeam imediat dupa ce puneam vopseaua sau cel tarziu dupa ce ma spalam, dar incearca totusi
si zi-mi si mie cu dr house asta, in afara de joi la tvr 1, unde-l mai gasesc? ca m-a prins si pe mine
si sa stii ca am vazut si eu cateva episoade si in toate faceau RMN![]()
lumi asteptam poze
in cat timp au ajuns suporturile de baie? trebuie sa iau si eu acum ca ne mutam
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Paula-Laura spune:
Mimihoo e grozava pititca cheliuta 
Anca ce tare seamana Carla cu tine! sunteti 2 frumoase
Dyanira, Laura imi pare rau ca aveti bebeii bolnaviori 
Lumi nici eu nu prea il mai pun pe Mihnea in balansoar, ca se prinde cu mainile de bara laterala sa opreasca scaunul din leganata sau sa se dea mai tare(dupa chef). Pe urma incearca sa se ridice. Cred ca sunt depasite pt ei ![]()
Tzitziri si Mihnea are o slabiciune pt o lingurita portocalie9nu mai stiu d ela cine e ca am aruncat ambalajul
) Daca nu ma vrea cu lingurita de la primii pasi o bag pe aia portocalie in functiune si termina mancare. Si Mihnea intra la categoria mancaciosi ![]()
Baby boy da-l cu glicerina cu stamicin sau cu nistatin9de la o farmacie cu laborator) E mult mai eficient decat cu glicerina boraxata.
Piolica eu am primit o mostra de mustela fara parabeni si alte alea. Ce nu imi place este ca intra destul de greu in piele(ramane pielea alba un minut, orice ai face). Ce imi place e ca nu s-a prajit Mihnea pe fata cand am folosit-o. Dar inca nu m-am hotarat daca o sa o cumpar sau nu 
Azi zvapaila al meu nu a cerut tzitzi de dimineata de la 8 pana seara la 6. M-am bucurat mult ca se decurca singur insa tzitzi au fost pe cale sa explodeze ![]()
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
andreea_ada spune:
ne-am intors de afara de la plimbare ![]()
va anunt ca pepenele galben cu iaurt a fost un real deliciu pe care pitica l-a mancat pe nerasuflate ![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
Ankussa spune:
Hello gals
Scriu rpd cu un Vladut marait dar care momentan se rasfata in centrul de activitati.
Khristin sar`mana ca ai intrebat de noi. N-am plecat inca in vacanta, am fost acasa pt 5 zile si i-am facut feciorului pasaport, de atunci mi s-a ars monitorul la PC, s-a imbolnavit Vladut..etc. Am vazut in schimb pozele cu scumpeii tai, sunt frumosi foc si seamana intre ei foarte bine.
Ratonelu imi pare bine sa aud despre voi, sper sa aud mai des. Sanatate multa putoiului si vrem niste poze.
Nikol si io mi`s fan dr. House (m-am prins de gluma
). Cat despre pata de pe frunte, relax esti bella si asa.
Felicic ce imi face tizul feciorului? Btw nu imi poti trimite prin porumbel calator ceva pofta de mancare de la Falkone sa-i dau si lui Vladut al meu? Mai ales de cand e racit nu presteaza mai deloc...
Pupam boboceii bolnaviori 
Have a nice weekend!

de
Eduard Mihai si