Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

multumesc de galerie...azi mi-au disparut simptomele...doar sanii mariti si atat,oricum nu ma bazez pe simptome ...ca am mai avut eu din astea,poate doar pe un sentiment bizar...cine stie?

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor TREZIREA. AZi fac cinste cu multa Chiar daca vremea nu e f frumoasa, noi putem sa ne simtim bine. Inca suntem in mini vacanta de 1 Mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

daaaaaa, asa este...
o cafe as lua si eu, dar nu obisnuiesc sa beau.
dar va tin companie...

o duminica placuta in continuare tuturor.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oach spune:

arianaa, Doamne Ajuta!!!
fetelor, un sfat, please!!
la ce ginecolog imi recomandati sa mai merg pt un sfat????Am pierdut 2 sarcini, una era anembrionara dar a doua era perfect normala ( sau cel putin parea ) si cred ca a cam fost datorata unui deficit de progesteron(luam 2 capsule utrogestan odata dar ramanea probabil un interval neacoperit, stiu ca mai corect se iau la 12 ore ). AM mers la dr . Carauleanu, care este f buna si cel putin cu mine s-a purtat f frumos dar as mai vrea un sfat.
Multumesc f f mult si va urez un mai plin de liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

oach,saru'mana pt gandul tau bun:P
in legatura cu dr. din iasi banuiesc ca esti mult mai in tema decat noi,tu fiind ieseanca,eu sincer pareri pozitive am auzit despre dr.grigore,dumitrascu ,toma,eu una nu m-as baza pe onofriescu ca e super aglomerat ....

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Va invit la . Sa aveti o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata dragele mele, cum v ati simtit zilele astea, v-ati odihnit, ati petrecut? Haideti la o sa mai povestim sa ne mai incurajam una pe alta.
Arinna, sper sa nu te inseli si sa ai intradevar simptone de
Vanessa 80, multumesc tare mult de detalii.Eu nu auzisem de ea pana nu ai vb tu si apoi m-a sunat o cunostinta si mi-a spus ca e dr f buna.Tu ai facut IA cu ea sau acum esti la stimulare? Dragele mele va rog lamuriti-ma si pe mine ce e aia hiperstimulare? Mie dr O mi-a zis ca dupa operatie voi face stimulare ovariana, la ce riscuri ma expun, sincer nu prea ma pricep si sigur dr O nu va avea timp sa-mi explice.Vreau sa ma asigur ca ceea ce face e ok pt mine, de asta tot caut dr buni pe care sa ma bazez.

Delphinas, inca mai sarbatoresti cu sotul tau, hai cu noi la

Pogonici trezireaaaaaaa , pe unde umblii, hai la

Mergi la inceput

Bitza, eu am facut 3 IA la dr Grigore. La noi problema e ca sotul are anticorpi antispermatozoizi.( sanse mici la IA). In ianuarie am facut stimulare cu Clomifen( nu a crescut f bine endometrul), februarie si martie am facut Gonal F 75 UI injectii( endometrul a crescut, si foliculii la fel).Ianuarie si martie am avut Corioni, iar in februarie Pregnyl 5000 UI. Ianuarie si februarie dupa IA am luat Duphaston 14 zile. In martie la ecografia din ziua 10 ovarele aratau normal si aveam 3 foliculi mari pe stg si 2 pe dr. In ziua 14 inainte de IA mi-a facut iar eco si a vazut ca ovarul stg crescuse cam mult - hiperstimulare ovariana usoara( eu ma simteam bine). Am facut IA si mi-a zis sa nu mai iau Duphaston si intrerupeam tratamentul de stimulare. Mi-a explicat ce se poate intampla in timpul hiperstimularii. Am luat tratam cu antiinflamatorii si antialgice. Peste 1 sapt am repetat eco ( eu deja incepusem sa ma simt rau: dureri de burta si imi simteam ovarele marite)- hiperstimulare moderata. A urmat 1 sapt de stat in pat, fara efort, 2 l lichide pe zi si iar tratam cu antiinflamatorii si antialgice. Apoi a venit CM ( durerile puteau sa apara si in cazul in care se prindea un bebe). Azi ma duc iar la eco sa vedem cum sunt ovarele. Oricum ma simt mai bine. Sotul a inceput un tratament cu Prednison( nu se stie daca o sa creasca suficient nr spermatozoizilor si mobilitatea lor). Asa ca tre sa ne pregatim sufleteste si financiar pt FIV.( bine ar fi daca ar plati si casa de asig de sanatate macar 50%)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Vanessa - de cand ai descoperit anticorpii sotului ? Si sotul meu a avut dar s-au vindecat ... de la sine (mai exista cazuri).
Stii ca nu aveti voie contat sexual (mai concret, el nu are voie sa ejaculeze ?

Mergi la inceput

Nu a zis nimic dr de asta. Am intrebat si a zis ca nu conteaza...Tre sa ia tratament 2 luni si apoi dupa 1 luna tre sa repete spermograma. Oricum nu imi fac sperante prea mari...Anticorpii i-am descoperit acum 1,5 ani (iar nr.e cam in scadere). Daca tratamentul nu o sa aiba efect, tre sa facem repede FIV. Imi doresc f mult 2 copii.

Mergi la inceput