Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

vanessa, problema voastra s-ar putea rezolva prin IA.
Prednison nu creste nr sau motilitatea spermatozoizilor, ci este un hormon care scade imunitatea pe care o are prin anticorpii antispermatici. Pt imbunatatirea calitatii spermogramei sunt alte tratamente (tot hormonale, ex Pregnyl 500 sau naturiste, vezi la cap trat naturiste). Intreb-o si tu pe dr ta ce trat sa faca pt imbunatatirea calitatii spermei.
Iti tinem pumnii si sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Amir am 3 IA facute...Acum ne chinuim sa strangem bani pt FIV( la sfarsitul anului cred ca o sa facem un credit )Am trimis analizele noastre si la medici in Debrecen, Ungaria. Toti recomanda FIV. Imi este groaza..., dar sper pana la urma sa imi tin si eu bb-ul in brate. Acum incerc sa-mi fac programare la dr. Dracea in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Dragele mele, din curiozitate cat costa un FIV?Eu m am ingozit de o IA cat ma ajunge....dar FIV inca nu m am uitat, sper sa n am un soc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

pisix Doamne ajuta! Ma bucur pentru tine. Te-am citit mult cand "rasfoiam" fiv in Austria. si sanatos si la termen. Ce buna dispozitie mi-ai dat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

bitza si eu sper sa nu ma insel,azi am avut pret de 3-5 min o durere ascutita (ca atunci cand imi vine cm,numai ca a fost mai puternica si a diparut din senin) si mai am vreo 3=4 zile pana ar tb sa imi vina.

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata2309 spune:

Salutare fetelor!!Eu nu am mai scris pana acum pe acest forum, dar va citesc de mult timp cu mare placere.Am invatat multe de la voi si imi va face o deosebita placere sa stau de vorba cu voi...daca ma primiti, bineinteles.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu azi ma petrec..am imbatranit cu inca un an ...........am implinit 32 ani.........sunt o baba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

eu azi ma petrec..am imbatranit cu inca un an ...........am implinit 32 ani.........sunt o baba...

si tu bocesti de ziua ta????
pai LA MULTI ANI in primul rand. sanatate si tot ce va doriti.
nu se pune asa....de ziua ta tb sa fii vesele...ce daca mai imbatranesti cu un an, tre sa fii bucuroasa ca ai inca un an de experienta. hai fruntea sus si respira adanc....va fi cu siguranta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Vanessa – sotul tau a suferit vreo lovitura sau vreo operatie in zona intima ?
De obicei, anticorpii antispermatici apar ca urmare a contaminarii spermei cu sange. Nu s-a demonstrat de ce aceasta contaminare genereaza automat formarea de anticorpi, dar asa se intampla. Am vazut ca esti din Iasi insa daca ai avea cum sa vii in Bucuresti este un dr naturist, dr Soare, care iti poate da niste medicamente foarte bune in acest sens, el zice ca vindeca AA. Sincer nu am apucat sa-i dau sotului ca i-a trecut repede si …nici reteta nu o mai am…
Sincer (si nu vreau sa te dezamagesc) nu ar avea cum sa functioneze IA atata timp cat spermatozoizii sunt “decimati “ de AA. Decat daca nu e f afectat si reuseste in probele de sperma sa gaseasca si cativa in stare cat de cat OK. Insa inteleg de la tine ca spermograma e tot mai rau, nu mai bine. Insa atentie la abstinenta, degeaba face tratament daca nu tine cont de asta. Mi-ar placea sa ma tii la current, sper sa scapati de AA ca apoi te invat eu ce medicamente sa ia sotul tau ca sa aveti sanse maxime la FIV.
Vei avea sigur cei doi bebelusi visati (cu FIV poate chiar dintr-o lovitura ) insa doar daca vei fi perseverenta si vei lupta
Amir10 – Predinson ar putea fi o solutie pentru ca el practic scade imunitatea … reprezentata in cazul sotului vanessei prin anticorpii pe care ii dezvolta. Nr si calitatea lor ar fi ok daca nu ar avea acesti anticorpi care, intr-o descriere plastica, omoara spermatozoizii. Daca sotul ei ar lua medicamente pentru stimularea nr de spermatozoizi, asta ar stimula si cresterea numarului de anticorpi si … nu e bine, nu-i asa ?... Tratamentul standard e cu un imuno-supresor mai intai ca sa “dezactiveze” anticorpii si abia apoi cu medicamente de crestere a nr si calitatii spermei
Arina –scuze ca-mi bag nasul dar trebuie sa stii ca 95 % din femei nu experimenteaza nici un symptom real inainte de 13 zile de la conceptie … e practic imposibil, asa ca linisteste-te. Iti recomand cu caldura Magne B6, vei fi si tu mai linistita, e bun si pt sarcina (se da in iminenta de avort) asa ca nu te mai stresa. Daca intr-adevar mai ai doar 3-4 zile, poimaine dimineata ai putea sa incerci o Barza roz, la strip (ala e cel mai sensibil)
Pogonici – 32 de ani e o varsta superba … poate cea mai frumoasa … Ce-o sa spui la 60 de ani ??? LA MULT AAAANI !!!
Angel – of da …am reusit !!! Ma bucur cand pot sad au incredere si speranta celor aflati in situatii …similare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

pisix nu te contrazic,tocmai ce am zis ca azi am avut crampe ca la cm,

Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png

Mergi la inceput