Moldovence aspirante sau gravidute(11)
Raspunsuri - Pagina 7
amir10 spune:
Pogonici, nu am auzit nimic concret, dar e o chestiune politica care sigur se va rezolva.
Fetelor, nu va speriati de stimulare. Daca e atent monitorizata, atunci nu sunt probleme, iar hiperstimularea nu va apare. Dar tb ecografii (in ziua 3 pt a verifica daca sunt chisturi, apoi in ziua 8-9, si apoi din 2 in 2 zile pana ovulezi). E bine de facut si analizele hormonale de ziua 3 (FSH, LH, progesteron, estradiol, testosteron).
Sunt riscuri cam 5% de hiperstimulare, eu am facut hiperstimulare acum un an, am facut un chist imens pe ovarul stang, de 60 mm. Am scapat de el cu tratament antitinflamator si antiinfectios, am facut atunci ecografie dupa ecografie si dupa 2 saptamani a disparut. Am avut noroc.
vanessa80 spune:
Eu ma chinui cu hiperstimularea de 1,5 luni. Am crezut ca am scapat, dar de ieri au inceput iar sa ma doara ovarele.
Abia astept sa merg luni la eco, sa aflu ce se intampla.
pogonici1977 spune:
biata de tine vanesa..dar iti voi da un 

si 

..poate te mai inveselesti putin.....
happymum spune:
fetelor, sarbatoriti?
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie poze
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
Delphinas spune:
azi nu. de maine
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
arinaa spune:
salutare,am disparut un pic din peisaj...dar am citit postarile anterioare si se pare ca vestile bune intarzie sa apara...si eu care credeam ca vom da buzna la aodiseea de ian-feb.Eu inca nu ma dau batuta si sigur nici voi,azi fiind z 23,am avut un sentiment ciudat de "gravidideala" am sanii super sensibili,usor mariti si nod...da ce nod in gat,si senzatie de jena in burtica ,or fi simptome de cm sau de gravidideala....vom vedea la sfarsitul saptamanii viitoare.Chiar ma distram cu fina mea azi cand mi-a zis ca ar fi prea tare sa fi ramas ...acum cand m-am apucat de analize si sincer am fost super relaxata luna asta tocmai pt ca aveam in cap ca fac ceva in sensul asta.
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png
arinaa spune:
mara asta zic si eu ...sa dea DUMNEZEU,imi este teama sa sper ....va fi o saptamana lungaaaaa....cam pe joi trebuie sa apara rusii(de obicei la 28-29 zile,o singura exceptie a fost acum 2 luni cand mi-a intarziat si cred ca a fost din acuza stresului) dar poate nu or mai aparea ...a si era sa uit ,am visat floriiiiiii un camp plin cu lalele ,nu e asa ca sunt paranoica?
Vrem si noi un bebe
http://tt.lilypie.com/z0OAp3.png