Moldovence aspirante sau gravidute(11)
Raspunsuri - Pagina 6
Delphinas spune:
vanessa ca bine ii mai zici. mai bine bem o
cu lapte sau ceiuc si ne mai relaxam un pic si nu ne mai stresam atata cu problemele astea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
amir10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Amir; am facut si stimulare cu Clomifen ( 1 luna ) si Gonal F ( 2 luni),si Duphaston. Eu am vb cu mai multi medici din Iasi, si toti m-au sfatuit sa nu merg la Omni. Daca tot tre sa fac FIV, mai bine ma orientez spre Bucuresti la dr Dracea. Deocamdata ne chinuim sa strangem bani, dar e f greu...ca e criza mare si la noi. Haideti sa bem o si sa ne relaxam. Poate pana la anul se vor trezi astia din parlament si vor da o lege prin care macar o parte din costul FIV sa fie suportat de casa de asigurari.![]() |
Vanessa, FIV nu te-as sfatui nici eu sa faci la omini. Nici nu sunt inca autorizati, asa ca nu se pune problema. Eu vorbeam de inseminari, ca au inceput sa aiba succes.
Oricum e decizia ta ce dr sau clinica alegi, importanta este rezonanta dintre tine si medic, sa fii tu multumita de cum te trateaza si sa nu bata apa in piua sa iti pierzi vremea si banii.
Tine-ne la curent.
Pogonici, sunt premise bune sa se rezolve cu Chisinau, nu iti pierde elanul.
bitza20 spune:
buna seara fetelor, azi ati fost cam lenese sau v ati pregatit de mini vacanta
. Dragele mele tocmai am vb cu o cunostinta la telefon si mi-a zis ca merge la dr Grigore si e foarte multumita. Stiu ca vorbea cineva de ea pe aici, dar sincer nu mai stiu cine si cand. Ma puteti ajuta cu niste informatii despre aceasta dr? Sunt in cautarea unui dr bun, pe lista mea am si dr Avatajitei despre care mi a spus Delphinas dar as vrea sa ma interesez si de aceasta dr.Va doresc niste zile fromuase, insorite, pline de odihna si iubire . Cei mai dulci
pentru cele mai dulci fete 

vanessa80 spune:
BITZA, eu merg la dr Grigore de vreo 5 ani. Sunt f multumita de ea. Are paciente din toata Moldova. Problema e ca se fac programarile cu vreo luna inainte, dar daca incepi un tratament cu ea, apoi programarile se fac cand ai nevoie. Eu mergeam la ecografii in timpul tratamentului de stimulare in ziua 10 si 12.
bitza20 spune:
vanessa80
, multumesc mult ca mi-ai raspuns atat de repede, unde are cabinetul? este la cuza, are cab particular, e scumpa, face IA?
Scuze de avalansa de intrebari. Mi-a zis cineva ca ar fi f buna si ca sta de vb cu tine si-ti explica, cam de asta am eu nevoie de la un doctor, nu cum ai intrat fustita jos si treci repede la control si tratamentul ti se da in timp ce te imbraci si nu intelegi nimic. Pupici la toate fetele 
pogonici1977 spune:
trezirea...........

si poftim la o ca cafeluta dulce si tare bunaaa

amir10..in ce sens teai referit la chisinau?? ca eu nu am mai auzit nimica..daca stii ceva zimi si mie noutatile
Delphinas spune:
cu mirosul de
si cu minunata cantare sigur ai reusit sa ne trezesti, azi cand unele dintre noi am fi vrut sa dormim mai mult, dar ceasul biologic nu ne mai lasa.
eu nu mai stiu nimic de chisinau dar o voi intreb pe colega mea marti cand ma intorc la munca. mi-am luat o mini vacanta pe care vreua sa mi-o petrec cu sotul meu cum stim noi mai bine....hai-hui
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
ambitioasa
vanessa80 spune:
BITZA, dr Grigore lucreaza la Cuza Voda si are cab particular langa Casa Casatoriilor se numeste Medis. Eu la ea am facut IA.( la cab particular). Cand mi-a prescris tratamentul de stimulare mi-a explicat si care sunt riscurile ( si chiar am facut sindrom de hiperstimulare ovariana). Luni tre sa merg iar la eco sa vedem cum se mai prezinta ovarele, ca tot ma mai deranjeaza.
Delphinas spune:
de asta mi-e mie teama sa fac stimulare ovariana....ca o sa fac naibii vreo hiperstimular si dau peste cap ovarele.
poze, Just Me
ambitioasa