Moldovence aspirante sau gravidute(11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

si mie mi se pare putin, la omini citisem cam cat ajung toate analizele si pregatirile si m am cam speriat, erau in jur de 25 mil

Mergi la inceput

delphinas, si eu am fost racita acum vreo 3 saptamani si am ramas cu o tuse de ma scoate si pe mine din sarite, una din aia seaca. incearca sa iei un siropel din plante ceva natural, stiu ca eu am luat de la fares si e tare bun la gust Pupici si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu cand imi aduc aminte iau cate o lingura de miere care am observat ca ma ajuta mai mult decat un sirop. imi calmeaza durerile si nu ma mai doare. sau beau lapte cumiere

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Mara, tratamentul cu Gonal F l-am cumparat de la help net( deci l-am platit separat). Sperma a fost preparata cam 1 ora si 15 minute si apoi am facut inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor mai stiti ceva de vama de la moldoveni??????????? e tot cu vize????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Vanessa, e mai scumpa inseminarea la omini pt ca folosesc un procedeu special de preparare a spermei, e singurul centru din Moldova unde se face asa, iar sansele cresc considerabil prin acest procedeu. Daca intri la cap. FIV Iasi, citeste postarile anterioare ale fetelor de acolo si te vei lamuri mai bine. Au si biolog specializat, metode si aparatura speciala, iar din cate se pare au inceput sa aiba si rezultate, cica au cam 9 reusite de la inceputul anului.
Am uitat sa te intreb, ai facut si stimulare la dr. grigore cand ai facut inseminarea? Ca sunt sanse mult mai mari cu inseminare pe ciclu stimulat.

Mergi la inceput

neata dragi moldovence
o aburinda va las sa va treziti mai bine si sa fiti vioaie.
surprinzator CM de luna asta e foarte slab cantitativ si nu mai am durerile groaznice cum aveam inainte

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Buna dimineata dragele mele, mmmmmmm ce mi place mirosul de cafea, imi aminteste de vremea cand stateam la mama acasa si in weekend-uri ma trezeam cu mirosul asta. Azi m am trezit tare optimusta si ma gandeam....trec de operatie, fac stimulare si incerc pe 2 fronturi, natural si IA la omini, DD ajuta sa fie bine . Sunt sigura ca va functiona planul meu si poate pe la sf anului voi avea si eu II liniute.Importat e sa trec acum de frica de operatie. Voi cum va simtiti, vedeti ce vreme e afara , cand avem si noi liber o zi atunci trebuie sa fie urat si sa nu putem iesi la gratare. Va pupik pe toate si sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

bitza asa cum te-ai trezit azi cu un optimism debordant, asa te vei trezi intr-o dimineata fara frica de operatie, care de fapt nu e operatie, nu tb sa o vezi ca pe o operatie. si vei face operatia cu succes

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Amir; am facut si stimulare cu Clomifen ( 1 luna ) si Gonal F ( 2 luni),si Duphaston.
Eu am vb cu mai multi medici din Iasi, si toti m-au sfatuit sa nu merg la Omni. Daca tot tre sa fac FIV, mai bine ma orientez spre Bucuresti la dr Dracea. Deocamdata ne chinuim sa strangem bani, dar e f greu...ca e criza mare si la noi.
Haideti sa bem o si sa ne relaxam. Poate pana la anul se vor trezi astia din parlament si vor da o lege prin care macar o parte din costul FIV sa fie suportat de casa de asigurari.

Mergi la inceput