LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Incepand de pe aici, poze cu Alex la bunici... enjoy!

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

L-am vazut si pe Alex, nu stiam ca e asa baiat muncitor, cu lopata in mana, sau la volan in tractor/camion Si pregatit de plecare , cu rucsacelul in spate si valiza in mana, pozele alea mi s-au parut grozave...
Nu mai zic, cum statea Alex in iarba, la bunici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Vlad!! Poate se mai indura mami si ne mai arata niste poze macar, ca doar nu degeaba ne-am pupat astavara!
La multi ani, Alexia!!

Am vazut muuulte poze cu Maya si cu Alex, fericiti in mijlocul naturii si pe Amalia cu palarioara!

Subiectul cu mancarea:
De luni pana vineri program la cresa (unde s-a intors cu drag si fara nici un smiorc)care e asa:
ora 8 - mic dejun - paine cu unt si miere sau sunca (odata pe sapta) sau ou sau branza sau gris cu lapte + lapte sau ceai.
ora 10 - gustare - mar.
ora 12 - amiaza - 2 feluri: ciorba si ceva carne de pui cu legume in general, odata pe saptamana budinca de macaroane cu branza de vaci.
ora 16 - gustare - portocala sau banana sau branzoaica sau melc cu nuca.

Acasa:
dimineata cereale cu lapte - in general nestle cheerios. Nu sunt foarte incantata incercam sa revenim la musli.
gustare ceva fruct, in general mar, banana, para, sweetie...in ultima saptamana capsuni de doua ori.
amiaza 2 feluri am trecut-o pe mancarea noastra - adica mancand amiaza doar de 2 ori pe saptamana acasa fac atunci mancaruri care le poate manca si ea(pui, peste, vita, neprajit, necondimentat). neaparat odata pe saptamana peste si in general carnea la cuptor cu mujdei.
gustare de dupamasa si cina sunt compuse din ceva praji facuta in casa sau cozonac, iaurt, paste cu branza, paine cu unt (maaaree favorita)
in timpul zilei mai cere lapte in sticluta sau in canita dupa cheful pe care il are. Canita simpla, nu cu cioc.
Mananca cantitati mici, dar destul de variat, mai bine la cresa decat acasa.

Cu intoleranta nu stiu ce sa zic, noi in perioada neagra cu diagnostice aiurea puse Giuliei am facut tot felul de analize, am tinut-o fara gluten 3 luni, fara lactate - in afara de laptele meu - saptamani intregi, fara fructe crude iar destul de mult....ce mai...au fost si 3 saptamani numai cu orez, piept de pui si morcov si pana la urma doctorita banuia alergie ....la morcov . Pana la urma am facut testele pe intolerante si n-a iesit la nimic - nici nu pare sa aiba vreo intoleranta sau alergie. Am fost la mai multi doctori, am facut analize din ianuarie pana in aprilie si apoi ea s-a reglat fara alt tratament decat lactobacili. Banuieli au fost multe...dar analizele legate de intolerante au iesit ok de la inceput.
Cred ca bebele tau, Rein, e prea mic sa poata fi deja diagnosticata o intoleranta, ma gandesc ca poate nu i se potriveste laptele respectiv.

MA duc la culcare ca sunt franta, m-a alergat Giulia prin parc vreo doua ore si io eram alergata gata de la lucru.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Kit, merci si tie, asa zic si eu ref la problema mea. Eu sunt prapastioasa, ma gandesc mereu la extrema aia naspa. Am luat decizia sa mai astept putin cu alte incercari, poate e prea mic, ii dau cate putin dintr-un lapte sa vad reactia ca poate tine si de obisnuinta cu san.
Apoi trec la solutia nr2 ce a zis Mady si la sfarsit nr3 ce a zis diana69. Multumesc inca o data fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Multumim fetelor pentru urarii si promit solemn sa pun niste poze.

La multi ani pentru toti bondarasii si albinutele stupului!

La multi ani dragostea mea Vlad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Cu intarziere (da' ieri am alergat non-stop)

La multi ani, Vlad!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

poftiti la cafea.

sa imi fie rusine ca ieri am uitat sa urez

La Multi Ani Vlad!

edy...e urlator la cresa si zilnic plec cu inima cat un puric.dar ii trece dupa un timp si incepe si se joaca cu copii, mananca si doarme..eee aici e un bai eu cred ca la cresa nu doarme suficient pt ca mereu e matzait , fara chef de nimic, nervos, agitat.dar asta e cresa sunt multi nu toti au programul lui, e suficient sa se trezeasca unu si sa urle ca i-a trezit pe toti si adio odihna.
sunt asa putin intoarsa pe dos din cauza plansetelor lui si pt faptul ca niciodata nu a facut cum face acum, probabil ca de vina e si faptul ca aproape 3 sapt de stat acasa, pneumonia cu injectiile care l-au dat peste cap total si l-au speriat groaznic si de atunci e asa mamos.plus ca aseara l-am dat cu rivanol pe bubele de la alergie( care azi s-au inmultit cu 6 3+3 la fiecare inchieteura a mainii ..ca acolo nu avea!)si a inceput sa urle ca il ustura crezand ca e spirt...abia l-am convins ca e rivanol si nu spirt ...a venit si sotu cu sticla de spirt, eu cu cea de rivanol si le mirosea cand a dat cu nasu in cea de spirt a zis:" ata utulaa ca la injectii!!!"
luna viitoare facem programare la alergolog in timisoara dar spre sfarsitul lunii pt ca acum ii dau antialergic si nu are rost sa il programez la inceputul lunii , din cauza antialergicului e posibil sa iasa testele negative.asteptam .

faza de acum 2 zile....se plimba cu masinuta prin casa si s-a trantit jos de pe ea si in plonjare a dat cu gura de o jucarie, nu i-am zis nimic ( eu stateam pe fotoliu ma uitam la tv) sa vad ce face. vine la mine se catzara in bratele mele cu buzele tzuguiate si zice :" pupa-ma pe bot ca m-am lovit!"mimica fetei a fost una de efect si buzele tzuguiate asa ca l-am pupat pe "bot"( noi suntem la o faza in care edy se crede catel!) nu stiu cum sa il dezvat, pt el e o joaca dar ideea e ca il apuca si pe afara prin parc de ex.se pune in 4 labe si incepe sa se plimbe si sa latre, sau daca are biscuiti ii pune pe jos si se apleaca sa ii ia cu gura , la fel si acasa imi cere un castronel isi pune in el diverse( si jucarii) si le ia cu gura din castron!!!cred ca e o faza si sper sa treaca cat mai repede!e cam "naravas" copilu` meu

va pup si va doresc o zi frumoasa ca voi!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimi fetelor, o de dimineata.

m-am delectat si eu in dimineata asta cu pozicile bondareilor si albinutelor din stup.

am vazut o albinuta RAISA care este tare fericita la bunicii care ii fac toate poftele.

am mai vazut o albinuta tare draguta AMALIA care se plimba in voia ei pe strada spre deliciul mamicii ei.

am vazut si un bondarel ALEX care cred ca este in culmea fericirii la bunici, cel putin asa arata pozicile ca se distreaza de minune, si-a facut prietene pe care le pupa si le dragaleste, este sofer profesionist, are privelisti deosebite si verdeata din belsug, tare frumos mai este acolo la voi.

si piesa de rezistenta a fost MAYA sarbatorita noastra care sufla de zor in lumanarica si se amuza copios ciocnind paharul de sampanie, sa va traiasca printesa.

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

referitor la papica, noi avem zile si zile, cand mananca foarte bine si cand mancam mai putin, de asta cred ca nici nu a mai luat asa bine in greutate(12 kg si 92 de cm).

asadar: dimineata ne trezim si bem 250 de ml de lapte(de vacuta), apoi pe la 10-11 mancam o banana(alt fruct nu vrea sub nicio forma, poate o portocala sau un strugure) si un ou cu branzica fagaras/smantana cu crenvursti/orez cu lapte apoi pe la 13 mancam ciorbita aproape un castronel sau mancarica depinde ce avem gatit, dupa ce se trezeste mancam cereale cu lapte sau un alt fel de mancare, apoi pe la 18-19 mananca un iaurt cu biscuitei sau simplu, seara daca mancam si noi mananca cu noi destul de bine depinde ce mancam, daca nu ciuuleste de la el dar nu foarte mult, si seara la culcare iarasi 250 ml de lapte.
cam asa stau lucrurile la noi dar dupa mese mai primeste si un pahar de suc de fructe, o prajiturica barni sau ceva facut in casa, si afara mai mancam covrigei, pufuleti sau saleuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna dimineata
Kitty pai te vaieti ca alergi si asa ziceai ca nu poti sa dai jos....asa ca Giuli are grija de tine

Cria-bv asteptam pozele

Laura ce copil mare si intelegator ai...auzi tu face deosebirea intre iod si spirt...iar despre maraiala sunt convinsa ca de la somn i se trage...dar poate se obisnuieste cu programu asta cu somn mai putin ziua cand e la cresa si doarme mai mult...pupam sa treaca bubitele
Noi suntem bine ..o faza de ieri..Raisa are o prietene de vreo 5 anisori care vine pe la ea in vizita..acum i s-a pus tare rau pata pe ea ca urla ca din gura de sarpe cand pleaca fetita acasa...
Fetita i-a zis...Raisa zii si tu lu mami sa iti mai faca o surioara ca sa ai cu cine sa te joci sa nu mai plangi asa rau dupa mine....Copilu s-a conformat "mami bebe mie nu singla..te rog".....oricum sa se multumeasca cu prietena ca momentan nu i se va face pofta
Abia astept ziua de maine sa plec la Slatina....acum am mult de lucru si trece usor timpul...

sa aveti o zi plina de bucurii, v-am pupat

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

referitor la papica, noi avem zile si zile, cand mananca foarte bine si cand mancam mai putin, de asta cred ca nici nu a mai luat asa bine in greutate(12 kg si 92 de cm).

asadar: dimineata ne trezim si bem 250 de ml de lapte(de vacuta), apoi pe la 10-11 mancam o banana(alt fruct nu vrea sub nicio forma, poate o portocala sau un strugure) si un ou cu branzica fagaras/smantana cu crenvursti/orez cu lapte apoi pe la 13 mancam ciorbita aproape un castronel sau mancarica depinde ce avem gatit, dupa ce se trezeste mancam cereale cu lapte sau un alt fel de mancare, apoi pe la 18-19 mananca un iaurt cu biscuitei sau simplu, seara daca mancam si noi mananca cu noi destul de bine depinde ce mancam, daca nu ciuuleste de la el dar nu foarte mult, si seara la culcare iarasi 250 ml de lapte.
cam asa stau lucrurile la noi dar dupa mese mai primeste si un pahar de suc de fructe, o prajiturica barni sau ceva facut in casa, si afara mai mancam covrigei, pufuleti sau saleuri.

Cata inteleg sunti bine, mancati ok dar pe Stefi nu ni-l arati iar il tii ascuns

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput