LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenefr spune:
Buna dimineata!
He, he,he, iar vorbiti de programul de masa al picilor...Sa scriu, sa nu scriu??
de luni pana vineri (adica atunci cand merge la cresa)
-pe la 9-9.30 isi mananca iaurtul si banana (asta e pachetelul de acasa )
-11.45-12 ciorbita si felul 2 (imi spunea educatoarea ca atunci cand ii dadea ea sa manance Teodorei-acum mananca singura, nu mai lasa pe nimeni s-o hraneasca- se uita in cana aia de tabla dupa ultima picatura de ciorba
-16.00 tot de la cresa au un desert : napolitane joe , corn cu gem sau placinta cu branza si stafide, azi au un iaurt, spre ex...
Acasa , spre 17, mananca o ciorbita de obicei, rar si felul 2
La culcare baga spre 500ml lapte (doar cu o cupita de cereale, pt ca eu cred ca de la ele se constipa asa usor).Spre dimineata 4-5, mai cere un bibe de lapte.
Acum vine ziua de sambata si duminica ...
-de dimineata ii pun unt pe paine, mananca numai untul(e fan unt, il mananca cu lingurita cand nu sunt pe faza )
-la pranz daca mananca o supica...Daca.Daca nu, inseamna ca a muscat de 2 ori dintr-o banana si gata...
-pe dupa -amiaza...ma mai pacaleste sa-i pun mancare in castronele, ca sa am ce arunca...
Si seara, poate mananca (ciuguleste) ceva cu noi...daca nu baga zdravan lapte la culcare...
Noroc cu cresa, ca acolo chiar mananca.Nu va spun cum a fost in vacanta de Pasti.Nemancatoare.
Merg sa vad poze
Crina_mio spune:
Vlad
Alexia
Sa fiti sanatosi, veseli si norocosi!!
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici meaatzaaaaa mai, si io am vazut pozili si raman cu aceeasi intrebare pt Crina: cui ii place dom'le movul asa tare de are Maya haine 80% mov lila? |
pai mami ii cumpara hainutele, deci mie-mi place movul lila, dar pentru ea, eu in garderoba mea nu prea am nuantele astea. Ultimele rochite sunt in alte nuante, dar ii sunt mari, asa ca peste cateva luni o sa fie imbracata si in alte culori.
Sa aveti o zi buna, eu sunt happy ca am reusit sa-mi iau aproape toate semnaturile pentru o plecare scurta, saptamana viitoare, in Leipzig.
Crina & Maya Georgia
Decembrie 2008
diana_jors spune:
Neatza,
sarbatoritilor din ultimele zile! Am avut niste evenimente la serviciu si n-am prea avut timp de forumit...
Asaaa, Alex e bine, o sa pun niste poze de la bunici, cica nu ii tace gura toata ziua, socru-meu zicea ca nu are nici un sfert de ora de liniste stim noi de ce l-am dat Mai frustrant este ca nu prea il inteleg...
Program? Mancare? va rog sa ma credeti ca sunt o mama denaturata si pur si simplu NU STIU. Pana era la gradi, manca acolo, chiar foarte bine, asa ca nu m-a interesat prea mult atata timp cat a luat bine in greutate. M-am uitat bineinteles pe meniuri, erau lucruri ok, asa ca... seara acasa mai rodea 2-3 grisine si zbura in pat.
Ce lapte? Ce iaurt? care cereale? nu mai stim ce sunt astea... de fapt sa nu mint, la bunici a mancat pana acum un iaurt si a baut o cutiuta de lapte primit la scoala de verisoara cu care e la bunici. Iar cereale - are momente in care mananca, ursuleti sau bilute sau alte forme de luat in mana, pentru copii mai mari, si neaparat goale, sa le rontaie... daca le vede ude/in lapte nu mai pune gura pe ele.
Painea - foarte buna si goala si unsa, dulceturile si cremele de branza sunt la mare cautare. Uneori ii mai dadeam si pateu martinel. Ouale - foarte bune. Carnea - de pui pe cat posibil, dar merge si vita. Legumele - din fericire macar aici mananca orice. Prajituri si ciocolata - cu mofturi. Da, ati citit bine, si ciocolata e cu mofturi. Daca nu vrea, nu vrea si gata. Nu ca m-ar deranja, dar ma mira, eu inca sunt disperata dupa ciocolata
Program - trezirea la 7-8, somn de amiaz la 12-1 cam 2 ore, somnul de seara de la 9, fara alte treziri. Il respecta oriunde ar fi. Nici el nu e genul care sa adoarma oriunde, neaparat in pat, cu "bipa" (paturica) lui. De fapt cu "bipa maie si bipa a-chiushe" (paturica mare si paturica cu urechiuse - asta a fost candva un halat de baie) si daca se poate si "a-mutza" (maimuta pe care i-a adus-o tati din Spania).
Ah, am uitat sa spun forma lui de genitiv: repeta prima silaba a cuvantului caruia ii apartine obiectul: muna a-asi (mana lui Alex), muna ma-mami, muna ta-tati. Clar, nu?
Gata, ca m-am intins destul de mult, sper sa ma invrednicesc deseara sa pun niste poze.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
RaisaFudulu spune:
Ete ca am vizionat tot...pardon...marta eu nu pot vedea pozili tale cu baietu....zii mai mura in gura te rog
Am vazut plimbareata de Amalia cu picioarele goale si palariuta frumoasa......si pozicile din parc si lallele alea galbene si unele aproape negreu superbe...Biana ce a patin Amalia la barbita..poate ai scris si eu nu am fost pe faza///p
Maya ce frumos ai tu acolo..esti o norocoasa....iarba verde familion mare, verisoare...de toate ...bravoMami da am vazut si pozicile de la ziua ei
Diana hai sa bagi niste poze cu Alex de la bunici sa il vedem cum arata pe acolo...si filmulete daca ai, normal
Si daca am mai vazut si altele acum am uitat....A pe Mateiu in albumu de 2 anisori
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
RaisaFudulu spune:
ei da uitasem
La multi ani VLad!......Cria-bv ce faci da un semn de viata
La multi ani Alexia!
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
diana69 spune:
Rein, am uitat sa iti spun ca fetita mea este alergica la lapte si arahide in urma unor analize facute la Cluj si Iasi. In consecinta nu pot sa ii dau lapte de vaca. Pe parcurs incerc sa ii introduc un pic cate un pic branza de vaci si sa vad ce se mai intampla.
BiancaM spune:
Diana, barba si-a julit-o de o treapta, si dupa ce a trecut a julit-o iar de aparatoarea de la calorifer.
Iar ciolanele ei au fost expuse la temperaturi cuprinse intre 26 si 32 zilele astea.
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007) si 19+
carmenefr spune:
Am vazut-o pe Amalia care se plimba pe trotuar si pe strada, cu copanele goale si pe Maya care era f incantata de suflatul in lumanarica de pe tort.
diana_jors spune:
Incepand de pe aici, randul 2, poze cu Alex la bunici... enjoy!
Diana de Alex (23 aprilie 2007)