LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rein ce lapte i-ai dat? la ce spui tu, nu e intoleranta la lactoza, doar ca nu ii prieste laptele respectiv. incearca nan ca are bifidus, sau topfer. noua astea ne-au mers cel mai bine si din cate am vazut, sunt mult mai tolerate ca altele.

ciuperci noi suntem fani si mari mancatori de ciuperci. lui matei nu i-am dat, de frica. dar vb lui rein, nu ca ar manca. si noua uneori ne pica greu ciupercile, asa ca prefer sa nu experimentez deocamdata.

ficat nici atat nu pune gura. eu fac uneori, pt sot, cu sos, ca un ostropel. nici macar sos din ala nu gusta.
nici pate nu mananca.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

I-am dat Nan si Milumil. Am vorbit cu pediatra le telefon si mi-a zis din start Novalac AC ca are mai putina lactoza. Dar pana nu mai vorbesc si cu altcineva sa ma asigur nu as trece la regim 'fara lactoza'. Am mai si citit teorie dar pana nu afli parctic...
Asa ca va rog, ziceti-mi daca ati patit asa ceva. Sunt un pic ingrijorata pentru ca nu a mai luat bine luna asta in greutate si vreau sa ii fac neaparat o masa-doua de praf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Rein razvi knd era mic facea figuri la laptele praf,m-am chinuit ceva...am incercat milumil,humana si nan la toate reactiona la fel...manca 5 zile si apoi nu mai punea gura,pur si simplu nu mai vroia...papa 20ml,si plangea,plangeam si eu...si i-am cumparat bebelac,caci in mintea mea am zis ca treb sa fie mai slab de e asa ieftin...si bebeblac a papat...nu mai zicea nik....si de-asta a papat pana pe la un an juma knd l-am trecut pe nan junior....cum zici tu de caca asa arata la razvi knd papa milumil....mult succes!!!si a luat f bine in greutate cu bebelac...eu il recomand cu caldura,sincer!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

pb mea este asa: NU mananca, dar nici macar nu gusta alte mancaruri. de exemplu: mazare, mancarica de cartofi, PIURE, mamaliguta, lapte cu ceva (gris, orez, fidea).

mai e vreun sclifosit asa???

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Io am avut una bucata sclifosita... iar de la 4 ani a inceput sa manance detoate... culmea, acum e fan mazare, fasole verde, mamaliga... mai putin gris cu lapte sau fidea... dar laptele il bea separat, iar paste mananca cu branza...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Mese- iar ma innebuniti cu cat mananca ai vostri. Eu ma laud insa cu a mea ca are multe mese si le respectam si eu si ea(asta e programul care i-a convenit si fac orice sa-l respect decat s asara iar 2-3 mese sa o iau pe campi..). La kg? Hmmm acolo nu stam bine. Am revenit la 10.9 kg ca 11 suna prea frumos.

mese: ora 5.00 200 ml lapte de vaca cu cereale (asta e din bibe)
8.00-9.00 micul dejun : ou fiert si iaurt, sau pasta de avocado cu paine (asta numai cu bona ca de la mine nu prea vrea chestii de astea super sanatoase), sau 50 ml lapte si 1 felie paine cu unt, lapte cu cereale din bolul lui mami....

10.00 - fructe - de obicei mananca aproape 2 fructe (1 para si 1 banana mica, 1 kiwi si a mar mic, 2 capsunele si 1/2 de banana dupa chef)

13.00 - ciorba sau supa (1 castronel fff mic)

la trezire (16.30-17.30) -1/2 de iaurt- 100 ml

19.00-19.30 9cand ajungem de afara)- felul 2 sau paine cu cascaval si rosii

21.00- lapte - depinde cat are chef dar in principiu intre 100 si 170 ml

F important: intre mese nu mananca nimic, dar nimic. Ca nu vrea. prajituri si ciocolata nu ca nu sunt bune la silueta ei, grisine si alte chestii sarate ar manca dar pe la ora 12.30 cand ne intoarcem din parc si atunci nu-i dau eu de rea ce sunt. pai ciorba o mananc eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Tzuna si la noi posrtiile la masa sunt mici decat laptele a inceput sa ii placa si eu ma bucur ca si asa a mancat putin cand era mica....dar m-ai facut curioasa cum pasta de avogado?? habar nu am

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

pasta de avocado: mie una nu mi se pare prea buna dar nici rea nu este (am mancat numai in post)- 1 avocado bine copt se curata si se paseaza bine cu lingura, se pune putina sare si suc de la o rosie si se amesteca bine. Amestecul se pune pe paine si se serveste. Asta-i tot.

Din chestiile sanatoase care le mananca cu bona si rareori si cu mine: brocoli crud, mango, oua de prepelita fierte -ii da 2 odata (ea in general nu prea vrea ou dar cu greu o mai pacalesc chiar si eu). Bona o pacaleste mai usor ca ii da si fetitei ei de mancare acelasi lucru si oricum Maria e mult mai ascultatoare cu ea decat cu mine. pe mine ma cunoaste mai bine si o pacalesc mai greu.

Intrebare: cine s emai plimba prin parcul d ela policlinica si Ior si la ce ore? Eu merg in Ior sau la policlinica lunea si vinerea de la 10.30 la 12.15 si uneori seara dupa ora 17.30. deci cu cine ne putem intalni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui RaisaFudulu

Tzuna si la noi posrtiile la masa sunt mici decat laptele a inceput sa ii placa si eu ma bucur ca si asa a mancat putin cand era mica....dar m-ai facut curioasa cum pasta de avogado?? habar nu am

cred ca avocado pisat cu furculita si uns pe paine....intrebarea mea e unde gasesti avocado copt calumea ca la noi numa verzi aduc astia si pun pe raft

si rares e super mofturos la mancare...nici nu zic ce manca ca manca maxim f feluri.... din care 2 is iaurtul si cerealele

tot imi dau na-na peste maini si zic ca am gresit totusi fiind restrictiva la mancare cu el dar vad ca nici ai vostri nu manca cine stie ce....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

pasta de avocado: mie una nu mi se pare prea buna dar nici rea nu este (am mancat numai in post)- 1 avocado bine copt se curata si se paseaza bine cu lingura, se pune putina sare si suc de la o rosie si se amesteca bine. Amestecul se pune pe paine si se serveste. Asta-i tot.

Din chestiile sanatoase care le mananca cu bona si rareori si cu mine: brocoli crud, mango, oua de prepelita fierte -ii da 2 odata (ea in general nu prea vrea ou dar cu greu o mai pacalesc chiar si eu). Bona o pacaleste mai usor ca ii da si fetitei ei de mancare acelasi lucru si oricum Maria e mult mai ascultatoare cu ea decat cu mine. pe mine ma cunoaste mai bine si o pacalesc mai greu.

Intrebare: cine s emai plimba prin parcul d ela policlinica si Ior si la ce ore? Eu merg in Ior sau la policlinica lunea si vinerea de la 10.30 la 12.15 si uneori seara dupa ora 17.30. deci cu cine ne putem intalni?

Merci dar vorba Roxanei de unde copt ca io numai verzituri am luat...o sa mai caut sa inercam si asta poate ii place cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Acum cat a stat acasa, 2 saptamani, Petru nu a mai vrut sa bea lapte din biberon nici dimineata nici seara. Asa ca ii dau in total vreo 300ml in timpul zilei, dimineata in castronel cu bilute sau/si cozonac, apoi cu ceasca, ii fac din nan junior si mai bea cand are chef. Bilutele astea ii plac asa mult ca de la ele s-a invatat sa manance singur. Ii pare rau cand rateaza vreuna si asa a capatat dexteritate la dus lingura la gura.

Mergi la inceput