LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi ( la pranz )

Marta...te si te imbratisez ma bucur tare mult ca sunteti ok si ai mai dat un semn. pe Victor.

Cutremur.....aici la noi nu s-a simtit nimik.sau am fost eu nesimtita.

azi am dus fecioru la cresa asa bubos cum era ca am avut de alergat mult si nu aveam cum sa il iau cu mine ..asadar dupa o pauza de vro 3 sapt sa nu va zic cum plangea de sarea bluza pe el si se agata de mine ca am sunat deja a 2 oara ingrijitoarea sa vad ce face ..a zis ca s-a mai linistit si ca se joaca ...sper sa il tina tot asa . va fi cam greu acum cateva zile si azi dimi imi era sufletul sfasiat ca imi venea sa il iau sa il imbrac si sa plec cu el acasa.
si in ultima perioada cum a fost tot bolnav e tot dupa fustele mele..s-a facut un mamos si tatos dar mai mult mamos.asta e ..trece..sau nu!?

program de masa pai noi avem asa:

6.30-7.00 - 350 ml lapte
9.30-10.00 - iaurt fructe, ou, omleta, ceai/lapte(depinde ce vrea) cu paine cu miere, fructe..etc
12.00-13.00 - ciorba/supa+ cateodata felul 2 depinde cat e de obosit si cat ii e de foame.
16.00-17.00 - daca nu a mancat felul 2 la pranz il manca acum sau budinca, orez cu lapte, gris cu lapte, sau iaurtel de fructe sau simplu , cartofi natur cu legume sau daca nu vrea iesim afara si atunci sigur baga biscuiti, sticsuri, piscoturi, fructe.(daca a mancat fruvcte de dimi atunci ii dau iurtelele(2) acum.
19.00 - daca are chef papa ceva cu ta-su sau mai exact gusta si fuge la joaca.
20.30-21.00 -350 ml lapte si somn de voie pana dimi.

cam atat.

va pup..o zi faina sa aveti.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

edy manca stiti bine ca rareori ma plang de el ca nu vrea sa pape si atunci sigur e bolnav.dar are si el sclifoseniile lui..de ex:

macarone cu branza, branza, unt pe paine, mamaliguta, supa de rosii..etc ASTEA ACASA NU LE MANANCA, MAI BINE STA FLAMAND.in schimb la gradi baga "grupa mare" ( cred ca aturajul "e de vina" fiind mai multi copii mananca si el cot la cot cu ei).asa ca am si eu Ioana un sclifosit mai micut as putea spune.

am vrut sa mai zic ceva si am uitat.

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

marta ma bucur ca ai scris si ca totul este bine, chiar ma gandeam la analizele alea

Laura imi pare tare rau de Edy...sper sa scapati repede de alergie sau ce o fi

Meniul la noi e cam asa
7.30-8.00 250 lapte cu cereale in bibi
12.00-12.30 masa de pranz...mancare sau ciorbita cu carne
16.00-17.00 iaurt, sau paste cu lapte, sau mar cu biscuite samd
19.00-19.30 din nou masa dar cateva inchitituri...depinde ce manaca tataie
20.30-21.00 lapte simplu la bibi vreo 250-300 ml

Intre mese cate o feliuta de mar sau banana dar nu prea mult ca strica...si ciuguleli din ce are ea chef
Putin mult nu stiu ce sa zic atata manaca

Fetelor ati dat ciuperci la pici?....eu i*am dat duminica si a mancat nu mult dar nici putin.zicea ca e carne..e carnivora rau de tot..nici o masa fara carne

Si cam atat sanatae multa la bolnaviori si sa ne auzim cu bine

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Fetita mea mananca asa:

La 6.30 dimineata lapte de soia cu cereale 300 g sau ou cu paine pasat si un pic de lapte de soia
la 12.30-1.00 bors cu carnita si legume pasate tot vreo 300 g
la 17.00 banana cu branza vreo 250 g
la 21.30 cereale cu lapte 300 g
intre mese mai mananca saratele sau pufuleti
atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ioana....felicitari lu Matei pt dorimu singurel in patu mare...ce sa mai e ditamai flacau

Aporpo de sclifoseala...noi o avem sub alta forma...nu manaca paine deloc cu nimic...cu almete, pateu, ou??? nu toate goale...decat un coltisor de paine cand vine tati cu ea de la magazin in rest este cahh..si mai strecor prin ciorbica cateodata.....astia sunt

A si nu mai manca ficat sub nici o forma(nici eu) si in weekend a facut mami pe gratar si i-am zis ca e carnwe si a mancat unul intreg....ce o fi fost nu stiu...m-ar bucura sa manace pt ca e bun

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

almete, pateu, branzica de vaci ..NU PUNE GURA! le miroase si zice " nu tebe mie asta"
ficatei papa si cate 4-5 cu piure de cartofi si compot( e fan ficatei) si PAINE daca se poate si goala fara nimik e cea mai buna.eu as vrea sa pape mai putina paine dar nu pot sa il pacalesc cere intruna si daca ii zic ca i-am pus in ciorba tebuie neaparat sa aiba si o bucata in mana din care sa muste.

boala grea asta cu mirositul mancarii..ca pe mine ma scoate din sarite cand il vad cum miroase, baga in gura putin de tot o tine undeva intre limba si buze, tzuguie buzele si face o fata de zici ca el a pus coada la cireasa.parca ar fi "degustator" de mancare.si apoi incepe cu parerile...mai pune mami sale( sare), nu e buna! sau vesnica intrebare:" a ce miloase?"
eu fac mancarea cam nesarata si mancand toti impreuna ne vede pe noi ca mai punem sare si atunci ii trebuie si lui si ma prefac ca mai pun si la el in farfurie sare ca altfel nu manca.
si sunt multe acu nu imi vin toate in minte.

raisa...eu la edy nu am dat ciuperci..la noi in fam. singurul care e mare fan ciuperci e sotul , eu mai mananc asa cate o inghititura dar sa fie salata de ciuperci( ca maioneza si usturoi musai) in rest i le prepar sotului dar nici macar nu le gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ioana, Petru are la fel, cateva feluri favorite si nu greseste deloc cu altele. Cred ca asta face parte din rutina varstei, eu sper sa fie doar 'o etapa'.

Feteloor va rog sa-mi spuneti are vreunul din copiii nostri (albinutele) intoleranta la lactoza? Il suspectez pe bebelushul meu de asta. V-am zis ca am incercat sa-i bag o masa de lapte praf dar nu ii face bine, am incercat 2 feluri. Pliiiz raspundeti.

Mergi la inceput

Ciuperci- noi avem tot timpul luate, numai crude, le pun in orice, chiar si cate 2 in oala de ciorba. Fiind fan ciorba ii bag acolo de toate, iese groasa dar ii place. Pun si la pizza, la ghiveci. Nu cred ca ii revine pe zi mai mult de jumatate de ciuperca din toate astea. Nu-i dau in schimb ciulama, tocanita sau ciuperci umplute la cuptor (nu ca ar manca).

Mergi la inceput

rein...nu stiu ce sa iti raspund .dar la ce te referi cand zici ca nu ii face bine? vomita laptele praf?

eu pe edy de la 4 luni l-am trecut pe lapte din comert la indrumare dr pt ca lapte praf il vomita( nu des, dar era suficient sa ragaie si dadea afara destul de mult si urat mirositor si plus ca nici nu pune in greutate cum trebuie)plus ca el la 6 sapt a fost operat.am incercat la lapte praf de mi se acrise mie sa arunc banii si cutiile aproape pline la gunoi.eu l-am alaptat o luna ca atat am avut lapte .

poate iti raspund fetele care stiu despre problema asta.
te pup.

Mergi la inceput

Comparativ cu laptele de san ii provoaca niste colici ingrozitori de nu mai doarme si in scutec iese ca o pasta, cam nedigerat.

Mergi la inceput