Gravidute si mamici de Timisoara (28)
Raspunsuri - Pagina 23
bpaula spune:
Marius e bine, e un mega smecher si vrea sa stau mereu cu el, abia mai apuc sa fac una alta prin casa. Se joaca tot mai mult cu jucariile dar sa i le agit eu in fata, astept momentul in care sa se joace si singur cu ele
.
Si apropo de asta, eu recomand pentru patut o lenjerie colorata de genul albastru cu galben sau alte contraste. Al meu are una albastra cu ratuste galbene si vorbeste cu ele de vreo cateva saptamani si inca nu e satul. Acum il pun si pe burta si incearca sa se tarasca pana la ratustele de pe lateralele patutului
. Poze o sa mai pun dar nici macar nu am mai dat jos de pe camera ca nu am prins momentul.
Si eu recomand scutece din finet, eu le-am folosit la orice numai la infasat bebele nu. Am pus pe masa de infasat sa nu ii fie rece, cadita cu apa cand era mai mic, pe patul nostru cand il punem pe el. Am avut si mai mari si mai mici, l-am sters si la fundulet cu ele, altele le-am folosit la inceput pana sa ii fac baita si cand il spalam doar cu musetel si te miri la ce le poti gasi intrebuintare.
Eu am luat finet la m si m-am dus la o croitorie si le-am cusut cat de mari am vrut...unele 70X70 altele mai mici si mai inguste.
Am vazut azi si pozele de la intalnire.Super mamici si copii dragalasi. Nu ajunge nimeni si in parcul din Soarelui? ![]()
bebeMaitra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy fetelor, multumesc:) Borcanelul era Nestle; nu stiu, poate or fi de la caldura bubitele, habar nu am...tind sa cred ca de la borcanel dar nu prea am de unde sa stiu sigur. Bubitele nu par sa o manance, sa o deranjeze dar ma deranjeaza pe mine:). Sper sa treaca de la sine.... Meli, tu parca ziceai ca ai fost la unguri si ai luat borcanele Hipp de fructe si legume; spuneai ca sunt destul de ieftine.....a fost o prietena de-a mea ieri si a zis ca nu a gasit nimic sub 360 forinti. tu de unde ai luat? Paula, multumim de info. Ce mai face Marius? Mai arata-ne poze cu el. Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Eu, da. De la Tesco am luat. O sa merg si eu in iunie candva la unguri cu catel, cu purcel, ca mergem la Balaton un weekend dar inca nu e sigur care.. Si oricum o sa mai iau.. sau macar o sa ma uit. Ideea e ca i-am luat si de la Univer borcanase, si tot timpul imi face dureri de burtica de la ele, si nici nu mai am de gand sa ii iau altceva in afara de Hipp. Dar erau 175 de forinti.. I don't know.. Va pupic!
gabryella81 spune:
citat din mesajul lui toshador la toata lumea.Merci de raspunsuri fetelor. otim de unde ai gasit scutece de bumbacel???? ca eu am cautat foarte mult dar nu am gasit, peste tot mi se spune ca nu mai aduc ca nu se cer..... 33+ Suntem parinti de Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/ |
toshador..eu am luat finet din centru vizavi de pesti unde e magazinul de materiale langa alb si negru..am luat la metru si le-a cusut mama mea de diferite marimi..parca am vazut si la materna ..nu sunt sigura...multe mamici mi-au recomandat
36 cu bebe David Gabriel
gabryella81 spune:
mamicile care au folosit pompitza pentru nasuc...de care imi recomandati..am luat una de la nuby...sau e mai buna cea de la chicco?..voi de care ati folosit? prima baitza ati facut-o cand ati ajuns acasa sau dupa ce a picat buricutzul?
36 cu bebe David Gabriel 
strunfita spune:
Gabryella, eu m-am impacat foarte bine cu cea de la Chicco, pentru ca are varful mai lung si ajunge mai bine in nasuc. Am mai avut de la Nuk, dar nu reuseam sa scot nimic cu ea.
Carmina
38+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Roxyn spune:
Noi folosim batista bebelusului.Stiu ca e destul de contrversata, da noua ne e bine...
Si noi avem scutece de finet.Foarte utile, dar nu le folosim la infasat...
mamica de
Vladut
gabryella81 spune:
In caz ca ne trebuie batista o voi lua..cand ma gandesc ce zgomot face aspiratorul
..am sa incerc cu acestea mai mici..in caz de forta majora luam si batista
36 cu bebe David Gabriel 
gabryella81 spune:
| citat din mesajul lui strunfita Gabryella, eu m-am impacat foarte bine cu cea de la Chicco, pentru ca are varful mai lung si ajunge mai bine in nasuc. Am mai avut de la Nuk, dar nu reuseam sa scot nimic cu ea. Carmina 38+ cu Andreea si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Acum am luat de la nuby..daca nu ne descurcam incercam si cea de la chicco...ar fi mai bine sa nu avem nevoie de ele
36 cu bebe David Gabriel
_irina_ spune:
Dya noi am fost la el cand era Deea bebe de o saptamana. Mi s-a parut ok, nu am stat prea mult, numai s-a uitat in urechiute si mi-a dat tratament dar a fost ok, per ansamblu.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
toshador spune:
Buna seara fetelor,
Stiu ca am citit la un moment dat ca cineva cauta umbreluta pt carucior si vrea sa zic ca am vazut la magazinul de bebei de la realul din Cal. Sagului. Eu nu ma pripem la ele dar tin minte ca cineva vroia rosie si din aeea am vazut. Sper sa va ajute la ceva.
Merci mult de puntul cu scutecele. O sa ma duc si eu in magazinele din centru sa vad de material si am si masina de cusut, asa ca le aranjez eu
.
O seara faina sa aveti
33+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/

la toata lumea.