Gravidute si mamici de Timisoara (28)
Raspunsuri - Pagina 24
Roxyn spune:
Ura!!
Am uitat sa va spun ca mi-au intrat banii in cont. Cred ca e indemnizatia, dupa calculele mele.
Principalul e ca avem banii. Acum asteptam decizia.
Mi-au intrat mult mai putin decat am crezut, dar cred ca sunt doar pe februarie si martie, Altfel nu-mi explic.
Deci dau o cafea 
mamica de
Vladut
Fancy spune:
Roxyn, dai o cafa:)!!! Daca au intrat in mai,au intrat si pe aprilie.....sa suni sa vezi, ceva nu e in regula....
Meli, vreau si eu la Balaton:).....deja nu mai pot, singura mea iesire din oras a fost de Paste, nu mai rezist, simt ca vreau undeva, oriunde:). Sa dai detalii, eventual site, unde stai, cum este ca poate ma coprupi si corup si eu pe husband si mergem......Ce ziceti?! Forumistele la Balaton:)![]()
Toshador, multumim de info!
Gabryella, eu am avut o "pompita" pe sistemul batistei bebelusului, am primit-o din Spania; in loc de aspirator se foloseste gura si e ffffff fain, se curata bine nasucul dar la o raceala tot cu batista te descurci mai bine.
Paula, putem face o intalnire si in Soarelui ca e parc fain acolo; eu "ma bag" ca si asa m-am invatat cu colindatul prin oras; stai sa se faca vreme buna iar ca acum e capricioasa....
, n buna!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Fancy spune:
Miha, se apropie cu pasi repezi un eveniment important: anisorul lui Eli!!!
sa fim pe faza!!!
ce mai faci,cum e la bunici?te relaxezi?
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Roxyn spune:
Azi asa tare a plans Vlad.., L-am lasat jumatate de ora cu mama si l-am gasit cu lacrimile innodate in barbie. Urlaaaa...
E clar ca nu mai sta cu mama. Am observat asta pe la 4 luni, cand, tot asa, l-am gasit urland...
Doamne, ce mila mi-a fost de el...
Fancy, n-o sa sun pana nu vine decizia, sa ma lamuresc.
mamica de
Vladut
dyanira spune:
Roxyn am primit si eu banii.La mine e ok calculul si am primit pe 4 luni.Eu am sunat din nou sapt asta si mi-a spus ca a trimis decizia demult si ca banii imi vor intra sapt asta.Deci banii au intrat decizia nu a venit, probabil s-a ratacit pe undeva pe la posta.Eu zic ca mai bine suni sa te lamuresti ca decizia cine stie daca mai ajunge.Eu am intrat in cic din 1 ianuarie si am primit banii pe 4 luni deci si aprilie.
Cu plansul sa stii ca si Andrei de pe la 6 luni a inceput sa nu mai stea cu nimeni.Parca acum de vreo 2 sapt e putin mai sociabil dar tot nu sta singur fara noi sa fie macar unu din noi.Am inteles ca trece si faza asta in jur de 1 an.![]()
Deci avand in vedere ca in sfarsit am primt banii dau si eu o 
Irina multumesc de informatia cu dr.
Astept si alte informatii daca a mai fost cineva la dr Smoc Boris.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
toshador spune:
Neata tuturor.
Si noi ne-am baga la un parc ![]()
33+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/
strunfita spune:
Dyanira, eu am fost cu B. la 2 luni si jumatate, pentru ca suspecta pediatra o otita. Se pare ca a fost intr-adevar, doar ca i-a dat copilului Augmentin, care mie mi se pare un antibiotic mult prea tare pentru o otita si pentru un copil de 2 luni si jumatate.
Stiu din auzite ca e cel mai bun din Timisoara pentru operatii de polipi, daca e cazul. Dar mai stiu si ca te trimite foarte repede la operatie.
Asa ca eu nu stiu ce sa zic, nu m-as baza 100% pe diagosticul lui, din pacate al ORL-ist nu stiu sa-ti recomand.
Carmina
38+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
dyanira spune:
Strunfita multumesc
.Din pacate tocmai de polipi e suspect Andrei si mergem pt un diagnostic.Daca va fi pozitiv atunci vom incerca si a 2 -a parere dar nu stiu nici un orl ist bun astept si alte recomandari.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
bebeMaitra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabryella81 mamicile care au folosit pompitza pentru nasuc...de care imi recomandati..am luat una de la nuby...sau e mai buna cea de la chicco?..voi de care ati folosit? prima baitza ati facut-o cand ati ajuns acasa sau dupa ce a picat buricutzul? 36 cu bebe David Gabriel ![]() |
Gabryella, si eu mi-am luat pompita, pe cea mai ieftina (cred ca de la Primii Pasi, nu mai tin minte), si n-am folosit-o niciodata.. Adica atunci cand intr-adevar are muci si e racit bebe, nu te ajuta pompita cu nimic. In cazul ala folosesti batista bebelusului, pe care o recomand. Pe noi ne-a scos din niste situatii tare...mucoase! Sarcina usoara!

bebeMaitra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Roxyn am primit si eu banii.La mine e ok calculul si am primit pe 4 luni.Eu am sunat din nou sapt asta si mi-a spus ca a trimis decizia demult si ca banii imi vor intra sapt asta.Deci banii au intrat decizia nu a venit, probabil s-a ratacit pe undeva pe la posta.Eu zic ca mai bine suni sa te lamuresti ca decizia cine stie daca mai ajunge.Eu am intrat in cic din 1 ianuarie si am primit banii pe 4 luni deci si aprilie. Cu plansul sa stii ca si Andrei de pe la 6 luni a inceput sa nu mai stea cu nimeni.Parca acum de vreo 2 sapt e putin mai sociabil dar tot nu sta singur fara noi sa fie macar unu din noi.Am inteles ca trece si faza asta in jur de 1 an. Deci avand in vedere ca in sfarsit am primt banii dau si eu o ![]() Irina multumesc de informatia cu dr. Astept si alte informatii daca a mai fost cineva la dr Smoc Boris. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
Roxyn, eu de Smoc nu stiu sa-ti spun din pacate, dar decizia nici mie inca nu mi-a venit, si eu sunt in CIC din 19 decembrie