Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Of, MsBB nu pot sa inteleg de ce tot ies valorile alea, mi-e groaza sa aud de alte intepaturi, te , nu stiu ce sa-ti zic, sunt foarte trista.

Cadina eu zic asa despre premergatorul ala - a facut toti banii - dar nu pt mers, deci nu ca premergator. Robert a fost le-si-nat dupa activitatile de pe el, butoane, roti, pian, muzica, cred ca e jucaria lui preferata de pana acum, il vad dimineata cum se duce cu drag la ea. Insa, asta se putea realiza si cu o masuta de activitati bine aleasa. Pentru mers, cred ca poti cauta ceva mai ieftin, mai simplu, cum spuneam a meritat bani, dar nu pt mers.

Lily exact asa si noi, pista e scurta, trebuie sa i-l intorc, altfel il catara pe undeva. Interesant e ca Robert cu o mana se tine si cu cealalta isi pune si muzica, apasand pe botoane.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

Merci fetelor pt aprecieri la adresa pozelor.

Ieri am fost degeaba pana in mall pt ca am gasit carucior sport-umbrela doar pe albastru.Dar macar am facut o "excursie" cu Julia in brate pana acolo.Noroc ca am gasit cos de cumparaturi cu masinuta in fata si-asa ne-am putut plimba prin mall.

Reallaura ce de dintoci are Mirci.Normal ca deaia nu vroia sa manance.Si Julia a refuzat mancarea in perioada cand i-au iesit dintii 3 si 4.La dintele 5 si 6 a trecut pe mancatul degetelor proprii Inca le mananca pt ca nr 6 se lasa asteptat cam de mult timp.

cleo ma batea gandul sa cumpar de pe net caruciorul pe care il ai tu, dar as fi vrut sa o pun pe Julia in carucior sa vedem daca ii place.Pe site s-a scumpit, e 180.Era 150, dar cu criza asta, au mai pus si ei la pret .

MissParker eu am crescut la tara, dar nu am auzit niciodata de besina porcului.Am cautat pe internet si cica papadia="besina-porcului".Ciudat, dar daca asa scrie.Am mai gasit pe alt site ca si la buretele cerbilor tot asa i se mai spune.

simonacip ce emotionanta e povestea nasterii!!!
Si ce repede ai nascut.Eu am tras 8 ore, dar eu stiam de la inceput ca nu vreau anestezie, asa ca stiam ca trebuie sa indur pana la capat.Si eu am uitat toate respiratiile Lamaze; mi-am amintit la expulzie cum se respira si impinge .
Wow, Matei are 1 anisor.
La multi ani! Matei Sa cresti mare si sa fi sanatos, cuminte si sa ai parte numai de bucurii si realizari.

Asa, si pt ca am inceput cu urarile pt M&M care implinesc astazi 1 an, ii urez si fetitei de DanaH :
La multi ani! Teodora Maria Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, frumoasa, cuminte si sa ai parte in viata numai de bucurii si impliniri

MsBB poate am o sora geamana pe care nu o cunosc

Lorich nu am citit tot capitolul trecut, dar inteleg din postarile fetelor ca a luat-o Robert la picior.Felicitari pt mergaret.Acum am vazut si filmuletele unde merge Robert.Ce scump e.

cadina si noi avem premergatorul de la Vtech pe care ti l-a aratat Lorich.Si Julia merge cu el, dar trebuie sa fiu dupa ea sa il intorc, ca nu avem pista prea mare prin casa

Trimit acum, si ma intorc sa citesc capitolul trecut.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

papadia= c*u gainii - la botosheni de unde is io
lilly, cu carutul- asha am facut si io, m-am dus cu fata in marsupiu, am pus sa vaz cum sta, cum manevrez, si... PLECAT cu el

MsBB, mai lasa o perioada si repeta le peste 1-2 luni

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

MsBB si eu i-am facut mai demult lui Cri analize si probele hepatice i-au iesit mari...Doctorul pediatru mi-a spus ca poate a mancat ceva cu niste chimicale mai nasoale si de aia...mi-a zis sa le repet peste un timp - cam 2 luni...Cand le-am repetat i-au iesit valori normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

La multi ani Teodora Maria si Matei, sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti,norocosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!!!
Simonacip, mi-au dat lacrimile citind povestea nasterii lui Matei, e atat de emotionanta!!
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua numelui si pentru Daria, de cele 11 lunite ...nu-mi vine sa cred ce fata mare am!!!..peste o luna serbam si noi primul anisor...
Lorich felicitari pentru umblaretul dragalas!

revin dupa ce mai citesc ultimele mesaje...

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI MATEI!
LA MULTI ANI TEODORA!

SA VA DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI SA CRESTETI MARI SI FERICITI!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

momMinodora ai stricat rau de tot pagina.
Editeaza te rog mesajul.
Cand scrii un link, scrie asa [ url="link"]ce text vrei[/url ]
Sterge spatiile dupa [ si inainte de ]
Premergatorul de la quelle nu are activitati asa interesante ca cel de la vtech (parerea mea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pe o pajina stricata, merg neshte bancuri:

La un fotograf au venit mai multi chinezi pentru a se fotografia.
Fotograful se gandi: 'De ce sa-i mai fotografiez, daca seamana leit
unul cu altul? O sa le dau aceeasi fotografie!'.
Cand primesc fotografiile, un chinez ia fotografia, se uita lung la ea si spune:
- Nu e fotografia mea.
- Cum nu e a ta? - intreaba fotograful - Nu e fatza ta?
- Fatza e a mea, dar camasa nu.

Un roman se plimba prin Covasna si cauta gara.Ii opreste pe doi sa-i intrebe:
-Unde este gara?
Unul zice:"Nem tudom, nu stie noi".
Dupa ce pleaca omul, celalat ungur il intreaba:
-De ce nu ai spus la el unde-i gara?
-Mai da-l naibii, zice ca-i aici de 2000 de ani si nu stie unde-i gara...

Doi politai discuta:
-De ce iti tot freci mainile?
-Ca mi-e frig
-Da' de ce nu-ti bagi mainile in buzunar?
-Acolo mi-s manusile....

-Ce fel de restaurant este acesta?Supa nu mai este, tocanita nu mai este, salata nu mai este. Ada-mi, te rog, paltonul.
-Nici paltonul nu mai este.

Alinuta: -Mama, daca o sa fiu cuminte cand o sa fiu mare, o sa am si eu un sot?
-Da, fetita mea!
-Si daca nu o sa fiu cuminte?
-Atunci o sa ai mai multi...

Doua blonde la dus:
-Da-mi te rog samponul tau!
-Dar ai unul langa tine.
-Stiu, dar asta e pentru par uscat, si eu am parul ud!

Gigi Becali este intrebat:
-Cainele dvs. este de rasa pura?
-Pura.
-Are si arbore genealogic?
-Nu e nevoie, il foloseste pe cel din curte!

Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste complice si va plati pentru asta....Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste avocat si este platit pentru asta.

Un tip facand o vizita in Bucuresti, nu gaseste loc la hotel si apeleaza la o casa particulara unde raspunde o baba.
-Maica, eu te cazez, dar casa mea este modesta.Uite, in camera asta dorm eu,iar in cealalta vitzica mea.Te rog sa alegi tu.Tipul alege cu batrana in camera.
Dimineata, tipul plateste si vrea sa plece.Baba doreste sa i se serveasca un ceai si zice:
-Vitzica, adu tu ceainicul, mama! La asta intra in camera o tipa superba.Se recomanda:
-Vitzica.
La care tipul zice:
-Boul de Ionescu!

Pe patul de moarte sta intins un batran de 80 de ani, sot, tata, bunic si strabunic.
I se apropie sfarsitul si in jurul lui sta toata familia: sotia, copiii, nepotii si cativa stranepoti.
Toti asteptau in liniste si deodata batranul spune:
-Trebuie sa va spun un secret mare! Aveam de toate: masini frumoase cu care cutreieram lumea, femei frumoase cu care ma distram, prieteni, si multi bani..
Intr-o zi mi-a spus un prieten ca trebuie sa ma insor sa am o familie ca altfel nu va avea cine sa-mi dea un pahar cu apa cand voi fi pe patul de moarte.
Asa m-am insurat si viata mea s-a schimbat, nu am mai umblat prin baruri si discoteci, ci am stat acasa cu sotia si ne-am uitat la seriale.Masinile le-am folosit pentru concedii cu familia si ca sa aduc copiii de la scoala.Banii s-au dus pentru familie.
Si acum cand stau intins si astept moartea, stiti ce este cel mai rau dintre toate?
-Ce, dragul nostru tata?
-NU MI-E SETE!!!

Ca sa verifice pe nevasta-sa cat de mult tine la el, intr-o buna zi Vasile se preface ca a murit. Nevasta-sa:
Cu ce sa-l imbrac? Sa-i pun costumul asta nou?....lasa ca-i bun si treningul!
Cu ce sa-l incalt? Sa-i pun pantofii astia noi?....lasa ca-s buni si tenisii!
Il pune in sicriu si incepe sa jeleasca:
-Unde te tuci Vasileeeeeeee? Unde te duci Vasileeeeeeeee??!!!
Din sicriu, Vasile:
-La stadion, ca asa m-ai imbracat!!!!!!!

* S-au adunat intr-un loc trei francezi. Au baut sampanie,
cognac. Au fumat un trabuc, au mai baut o cafea. Intr-un
cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in
liniste.
* S-au adunat intr-un loc trei rusi. Au baut vodka si
alcool dublu rafinat. S-au luat la bataie, dupa care s-au
dus fiecare la casele lor. Intr-un cuvant, s-au relaxat
civilizat si au plecat acasa in liniste.
* S-au adunat intr-un loc trei arabi. Au aruncat in aer o
masina, un hotel si un supermarket, au deturnat un avion,
l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 3.000 kg TNT...
total 3458 victime.
Iata ce face omul cand n-are voie sa bea!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

multumesc lilly..l-am sters...asta spuneam si eu..ca premergatorul V-tech este mult mai interesant decat cel de la quelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Multumim iar pentru urari, in runda 2 Gabitzam,DanaH,Esme, Mihaser, SIs,Lorich, Fecian,Inais,Socrate, Micaela, Lilly, MI_bebelina, Mom MinodoraMuuuah fete dragi
Noi am fost la pasapoarte, am rezolvat pentru noi. Pentru bbii tb separat, taxe separate, copiii nu se mai includ la parintiNormal, de ce sa nu platim noi in plus...Asta e!Bine ca am rezolvat!
Si impartasit bb!!!

Jady asa este, epidurala daca e facuta cum tb e buna, nu cred ca are rost sa ne chinuim in halul ala...Eu acum am uitat cum era, dar cert e ca durerile sunt reeeleeee
Iulia, sa speram ca nu-i nimic grav la Cornel. Te vad mai optimista oricum ceea ce ma bucura, e bine.
Dana, bravo pt concert..si mie-mi placea tare tipa
Esme, nu-i cinstit mai sa n-ai zi de nume,mey dar lasa ca te felicitam/serbam noi aici pe forum cind vrei tu
Mihaser, bravo felcitari pt miscare. Niste sedinte d eelectrostimulare as face si eu desi am inteles ca nu-s asa eficiente..Dar poate ar mai ajuta burta asta urita sa-si mai revina..
SIs, pe unde umbli mah?
Lorich, 4100 si 57..imi aminteste de David care era la fel, 100 gr mai putin..si ce mic mi se parea totusi..
Socrate, da...ricinul alanici nu vreau sa imi amintesc
MsBB, of Doamne, sper sa fie bine, ma rog sa nu fie nimic grav. Poate ce spunea Mihaser de la vreo mincarica cu prostioare in ea.
Lilly, eu am nascut mai repede , da, ca eram la a doua nastere...Bravo pentru rezistenta!
Cleo unele is misto, ne prind bine

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui momMinodora

multumesc lilly..l-am sters...asta spuneam si eu..ca premergatorul V-tech este mult mai interesant decat cel de la quelle

Inseamna ca am citit eu aiurea Mai fac dinastea si in viteza mai scap cate un "nu" care schimba tot sensul propozitiei.

cleo

simonacip bine ca ai scris de pasaport, ca vreau sa-i fac si eu Juliei sapt viitoare.
Am rezistat eu la nastere, dar cred ca am trezit tot Clujul Si tin minte ca au fost niste dureri naspa, dar as lua-o de la capat fara anestezie pt bb2, mai ales ca zici ca la a 2-a nastere dureaza mai putin.

Cam mult am stat astazi pe forum, dar mi se facuse dor de stat pe forum, iar de maine iar nu mai intru ca e weekend, avem si musafiri, apoi sapt viitoare mergem cateva zile la o pensiune aici in zona (la bunici am fost, dar iesirile astea nu se pun ).

Asa ca, va doresc weekend placut si distractie placuta de 1 mai, daca cumva nu mai intru pana atunci.

La multi ani! pt M&M care implinesc 1 anisor intre 25 - 30 aprilie

Edvin Sebastian, Naomi, Gabriel, Patrick, Vlad, Robert Daniel

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, cuminti si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata

Mergi la inceput