Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
Dati-mi si mie va rog link-uri cu rochite de ocazie. In mai merg la o nunta si trebuie sa imi fac sau sa imi cumpar una.
Stiu ca au mai fost discutii pe aici pe la noi....
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
LA MULTI ANI
TEODORA MARIA de 1 anisor, Daria de 11 lunite
MATEI de 1 anisor, DAVIDUCUL meu scump si drag de 10 lunite!!
Va doresc din toata inima multa fericire, o viata frumoasa si plina de bucurii, noroc cu carul si bucurii nenumarate, sa cresteti mari si puternici si sa va realizati toate visurile!!
Seara buna, fete dragi! Pupitzul meu a inceput sa se ridice in genunchi si sa se sprijine cu ambele maini de lemnul tarcului, acum nu-i mai e frica (pana acum vreo saptamana inca tinea o mana jos, de sprijin), iar mai nou a inceput de alaltaieri sa se propteasca bine in picioare si sa-si tina si putin echilibrul cand il tin, dupa care isi ridica imediat capsorul si rade tare, radiaza tot, de mandru ce e! A capatat forta, nu gluma... Cred ca va merge inainte de 1 an, mai are 2 luni sa exerseze Stiu ca pentru voi, cele cu copacei mergareti, asta e deja banal, dar noi astia mai codasi pe lista ne bucuram tare-tare de progrese...
Cat despre odiseea lui David in propriul patut, aseara un nou episod: trezit la 23 (desi m-am bagat tiptil-tiptil in pat, dar fosneste patura naibii), tras planset, mami nu avut putere sa ne ia in brate ca sa ne plimbe alte 10 minute sa adormim la loc, asa ca mami luat direct bebe langa ea in pat si dormit asa, chinuit, ba intr-o rana, ba cocosata, ba stramba, pana dimineata... Sunt anchilozata in ultimul hal...
Bogdan se pregatise sa plece, era 7:15, cand David a inceput iar sa caraie (eu eram atat de franta, incat adormisem deja in camera cealalta si nu am auzit nimic). Moment in care Bogdan s-a dus sa-l ia in brate, sa-l linisteasca si sa-l adoarma la loc, dupa care a dat telefon la servici si a ramas acasa, ca tot avea ore suplimentare... Asa ca azi am iesit impreuna la plimbare, tati ne-a fotografiat si ne-a filmat in leagan... A fost frumos...
Nicole, chiar ca bebele tau este un exemplu de copil perfect, de ce s-o plange sotul tau? Pai sa-l fi avut pe Daviducul meu cu noptile noastre de pomina, cred ca se impusca, nu?
Iulia, din ce povestesti tu Cornel e chiar copil rau de tot! Ai grija, ca ar fi cazul sa se maturizeze si el, acum e tatic, are raspunderi, nu mai e el „puiul” rasfatat caruia trebuie sa i se indeplineasca toate dorintele! Bogdan este la polul opus, e foarte modest in ce priveste toalele si chestiile de aparenta, el investeste doar in aparate foto si bicicleta... By the way, l-ar costa cam 590 € reparatiile (750 a costat bicicleta noua!), ieri la avocat a reiesit ca sunt sanse relativ bune sa primeasca banii de la asigurarea soferului cu care s-a busit (vorba vine, ca masina aluia nu a avut nici o zgarietura, Bogdan a zburat prin aer si a aterizat in cap de unul singur ).
Simo,
pai se poate sa ma faci tu sa dau apa la soricei, mai fata draga? Vai, ce m-ai emotionat cu rememorarea nasterii lui Mati!!! Si zi asa, parca ieri impingeai, iar azi ii faci lui Mati pasaport
Magne, uite aici doua linkuri bune cu retete, puncte, sistemul etc. Weight Watchers:
http://forum.oneden.com/Retete-WW-si-nu-numai-t495.html
http://www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/9711/Weight-Watchers-lista-puncte-siteuri-retete/
MsBB, mai, ce mai primire zgomotoasa ne-ai facut azi! Saru’mana de urari, tie si tuturor celorlalte fete care s-au gandit azi la noi si cele 10 lunite ale lui Daviduc! Si eu m-am pensat ieri mai temeinic, ca tot ca Albulescu eram, ba chiar unele fire de spranceana au inceput sa mi se onduleze Mai, dar pana la urma ce inseamna rezultatul total al analizelor, care e problema???
mihaser, bafta cu sportul, sa ajungi la rezultatul dorit!
Lori, si eu sunt de multe ori bantuita de aceste dorinte contradictorii: sa-l am din nou pe David mic-mic-mic si molatec si dulce si nou-nascut, in acelasi timp sa creasca mai repede si sa pot vorbi cu el, sa radem impreuna...
Cleo, mersi de idee, asa o sa slabesc si eu, alergand langa sau cot la cot cu David prin parc, hihi
Lilly, ciudat ca ai gasit ca papadia=besina porcului. Eu stiu asa, ca papadia e aia mai alburie la care zboara fulgii cand sufli in ea, iar cealalta este galbena si nu zboara nimic... Sau e aceeasi, dar in faze diferite ale egzistentei?
Belleane, bravo pt. rezultatele bune de la analize, lasa ca mai bine e sa te linistesti...
Laurita, nasol cu bara busita, sper s-o puteti rezolva fara prea mare cheltuiala. Mi-a luat ceva sa inteleg faza cu zgarieturile si cu puiul, of, ce groaznic!!
Doloress, insanatosire grabnica, draga mea, m-ar fi mirat sa nu patesti ceva cu stomacelul in Romania. Eu aproape la fiecare vizita in anii trecuti aveam diaree... Tu ai fost la doctor si s-a constatat ca era nevoie de antibiotice? Te intreb fiindca pe site-ul Centrului de Diagnostic si Tratament Dr. Victor Babes am gasit urmatoarele informatii:
Ce-i de facut daca imbolnavirea a aparut ? Nu intotdeauna tratamentul cauzei, adica eradicarea agentului infectios cu ajutorul antibioticelor, este indicata. Diareea provocata de virusuri nu raspunde la tratamentele antibiotice. In plus, utilizarea nerationala a antibioticelor duce la perturbarea florei intestinale normale nepatogene sau determina selectionarea unor tulpini microbiene rezistente la antibiotice. Pe prim plan in tratamentul enterocolitelor este corectarea pierderilor de lichide si electroliti. Aceasta se realizeaza prin consumul de lichide - ceaiuri neindulcite, apa minerala (plata), zeama de orez, supa de morcovi. Utila este adaugarea sarurilor de rehidratare care se gasesc in farmacii, in pliculete cu dozaj corespunzator. Pentru calmarea durerilor abdominale se pot utiliza antispastice (numai la recomandarea medicului), aplicatii de caldura pe abdomen. Varsaturile pot fi combatute cu medicamente de tipul Emetiral, Torecan, Metoclopramid, dar numai la indicatia medicului si in dozaj corespunzator. De cele mai multe ori, cu un regim alimentar adecvat, enterocolitele se vindeca in cateva zile. Regimul alimentar este bazat pe orez fiert, branza proaspata, mere rase, supa de zarzavat strecurata, carne fiarta. Sunt excluse legumele si fructele crude, lactatele si prajelile. Regimul trebuie mentinut 2 - 3 zile dupa disparitia simptomelor.
Oricum ar fi, dragele mele toate, sanatate, sanatate, sanatate multa tuturor!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Fetelor, multumesc pt sustinere!
Nu, nu cred ca este de la alimentatie pt ca si asa sunt destul de paranoica cu ce mananca ea, incerc sa o menajez pe cat posibil de toate chimicalele, am incercat sa-i gatesc numai eu cu produse obtinute de la ai mei ( gen : legume, pui, oua etc. ).
Nici med nu cred ca au influentat cumva rezultatele pt ca a trecut prea mult timp de cand a luat vreun med.
Analizele trebuie sa-i le repet acum vreo 2 sapt , insa am tot amanat in speranta ca va fi mai bine si am zis sa-i las si ei o pauza ( de fapt mie ) pe perioada sarbatorilor.
Pe de alta parte consider ca problema dureaza de prea mult timp sa fie ceva banal. Abia cand mi-a atras atentia pediatra ca sunt valorile multtt prea mari am inceput sa cercetez problema si am descoperit ca inca din perioada cand era in spital a avut valorile hepatice marite. Ea a fost internata la 2 luni - bine, am avut tratament acasa inca 2 luni , plus luna pierduta prin spitale - deci au trecut mai bine de 9 luni si inca valorile astea sunt razna?
La ultima raceala a luat doar niste siropuri de tuse si vorba lui Magnestism , niste siropuri de tuse nu pot da peste cap in halul asta niste analize.
Ma tot intreb oare de ce ne-au externat daca valorile erau asa aiurea . Intradevar am vazut ca in timpul spitalizarii au scazut de la 4 ori mai mari la 3 ori mai mari dar totusi...Cred ca si ei au fost ingrijorati de valorile astea de vreme ce am vazut in fisa de externare cum au repetat TGO si TGP de en ori, dar totusi m-ash fi bucurat sa-mi zica si mie , mai cu simt de raspundere.
Nu vreau sa va plictisesc cu problemele mele, simt nevoia insa sa ma descarc cu atat mai mult cu cat parca nici barbata-miu parca nu ma intelege. Astazi la tel nici nu vroia sa-mi spuna rezultatele analizelor. De cand a venit acasa tot imi zicea "lasa ca o sa fie bine " . Inteleg ca ma incurajeaza dar de atatea luni tot astept sa fie bine , sa ma pot bucura cap-coada ca stiu ce are copilul meu si de ce mereu trebuie sa fie o problema.
Bine si pe baza lui ca lasa ca tot e bine ... . Cand am gasit prima data o pata de sange pe asternutul ei , el imi tot repeta ca las' ca o fi raza soarelui ce cade perpendicular pe pervaz
, ca mi se pare , ca sunt paranoia - pana a vomat sange
. Tot asa ma incuraja si cand ii repetam ca fata are ceva si el imi spunea - lasa , nu tuseste , so fi inecat cu saliva
. NUUU n-are febra - esti tu dusa - si bagam termometrul si vedeam 39
.
Familia daca afla or sa ma bombardeze care mai de care cu supozitii mai tampe - de ex atunci cand fetii ii curgea sange ma f**** la cap ca e din cauza laptelui meu . Ca de aia plange ca e rau laptele meu si cate si mai cate
. Ori o sa intre in panica si ma baga si pe mine mai rau in boale.
Are noroc vecina ca nu-i acasa , ca altfel imi era mila de timpanele ei .
Acum imi revine tot mai des in minte ce am citit despre val modificate a TGO si TGP si ma intreb daca nu cumva nu o fi intravdevar o alta afectiune care modifica rezultattul analizelor.
Gata, hai nu ma bagati in seama ca sunt tare mahnita!
Bai si incepusem ziua asa frumos .. cu urari si veselie ...
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
MsBB, draga de tine, imi dau seama prin ce treci. Cum sa nu vii sa ne povestesti noua, doar ca preferam veselia si bunadispozitie pe care o aduceai aici pe forum.Ma
si sper cu tarie sa fie totusi ceva tratabil, nimic grav. Drii ce zic? Ce-ar putea fi??
Oof, hai ca m-am intristat de nu se poate
Cleo, da, acelea sunt actele si sumele.EU am fost in Nicolae Iorga pentru ca aveam pasaportul vechi pierdut si doar acolo puteam depune, dar tu poti merge si la sectia unde esti arondata.
SIs, auzi tu nu-mi vine sa cred ce faza...Imi pare asa rau..
SImonix, petrecere frumoasa scumpa, sa va simtiti bine, sunt sigura ca asa va fi!Asteptam pooozee.
Belleane eu am devenit cam haotica cu mesele lui bb, adica nu prea mai papa din cauza ...sau datorita tzitzeiCred ca tb sa il intarc cit de curind. In este am inceput sa-i dau cam de toate. De fructe e cam satul, de iaurt n-a fost niciodata indragostit, supa de legume i-o vir pe git intr-un final. In principiu incerc sa acopar tot aceste categorii de alimente, dar gustam din toate.Ma bucur de analize, lasa ca n-ai dat banii degeaba, stii ca e bine cupilul. E mai bine asa.
Ca_eric, asteptam povestea ta, sa stii!!!
Magne, imi pare rau de bona!!Poate totusi revine.
Socrate, in sfirsit si vesti bune, ma bucur ca s-a retras fibromul!!!
DOloress, vorba ta, sa vezi partea buna, cu slabitul. Sa stii ca asa am dat si eu 2 kg jos..si nu le-am mai pus. Macar atit.Totusi iti doresc sanatate.
Inais, sa fie dintii, sa fie dintii. SPer din suflet.
ALyshIubita, spune-mi te rog dc poti si numele cofetariei de unde ai comandat tortul tau de la botez.
Miss, nu, nu e banal deloc mersul lui bb. AL meu merge singurel de la 10 luni jumate si inca ma bucur sa-l vad mergind, nu m-am saturat. Felicitari pt progresele lui Daviduc
Si multumiri din nou Belleane, SImonix, ALysh, DOloress, Miss, Ca_eric pentru urari, sunteti grozave..
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Acum am citit ce am scris si-mi dau seama ca-s tare incoerenta
, am scris si pe fuga, ma astepta mandra sa o
- gata de acum o pregatesc de
. Nu mai stau sa corectez ca sunt tare obo ...
Noapte buna si vise frumoase !
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
MsBB nici nu stiu ce sa iti zic, un gand bun sa fie totul bine sa gasiti care e cauza acelor rezultate si sa se rezolve. Cat despre barbatii astia, te inteleg perfect, am si eu un specimen care tot asa 'lasa nu-i nimic, lasa ca o sa rezolvam noi'
, uneori mi as crede ca e nepasator, dar pana la urma cred ca e o teama de a lor.
mamica curajoasa.
MissParker bravo pentru David-copacel . Sa stii ca desi Daria merge chiar bine acum, tot ma emotionez cand aud ca inca un bebe se ridica, imi aduc aminte ce emotionata am fost cu puiu meu si oricum sunt intodeauna uimita de cum cresc omuletii astia dragi.
Ce bine de voi ca ati stat cu tati vostru azi si v-ati plimbat.
Mihaser cum ma, in leagan nu ai voie cu mai mult de 69kg?Vai, pai eu si Daria depasim cu mult ca suntem amandoua grase. Uite aici poza cu grasuna mea.
Laura vai ce patanie, eu sufar tare mult cand pateste ceva masinuta mea. Si eu m-am cam suparat pe Stefan al meu ca vine numai tarziu de la serviciu, ca pleaca mai mereu in delegatii, w-e asta e iar la pescuit... vreau si eu sa fiu tata
Noi astazi am fost cu tati nostru undeva pe langa Buc, unde are loc concursu lui de pescuit.A fost super, Daria a fost in verva, a vorbit cu toti pescarii, le-a inspectat barcile, a gasit si 2 catei pe acolo, s-a distrat fata mea. Pt cine vrea sa ne vada am pus cateva poze aici.
Acum fata mea a cazut franta si eu stau putin sa ma relaxez pe net.
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Nicole, eu nu stiu ce sa-ti recomand pt nunta..Eu nu-mi cumpar nimic pt nunta din mai, folosesc ceva mai vechi.
Micaela, ce bine ca ati profitat de ziua asta, vad ca Dariuca s-a simtit f bine!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Iasmina sa treaca repede febra si sa fie de la dintisori.
Simona si Cleo saru-mana pt detaliile de pasaport, ati adus aminte si unei babe uituce si imprastiate ca tb sa-si faca
Vine vacaaanta!!! Abia astept, ma si visez pe plaja (in visu meu sunt slabuta si superba, normal) si pe Daria jucandu-se in nisip.
Referitor la carut usor si noi votam tot cu Mclaren, bine ca cel mai tare posesor de carut este Raducu de Gabitza, care are niste pozitii
Daria
MissParker spune:
TIME TO SAY GOODBYE
Fete dragi,
Va anuntasem deja mai demult ca lucrez la un proiect menit sa-mi redea linistea sufleteasca.
Proiectul este gata si asta inseamna ca a venit timpul sa-mi iau ramas bun de la voi.
De acum inainte, cine doreste ma poate gasi pe noul meu www.piersicuta.blogspot.com/" target="_blank">BLOG, unde am explicat si motivele pentru care parasesc astazi acest forum.
Ramaneti cu bine, fete si bebei dragi, voi pastra intotdeauna intr-un colt special al sufletului meu amintirea drumului pe care l-am parcurs impreuna pana aici
anisiap spune:
Miss
buna seara trec in fuga sa va salut (nu am timp deloc)
am senzatia ca timpul se comprima si orele fug fug .....
ale face nani
tati face ordine in colectiile lui (e numismat)
si eu un pic pe forum
ma simt asa de greoaie seara nu mai am putere de nimic noroc ca doarme ALE toata noaptea ca nu stiu ce m as face
noapte buna mladite
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor ,Ale ,
si
23+