Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ca_eric spune:
uram si noi
luiMATEI, DAVID de asemea pt [red]TEODORA , DARIA/b] sa cresteti mari si sa fiti sanatosi, sa ascultati de parinti!!!
simo vreau sa zic ca m-a emotionat povestea nasterii lui matei, amplans la final(si nu numai)...ce amintiri, m-am regasit mult in povestea ta ce repede a trecut...
am nascut si eu fara epidural..desi initial am primit-o..am s ava pove si eu odata povestea nasterii lui eric.
[b]msbb mie mi-e teama sa ii dau fruct intreg ca s eineaca, adica i-am data banana o bucatica mai mare s a otina in mana, cand si-a infipt dintii a muscat un bucatoi mare ..si binenteles s-a inecat. tre s astau ca politaiu langa el sa vad ce face.
al meu copil are o problema cu sosetele...si le scoate din picioare si le baga in gura. cand ajung undeva cu masina sosetele lui sunt ude...tre sa ii iau papucei.
mami de ericutz
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/belleane/belleane.jpg)
belleane spune:
Laura: e de rasu-plansu!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Magnetism79 spune:
Uite ce repede a trecut saptamana!!!!!!!!!!!!
Inca o data vreau sa spun si eu La Multi Ani pt puiutul lui Simponacip, dar si pt David puiul lui Miss, sa fiti fericiti si sa cresteti mari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miss nu ma uita si pe mine cu dieta weight watchers pls!!!!!!!!!!!!!
Sunt f. bucuroasa ca in sfarsit avem si 1 canin si asta fara prea mare efort!!!!!!!!!!!!!.
Il asteptam pe tati sa vina acasa de la munci, dar pana atunci ne mai jucam un pic si mergem afara ca nu mai apuc sa mai duc puiul afara!!!!!!!!!!!!!!
Luni pleac bona copilului la baiatul dansei in Canada si nu stiu daca mai vine.............imi pare rau pt dansa, e asa o femeie extraordinara...........imi vine sa plang dar asta e.............va ramane cu soacra-mea
Pupici la mamici si bebici
Mami de Bogdanici Pogonici
socrate spune:
Laura, sotul meu in locul lui Bogdan al tau ar fi innebunit de draci. El care e un maniac, sa nu se puna nici praful, pe masina lui, ca pe a mea o mananca praful, ma rog de el sa mi-o spele de nu mai stiu cand. Pana la urma ma organizez eu cumva, duc masina la spalatorie dau ture cu copilul pana cand o spala si asta e.
Acu s-a umplut si de celebrul puf de plop.
Deci maine tot nu stiu cu ce ma imbrac. La cat imi e de rau...nu am avut chef nici sa caut ceva. Cred ca blugi si o camasa. Asta e, cand se insoara imi iau rochie de seara.
Maine vroiam sa ma duc la epilat si eu, dar surpriza cosmeticiana mea vine abia de luni. Great. Am facut in final glorios si celebra ecografie se pare ca sunt mai multe formatiuni calcifiate deci daca a fost fibrom s-a dus. Asta e bine.
Multumesc din nou lui Cleo si Mara, pentru mine a insemnat enorm ca am putut sa las copilul la ele si a fost in siguranta, copilul, pisica nu .
Acum doarme printisorul ca deh, a obosit. Il trezesc in curand ca altfel nu dormim iar seara.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doloress/Doloress.jpg)
Doloress spune:
La multi ani puiuti dragi Matei si Teodora Maria!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Simonacip mi-au dat lacrimile la povestea nasterii, si eu am o stare speciala, probabil asa vom avea toata viata de-acum inainte, cand se apropie data nasterii puiului mic.
Iulia si al meu danseaza toata ziua. E de coma, se duce singur la jucariiile care au melodii, isi da drumul si incepe sa dea din fund. Sau are o carte cantatoare, se pune cu fundul pe ea si danseaza, cand da din fund incepe si cartea sa cante. Si ridica si manutele asa in sus, e de coma cand il vezi.
Cleo super bancurile, am ras de am paralizat!
Si eu votez caruciorul Maclaren cu doua maini, noi avem Triumph. E foarte usor de manevrat si foarte traninc mi se pare. Am dat ceva bani pe el, insa am avut experienta prietenei mele care cumpara cate un carucior ieftin la fiecare 3 luni, asa ca am zis mai bine investim in unul ca lumea.
Eu sunt tare bolnava, am facut eu enterocolita. Am febra si diaree de ieri incontinuu. Am incercat tot felul de pastile, nici un rezultat. Acuma am ajuns la antibiotic, nu mai stiu ce sa fac. Si azi trebuia sa plecam la munte Singura chestie buna e ca mai slabesc si eu putin
Piticul suge tzatza in continuare, nu stiu cum sa-l opresc, urla de scoala tot cartierul daca nu-i dau si refuza sa adoarma. Nu stiu cum am sa-l intarc vreodata.
Alysh spune:
La multi ani MATEIUTZ frumos!
LA multi ani TEODORA frumoasa!
SA cresteti mari si sanatosi! SA aveti mult noroc!
LAurita, stiu ca nu-i de ras dar mi se pare atat de amuzanta aventura voastra cu bucata de pui incat . Dar imi pare rau de masinutza :(.
Vlady
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Scriu si eu pe seara...dupa o zi cu peripetii. Adica zile.
Pe scurt ieri am fost pe fuga in diverse directii. Am ajuns si in Hambarului. Am inteles ca voi lua banii in luna mai.
Azi-noapte a icnit in somn tot la 5 sec. astfel incat nu am putut dormi mai deloc. De griji. Pentru ca nu plangea, nu s-a trezit deloc...doar ofta asa! Azi dimi era in forma maxima. Ne-a venit inima la loc...daaaaaaaar dupa-amiaza, in timp ce eram la cumparaturi cu ea, o simt ca arde. Nici nu stiu cum am ajuns acs. Febra 39. Sunat pediatra...cica-s dintii, daca nu are alte simptome. Si nu are. Sper sa fie dintii sincer. Dintre toate relele...aleg varianta asta. I-am dat 2.5ml Nurofen. La 15.30. Acum iar are 38.5.
Sunt ...sper sa avem o noapte ok.
Vroiam sa intreb: cam cat a durat la copiii vostri perioada de greva foamei de la dinti? Eu am ajuns sa-i pun supa in bibe...doar, doar papa ceva carne. Altfel nu se mai atinge decat de lapte. Si cerealele...daca-s din bibe.
Mai vroiam sa zic ca am citit din urma tot.
Ieri cu parere de rau nu am reusit sa intru pe net mai deloc asa ca nu am apucat sa urez sarbatoritilor cu nume derivat din Gheorghe. Le spun azi sa fie sanatosi si sper sa fi petrecut frumos.
De asemenea urez pentru ieri pentru 1 anisor lui George Vladimir.
Pentru 10 lunite Daria
, Gabriela, Vlad Andrei, David, David-Andrei si Teodora-Larisa.
Pentru 11 lunite: Lorelei, Gabriel si Daria-Maria.
Ma opresc aici...nu ma pot concentra...uoff! Sper sa fie dintii!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nicole1980/Nicole1980.jpg)
Nicole1980 spune:
La multi ani Matei, sa fii sanatos, sa cresti mare si frumos !!!!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
La multi ani Teodora, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa !!!!!!!!
Poze
Evolutie David
Nicole1980 spune:
La multe lunite pentru David,Daria, Teodora, multa sanatate !!!!
Poze
Evolutie David