Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 12
Reallaura spune:
Misssi daca eu iti spun ca forumul nu va mai fi complet, ma crezi?? Dar ma bucur pentru ca ai inceput sa scrii la blog, imi suna bine cat am dat cu nasul pe acolo!!
Ms Bb draga de tine, suntem alaturi de tine, cu la DD se rezolva totul!
Doloress da, sa vedem partea buna: bine ca slabesti, dar ai grija sa nu ia bb!!! Si sanatate!!!
Micaela superbe poze de la pescuit, ce ai ma cu fata ca nu e grasa deloc, de ce-i spui grasuna???
Inais ooof, sanatate multa, sper sa va treaca si sa fi fost dintii...noi am lasat greva foamei de ieri! Nu prea am sfaturi, din pacate. Socrate a spus foarte bine acolo ce si cum...
Socrate, Micaela, Belleane, Alyshuca ah si Bogdan nu a fost om doua zile!! Si el isi spala masina si pe ploaie, o sterge de praf, o lustruieste...ma capiaza.
Va pup fetele, ma duc la nani, astia dorm de mult, Bogdan iar m-a enervat ingrozitor, ne pregateam sa iesim la Cora sa iau pampersi ca nu mai aveam si cadou lui Mateias de la Obaibi si il suna de la spital si el ...se duce fetele. Eram gata imbracati. Inteleg sa faci ore suplimentare, daca te plateste cineva, da asa, sa pleci din timpul liber??? si nu e prima oara...DAca va aduceti aminte ca tot asa nu am mai mers la MAdrid...si a stat si noptile pe acolo, degeaba, fetele.
Salariul lor de incadrare e de 14 milioane, cu sporuri de urgenta etc ia vreo 20... scuze, dar pt 20 de milioane sa te castige 3 ture din 3, e aberant.
Programul lui ar fi pana la 2, dar el vine mai mereu pe la 4-5, ca opereaza, scrie foi etc...
Iar maine are garda dincolo, la celalat spital. M-am suparat rau pe el, nici nu am vorbit... pai pleaca la 7 si vine la aproape 11 seara???Pentru un pacient care putea fi trimis la Spit BMF. Hm. I-am spus ca plec la mama si adio, nu mai vin acasa, serviciul lui e mai important ca mine, asa o fi, dar de ce sa suport???
Scuze, vad ca pana la urma tot m-am scapat.
Ce credeti, ma inseala, sau e doar fraier???
Glumesc, e fraier!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
jady spune:
Miss te voy a hechar de menos,dar cu toate aste ma bucur pt tine am citit ceva si mi se pare tare
LA MULTI ANI EDVIN SEBASTIAN -sa cresti mare ,sanatos si toate lucrurile sa ti se implineasca
noapte buna
a MsBB-MA ROG SA nu fie ceva grav
cleo78 spune:
niatsa
si EDVIN SEBASTIAN sa cresti mare, sanatos ca si pana acu, si sa inseninezi viata lui mami si a lui tati mai mult decat pana acu! de la noi si te mai asteptam la joaca (ca tare bine doarme franta fiica mea dupa )
MissP, banuiam decizia ta. Ti-o respect, si pastram legatura si asha. Dar mladitele nu vor mai fi la fel fara craca FELI.
pun repede si de o pana nu incepe zarva la bacau ...
edit la edit: vazui supararea lui Reallaura. Io o privesc ca pe altceva: meseria aleasa de sotul tau, sa fii medic, presupune dedicare. Multa dedicare. Poate el e un adevarat doctor - fata de multi altii. Si da, amanta lui e spitalul, si va ramane marea lui dragoste. E un dr bun - daca nu ar fi fost in stare de chemarea pe care a simtit-o cu adevarat - nu cred ca ar fi fost un dr bun.
Nu stiu cum sa iti explic. Compara-l cu un ginecolog. Unul care vine la toate pacientele,la toate nasterile. La amandoi nu le pasa de banii amarati- salariul de dr. Pt ca sufletul lor e mai presus de bani, constiintsa lor pune binele pacientului mai presus de partea financiara - viata unui om nu o privesc prin fluturashul de salariu.
Pt noi, care suntem mamici, e mai greu de acceptat asta.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MsBB spune:
Ohooo - zarva a inceput pe la 4 am ! Numai ca astazi am fo mai egoista am tinut-o pt mine .
Am incercat sa mai adorm dar ce mai pot? Asa ca acum cand e liniste si ai mei eu is cu nasul in .
M-am apucat sa citesc blogul Feliciei si trebuie sa spun ca regret tare mult hotararea ei de a parasi forumul dar ca ii inteleg hotararea - cateodata te sleiste de forte, de energie - cu atat cu cat este o persoana atat de dedicata si empatica ca Miss .
O sa-i simt lipsa in mod sigur , era ritualul zilnic, postarile ei atente, cuvintele ei pt fiecare mamica in parte ( si toate stim ce inseamna un pic de timp liber, iaca ea alegea sa-si dedice o parte noua, raspunzandu-ne , incurajandu-ne - numai faptul ca-mi vedeam numele in conspectul ei imi aducea un , inseamna ca cineva se gandeste la tine fara interes, fara ai pasa ca ai doar o zi proasta)
Ii doresc sa se detaseze de apasarea DC-ului , pt ca simt cum a afectat-o si cat de mult avea nevoie sa se elibereze.
Cleo - multzam pt , bine ar fi daca lenesa aia de si-ar misca direct in fatza mea . Imi e lene sa ma duc si pana la bucatarie
Laura - sper ca Bogdan o sa aprecieze mai mult timpul liber . Cateodata munca e ca un drog pt ei. Le ia mintile si se dedica mult mai mult decat ar fi cazul. nu fi supi . O fatzuca dulce ca a ta nu merita decat
Jady, micaela,Simona - multumesc mult pt cuvintele voastre - sper ca Doamne Doamne o sa imi dea o cale sa ma linistesc si eu
Ah nota la cele scrise aseara - n-am vrut sa va intristez , Simona , si mie-mi place de mine vesela .. dar voi cauta de acum incolo sa iau doza de " o sa fie bine "
Dau send ca mouseul meu face figuri - tre sa-l incarc si nu de alta dar imi e ca raman cu buza umflata aici
Reallaura spune:
Neata!ca forumul imi ramane. Barbat n-am
Socrate sa-ti traiasca puiutul!! Sa se faca mare, sanatos, destept, cuminte, harnic!! tot ce vrei tu!
Distractie frumoasa!!! Sa faceti poze!
Cleooooof, stiu si eu chestiile astea, se poate sa ai dreptate, de obicei nu fac mutre, dar acum a fost chiar gratis. Trebuia sa-l interneze tipa care era de garda pe ORL la Municipal, nu sa mi-l cheme de acasa. Dar el e prost ca s-a dus...aia trebuia sa se descurce. Pai i-am spus, daca erai la cabinet, lasai pacientul cu gura deschisa??? Nu! Dar pe fiitu poti sa-l lasi fara pampersi!
Eeei, in fine, iar e urat afara si nu m-am dus la Sis.. Avem o bafta de nu se poate, mai soro!! Nu am mai venit ca mi-e ca ma ploua de la mama la tine si invers...si nu mai vreau spital!
Lasa ca ne vedem la mot la MAteias!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
MsBB spune:
LA MULTI ANI !!!
Sa fii sanatos EDVIN SEBASTIANfie ca viata ta sa fie lina si frumoasa ca o zi de vara plina de bucurii si numai realizari !Sa-ti iubesti parintii si sa-i apreciezi!
Socrate, felicitari mamico, ai baiat mare - sa-ti traiasca! Sper ca ai calcat camasa , ai luat pantofiori de dans si ca va veti distra la maxim la dezmotatul flacaului . Va urez sa iasa bine , sa aveti un chef de zile mari si amintiri frumoase!
Danicris spune:
Buna dimineata, mamici.
Lorich, felicitari pentru Robert cel mergaretz.
DanaH, sanatate multa !
Iulia, multa sanatate sotului.
MsBB, . Mor de ras … ca albulescu auzi …
Cleo, foarte tare faza cu caloriile consumate de pe Braniac. Ce mi-a placut de Mara in pozele de Pasti, obrajorii de fata frumoasa.
Lorich, pai daca iti este dor de bebic mic-mic … spor la treaba. Sa ne anunti cand apar 2 liniute.
MsBB, oooooooof, m-a intristat vestea cu analizele. Sanatate multa Andrei.
Simonacip, copiii au acum pasaport ? Nu mai sunt trecuti pe pasaportul unuia dintre parinti ?
Belleane, bine ca sunt bune analizale, chiar daca ai dat banii la medic stai linistita acum.
Laurita, cum mai “pui pe motor” ? Pui adica … copil de gaina ? Hmmmmmmm …
Ca_eric, aceeasi problema cu sosetele am si eu, toata ziua i le schimb, am sosete in toate gentile, sa fiu pregatita.
Miss, eu am patit-o cu marul si imi este teama sa-i mai dau. Zilele trecute am vrut sa-i dau supica blenduita mai putin si n-a vrut-o, ii venea sa vomite, asa ca mai asteptam.
Socrate, oricum arati bine si in blugi, am vazut ultimele poze si mi-a placut mult de tine. Distractie placuta, abia astept poze.
Doloress, foarte tare Patrick dansatoru’. Si noi tot triumph avem, este foarte bun, usor, sunt foarte incantata de el. Ooof, enterocolita … sanatate multa.
Inais, sanatate multa Iasminutei. Noi la dinti nu avem probleme cu mancarea in schimb este foarte iritat si scancit.
Miss, felicitari pentru progresele lui Daviduc. Super, si eu ii mai spun Pupitz lui Ducu, de fapt ii spun in atatea feluri incat ma intreb daca e bine, citeam undeva ca trebuie sa-i spui pe nume, sa nu folosesti tot felu’ de forme de alint. De vreo doua zile ii spun mogli sau moglishor (de la mowgli desigur). Eeeee, lasa ca-i spune taica-su’ pe nume, eu imi permit sa-l alint cum am chef. Macar acu’ pentru ca mai tarziu n-o sa ma mai lase. La fel fac si cu pupicurile, ma gandesc ca se va mari si nu mai apuc sa-l pup asa mult.
MsBB, problemele sunt serioase dupa cum descrii tu. Medicii ce spun de analizele Andrei ? Nu ar fi bine sa mergi si in Bucuresti ? Spun asta pentru ca de ex. In Buzau nu ai unde sa mergi cu un copil. Poate in Bacau e altfel, nu stiu. Daca as fi in situatia ta as merge la o clinica in Bucuresti si pentru analize si pentru interpretarea lor de catre un medic. Oricum ar fi, suntem alaturi de tine. O pupam pe Andra si ii dorim sanatate multa. Sa ne tii la curent, nu ne plictisesti, te sustinem cu tot ce putem.
Micaela, super pozele de la pescuit. Ce haioasa este Daria !
Miss, imi pare rau ca n-o sa mai postezi pe forum insa ne “vedem” pe blogul tau, o sa ma recomand tot danicris ca sa ma recunosti.
Laurita, iti inteleg oful da’ stii ce ? Imi doresc ca toti medicii sa fie asa dedicati ca Bogdan. Eeeeeeee, te inseala !!! Pai unde gaseste el una mai frumoasa, mai desteapta, mai … mai … decat tine ??? Exact, nu gaseste, asa ca … ramane cealalta varianta, este … dedicat meseriei. Il admir pentru asta si, repet, as vrea sa fie toti medicii ca el.
Cleo, sar’mana de cafea.
Edvin Sebastian, sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos, la multi ani, pui frumos.
Gabitza, minunate pozele voinicilor tai in care "se vede numai iubirea". Ce frumos ai spus ... Pozele sunt minunate, sunteti o familie superba, i le-am aratat si sotului meu care este intru totul de acord cu mine, va admiram foarte mult.
Noi am sarbatorit Pastele in familie, am mers la parinti, nu am facut nimic special, ne-am plimbat mult, spre deliciul lui Ducu care adora sa fim toti trei. A inceput si el sa impinga antemergatorul singur, ii mai da drumul insa nu se tine bine pe picioruse, se dezechilibreaza. De-a busilea nu se deplaseaza, este un mic soldatel, face taras pe coate cand vrea sa ajunga undeva.
In rest … toate bune, n-am mai fost de multisor la medic, probabil vom ajunge in 9-10 mai, sa ne mai spuna si noua ce sa mai introducem de papa, sa ne mai cantareasca si masoare … Voi aveti mai mult curaj, ati inceput sa dati mai multe de papa la copilasi, eu sunt mai precauta, mai ales ca are si dermatita, stam cuminti decat sa ne umplem de eczeme pe fata.
Am mai pus cateva poze, daca vreti sa ne vedeti :
http://picasaweb.google.com/danicris28/UnVladucDe10Luni#
Pupam copiii si mamicile. Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat, insorit, cu plimbari lungi si copii sanatosi, cuminti si mancaciosi.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
MsBB spune:
Mai Laura , am citit si eu acum faza cu mashina , deci sincer iti spun - daca nu "auzeam" din gura ta si povestea cineva gen " am auzit la X-ulesc" nici nu credeam vreodata asa ceva . Cum Doamne iarta-ma a intrat oratania acolo ?Ati momit-o cu boabe de porumb ceva? Hai recunoaste , te gandeai sa prinzi vreo ratza ca ai o varza acasa ce aseapta locatar deasupra? .
Stiu ce boala grea e si asta cu . Al meu nu e obsedat de curatenie & co in mashina dar am un var care ar fi in stare sa-ti dea papuci din aia de la spital cand urci in masina lui .
Micaela - moamaaa cum se duce Daria cracanici-leganici pe carare pacat ca nu e filmuletz, mi-ar fi placut sa o vad in actiune . Ai o fetitza mmm sa-ti traiasca ! Ah si asta cu pescuitul - alta boala grea frate , apropo de barbati si bolile lor
Miss - e prea tarziu acum sa zic aici ca ma bucur mult pt noi achizitii ale lui David? In curand ehehe! Orice ar fi David ramane o mladita si ne bucura evolutia lui!
Dani - m-ai provocat , te asteapta un raspuns caracteristic mie
1 - esti o dulce si o dragutza ! Daca nu obtin raspunsuri la intrebarile mele curand voi incerca si in Iasi - dar sunt deja dezamagita ca cei din Iasi m-au externat cu ficatul ei varza . Astept sa merg si la cardio sapt viitoare si in functie de ce aflam acolo vom sti care sunt pasii urmatori. Pediatra mi-a recomandat vizita la cardio si dupa ce am citit si eu valorile astea modificate pot indica si o alta afectiune , nu neaparat numai a ficatului. Sper insa sa nu fie nimic grav - totusi dureaza de prea mult timp problema si eu nici macar n-am avut habar .
2 - imi place cum gandesti , ca esti precauta , lasa au timp o viata intreaga pt toate cele!
3 - am vazut pozele si - pozele cu buncii sunt atat de frumoase! Exact imaginea idilica a bunicilor fericiti si impliniti alaturi de nepot.
4 - Ce e Ducu cu palarioara . Este un dulce si un frumos! Si ce poze clare aveti - voi o sa ma faceti sa ma apuc si io de cumparat scula de scula
Simona - tu cand il divortezi pe Mati de motzul lui?
Micaela06 spune:
La Multi Ani EDVIN SEBASTIAN!
Sa cresti mare si sanatos, sa fi cumintel si ascultator! Sa ai parte numai de bucurii toata viata!
Danicris, am vazut poze cu zambaretul tau, ai un copil tare vesel Ce imi place ca are inca chestiile alea lipite pe pereti, Daria si le-a dezlipit, s-a cocotat pe patut si le-a dat jos... poate tb sa-i pun cu printese ca eu ii pusesem cu pooh
Laura, asa o alint eu... nu e grasa, are niste copanele taman bune de rontait Si noi am ramas fara pampers, lapte, mancare... cu alte cuvinte am fost lasate balta Mie imi e groaza sa ma duc in we singura cu fata la cumparaturi... da dc trebuie, trebuie.
MsBB si eu as fi vrut sa-i fac filmulet, da nu am primit aprobare ca cica sa nu ii ocup memoria, sa-i ramana pt besti
Grea boala si costisitoare, bine ca da cu momeli artificiale ca as fi murit sa vad viermusi prin casa.
Miss o sa ne lipsesti de aici de la mladite, dar o sa te citim pe blog
Daria
iulia83 spune:
neatza..ma duc imediat sa-mi fac cafeaua.
MISS, draga mea, am incercat sa scriu si pe blog, da cred ca mi-am prins putin urechile pe acolo. Noi te iubim mult (nu stiu daca mai citesti aici) si sa stii ca ne vei lipsi. Cleo are dreptate, vei fi "craca" lipsa din arborele nostru. Ma simt ca la inmormantare, pe bune hai ca nu pleci in Honolulu, bagai blogu la bookmarks. ne mai conversam pe acolo. PUPU multi de la noi
nu mai am putere de conspect acu, ma cam lua cu durere de cap. ma duc sa fac o , inghit un fier si un vitamax si mai intru.