Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)
Raspunsuri - Pagina 7

Emy10 spune:
Neatza!
Mimika, felicitari ca grasii tai sunt bine!
Ellenuta, offf....ce patanie urata! Bine ca e totul in regula cu bebita! Ai grija de burtica!
Alex, daca nu ma insel morfo de trimestrul III este pe la 32s.
In legatura cu nasterea naturala vs cezariana, eu nu sunt hotarata si nici cu doctorul meu nu am discutat acest subiect! Insa, eu inclin catre cezariana caci sunt o mica fricoasa! toate burticile! O zi frumoasa!
19+ cu

ralu0308 spune:
Buna dimineatza tuturor!
Multumesc in primul rand fetelor care au mai nascut si mi-au impartasit un pic din experieta lor. Da intr-adevar au fost discutii pe tema asta, am gasit si articole...dar mai vedem...sunt abia la jumate de drum.
Poate sunt eu un pic prea nu stiu cum...ca vreau bebe, il vreau natural, intru in criza ca ma ingras...incerc sa monitorizez kilogramele si nu imi iese si asa mai departe...
Dar nu ma bagati prea tare in seama, ca am doar o dimineata mai "deosebita"
O zi cat mai buna azi!
20+ Mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

liliac1 spune:
Ellenuta Vai, ce-ai putut sa tragi!! Ai grija de voi si speram ca la eco de azi sa fie totul in ordine.
Si...asta cu legatul trompelor...oare chiar te ingrasa??? Cunosc cateva fete, unele s-au ingrasat intr-adevar, altele sunt suple si frumoase. Hmmm...imi dai tema de we.
kiki_cri Cel mai important lucru este ca bebeii sunt sanatosi, si chiar si un pic mai "maricei".
Eu abia sapt viitoare trebuie sa merg la medicul de familie, sa ma "verifice"...si abia la inceputul lui mai mergem la inca o eco si TT. Deci mai avem de asteptat un picut.
Dupa sapt 16 ce analize se mai fac?? Eco morfo la 22-24 sapt...dar altele?
Liliana, Andra-Maria &
14+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

alex25 spune:
Si eu consider ca cel mai indicat ar fi ca mamicile cu bb sa ne povesteasca cat mai clar experienta lor.
Dicutiile pot fi interminabile, dar cu cat ai mai multe exemple concrete, decizia poate fi mai uosr de luat! 17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

moni_iulia spune:
Neata!
A sosit si ziua cea mare! Astazi il vad pe bebe! Mergem la TT.
Sunt fericita ca merge si tati cu noi. Desi lucreaza de 5 ani la aceasi firma e a doua oare cand se invoieste (prima data a fost acum 2 ani cand m-a scos pe mine din spital dupa operatia la colecist) si sunt foarte mandra. Sper sa fie si bebe la fel de mandru si sa-i arate ce e. O sa treb uiasca sa completez s un chgestionar?
Din pacate n-o sa pot da de stire cum a fost ca ne-am hotarat sa plecam direct la tara.
Iulia 15+ cu

kiki_cri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Neata! A sosit si ziua cea mare! Astazi il vad pe bebe! Mergem la TT. Sunt fericita ca merge si tati cu noi. Desi lucreaza de 5 ani la aceasi firma e a doua oare cand se invoieste (prima data a fost acum 2 ani cand m-a scos pe mine din spital dupa operatia la colecist) si sunt foarte mandra. Sper sa fie si bebe la fel de mandru si sa-i arate ce e ![]() Din pacate n-o sa pot da de stire cum a fost ca ne-am hotarat sa plecam direct la tara. Iulia ![]() ![]() |
Iulia,

KIKI

ralu0308 spune:
Stiti cumva daca eco 4D - Morfologie fetala se face intre 20-22 saptaman sau 22-24 saptamani? Unii zic prima varianta...atii a doua...
Vreau si eu sa ma programez si nu stiu cand!
20+ Mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

alex25 spune:
Iulia, bafta multa la eco, sa vii cu vesti colorate! 17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu0308 Stiti cumva daca eco 4D - Morfologie fetala se face intre 20-22 saptaman sau 22-24 saptamani? Unii zic prima varianta...atii a doua... Vreau si eu sa ma programez si nu stiu cand! 20+ Mamica de viitor ![]() |
Mie mi-a spus ieri dr ca la 22 sapt e perfect!