Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Buna dimineata fetelor... Va invit la o mica si va urez o zi cat mai placuta si fara prea multe griji va pe toate...
Felicitari fetelor ptr carucioarele colorate
Ellenuta...vai de mine...ai mare grija de tine....si eu am cazut dar nu se compara deloc caci am cazut in genunchi spre norocul meu... te si ai grija de bebitzul tau.

17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata burticute,

Anaconda2 felicitari pt . Sa fiti sanatosi amandoi.
Ellenuta, vai de capul tau. Eu incerc din rasputeri sa merg incet astfel incat sa nu fac vreo prostie. Oricum, de cele mai multe ori noi suferim ca bebe e bine pus in burtica, la adapost de orice am face noi.

Va pe toate si va doresc o zi excelenta.

Si "BE HAPPY" ca vine weekendul

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doro76

Kiki-mi-a gasit si mie dr un fibrom la eco, in peretele uterin, circa 3 cm, dar cica nu influenteaza sarcina...Asa o fi? Bine ca al tau nu a mai crescut, poate s-o opri si al meu

Pup fetele

Buna dimineata fetelor!!!Dau si eu o cafeluta!

Doro, daca doctorul a zis ca e ok, sigur e asanu-ti fa probleme, 3 cm e chiar mic.Eu sunt memebra si pe forumul Fibrom Uterin de aici de pe site, si acolo am intalnit multe cazuri speciale de fete cu fibrome care au nascut.Una dintre ele avea fibrom de 9 cm si a nascut un baietel perfect sanatos, alta a nascut chiar acum in august tot un baietel si avea vreo 7 fibrome intre 7 si 2 cm...asa ca se poate.

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

astazi am avut o zi nefasta ... inceputa cu alunecarea pe gresie umeda si culminand cu o cadere pe scari .. mi-a alunecat pantoful si am cazut de la cei 1,76 ai mei drept in fund .. fara sa ma sprijin de nimic ... plecam de la job si am zis sa nu iau liftul .. bad choice. norocul cel mare este ca nu am cazut pe sirul lung de scari (30-35) si pe cel intermediar de 5-6 scari .. altfel ma pravaleam pana la parter ..

dupa ce m-am urcat in masina, m-a luat durerea de burta .. probabil de la impact ..

am plecat la medicover, am intrat la urgenta, mi-a facut eco .. bb era bine, chiar foarte agitat, dadea din maini si picioare dupa cum spunea doctorita .. placenta ok, nu se vedea niciun hematom ... oricum, a spus ca in 24 de h ar trebui sa mai fac o eco .. daca e sa se formeze - Doamne fereste - un hematom ..

a incercat sa vada si ce e insa nu a reusit din motive de bb ff agitat si vioi ..

acum ma doare noada de mor .. ma doare tot fundul ...

[

Elenuta, imi pare fff rau ca ai cazut.Si eu cand cobor scarile si in general sunt mult mai atenta ca de obicei, in plus, eu care umblam numai cu pantofi cu tocuri fff mari am renuntat de tot la tocuri.

Iti tin pumnii si sunt sigura ca totul e bine cu bebe!

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

KIKI acum am vazut ca si tu ai fost la eco. Ma bucur mult ca totul e bine si ca bebeii sunt santosi. Speram sa auzim numai de bine de acum incolo pt ca toate am cam trecut de perioada critica. Acum sunt sanse mai mici sa mai pateasca ceva bebeii din burtica.
Cat despre fibroame, cred ca oricare dintre noi s-ar speria sa auda ca are asa ceva. Totusi, daca dr. spune ca e totul ok, inseamna ca asa e si nu e cazul sa ne panicam si sa ne stresam degeaba.

Sanatate tuturor.

Monica 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

KIKI acum am vazut ca si tu ai fost la eco. Ma bucur mult ca totul e bine si ca bebeii sunt santosi. Speram sa auzim numai de bine de acum incolo pt ca toate am cam trecut de perioada critica. Acum sunt sanse mai mici sa mai pateasca ceva bebeii din burtica.
Cat despre fibroame, cred ca oricare dintre noi s-ar speria sa auda ca are asa ceva. Totusi, daca dr. spune ca e totul ok, inseamna ca asa e si nu e cazul sa ne panicam si sa ne stresam degeaba.

Sanatate tuturor.

Monica 13+

Multumesc Monica de gandurile frumoase. Eu ma gandesc si la faptul ca mai demult nu exista ecograf...cate femei nu au nascut cu fibrom fara macar sa stie ca il au...

KIKI 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Multumesc din suflet pentru urari, sa speram ca bb va vrea sa ramana fetitza pana la sfarsit!

Tinem pumnii tuturor celor care au nevoie si ne gandim la voi, vrem numai vesti bune!

Eu am fost astazi la vampirizat ptr TT, nu ma simt excelent dar o sa imi revin, ce nu facem ptr bb!

PS: la cate sapt se face morfo de trim III? Pe la 32? Sau cand?

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

kiki, cris multumim de cafea ..

dau si eu un rand de .. cine doreste, cine pofteste, ia de serveste!

sunt anchilozata .. durerea de la cazatura s-a urcat pe coloana, ma dor omoplatul drept si ceafa .. sunt ca lupu', ma intorc cu tot corpul ..

multumesc burticutse pentru gandurile bune!!

eu as fi preferat sa nasc natural .. sa nu ma stiu taiata pe burta, taiata pe uter dar nu s-a putut .. acum, fiecare e libera sa aleaga modul cum vrea sa nasca .. pentru mine, cezariana a fost grea, dureri nasoale cateva zile .. iar acum am ramas cu un pliu ce atarna peste taietura ...

alex felicitari pentru vestile bune de la eco! deci e 100% ca e ?

liliana asa spuneam si eu .. sa-mi lege trompele la ceza, insa, m-a sfatuit o asistenta medicala sa nu o fac .. te ingrasi rau, iti da organismul peste cap .. eu am renuntat la idee.

anaconda felicitari pentru !

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

NU stiu daca e 100%, dar este al doilea dr care imi spune asta.
Sincer, eu sper ca la Iosup, cand voi avea 22 sapt sa imi spuna 100%, pana atunci nu pot decat sa sper ca au avut dreptate cei de pana acum!

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Hristos a Inviat!!

Noi suntem bine, contractii la ordinea zilei, dar le tratez cu o usoara indiferenta, pentru ca m-am lovit de ele si in prima sarcina...bebe e tare miscaret, am senzatia ca e treaz tot timpul si asteapta doar sa-l rog sa miste, ca se si executa.
Pe 4 mai mergem la dr. Pop pentru morfologie, asa ca misterul sexului va fi elucidat...pana atunci imi las sotul sa mai spere ca e baiat.

Ralu argumente nastere normala/cezariana o sa auzi tot timpul...pana la urma important e ce simte fiecare...sunt persoane care au nascut foarte usor normal si nu au avut probleme dar si altele care jura ca nu vor mai face niciodata asa ceva...acelasi lucru e valabil si pentru cezariana. Eu am nascut normal, fara epidurala(nu pentru ca nu am vrut-o, ci pentru ca asa s-a intamplat) si nu mi-am pus niciodata problema cezarienei. Nu stiu sa-ti spun daca a fost usor sau greu ca nu am termen de comparatie...m-a durut, dar nu am ramas traumatizata...refacerea a fost usoara. Sper ca nu vor fi probleme si voi putea naste la fel si de data asta.

Raluca21+ mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput