Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Lutoniana, bun planul si nu uita : cu burta inainte, cat mai vizibila

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Mamicute zdruncinte, cum sunteti? Eu eram la calculator, scaun cu rotile pentru senzatii tari, amplificate

20+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Pentru fetele din strainatate: fu cutremur pe la noi. Magnitudine 5,3. In Bucuresti s-a simtit de 4.

20+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

aoleo,m-am gindit la burtica atunci cind se zgiltiia casa.Slava Domnului ca am scapat cu bine si sa speram ca nu vor fi replici!Lenesul de catel nici nu s-a sinchisit

Mergi la inceput

Cica n-ar fi replici la cutremurele de adancime, cum a fost asta. Citat de la TV.Doar la cele de suprafata. Nici la mine nu s-a agitat cainele . Sotul e la un bar peste drum cu de bloc cu un prieten si nici n-a simtit.

20+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu eram cu sotul pe mess si mi-a zis ca se misca scaunul cu el ....dar ca a fost scurt.
Oricum pentru mine era suficient sa mor de frica.....asa o senzatie tampita imi dau cutremurele.....offfff

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

pai la bar se zgiltiie toate de muzica,de lume,etc,oricum..pe la noi,la fete,unde a fost liniste s-a simtit bine.Mie imi e cam fricuta insarcinate fiind,la cutremure sa nu fim afectate.Bine ca a fost doar atit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor,

Eu abia ma intorsesem cu sotul din Ardeal dupa 10 ore de mers cu masina (cu pauze cu tot)si stateam amandoi zombi de oboseala incecand sa aranjam bagajele...cand s-a zgaltait tare dulapul. L-am intrebat pe sot daca el l-a miscat (dulapul e ff solid)si el a zis ca la cat e de obosit tot ce se poate. Apoi am vazut la TV ca fusese cutremur. ..

Suntem rupti..murim de foame si de somn. Help...:))

Dana 18+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Socra-mea era insarcinata in 7 luni cu sotul meu la cutremurul din 77. dar sotul meu reactioneaza foarte bine in situatii de criza,e foarte calm desi el e un agitat de felul lui...

20+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Iulika ferice de tine ca nu mai ai mult de munca....sa te vedem atunci cat esti de activa ca te pandesc.
Multumesc de aprecieri

Diana cu burta voi avea succesul garantat ca sotul meu atat mai iubeste copilasii si atata isi dorea unul....ca nici nu l-am vazut pe primul dar acum stie ca se poate si vorbeste deja de al doilea

Mimika ai grija de grasii cei draguti

Raluka, Roxxy Doamne ajuta sa fie bine !

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput