Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diamar78 ..... eu am un birou destul de mare pe care imi intra 2 farfurii si un pahar/doza de suc. |
....asta e deja desfrau.....
Cea mai fericita
20 + cu
adriana_m spune:
Salutare burticutze.
Lutoniana cu un ruj, o cafelutza buna si un zambet cald si mare l-ai dat gata. Sigur aduce el ceva bunatati romanesti. Sa-ti fie de bine omleta.
Diana incerc sa fiu si eu mai cuminte de acum in colo. Ce mortal copilutul ala care isi ia jucariile si pleaca acasa. imi aduce aminte de copilaria mea.
Mariaanna asa sunt uni parinti; unii mai buni altii mai rai. tu trebuie sa fi calma si sa nu te mai superi. Tu ai familia ta acum si trebuie sa fi calma si pt bebe din burtik asa ca nu merita nimic sa te supere.
Diamar asa birou mai da. Eu mai nou stau cu laptopul pe masa din bucatarie si asa imi incape si mie o farfurie langa si o cana. Si eu am avut un pititc si sarcina asta si cea trecuta cu fanta. Dar acum m-am potolit ca e cu acid si eu am facut acum o gastrita hiper acida asa ca nu o mai acidulez si eu. Eu zic ca nu are nimic daca bei cate o cola pe zi. Eu sarcina trecuta am baut cate o cafea pe zi si copilul tot o fire calma este.
Raluk imi pare rau ca treci prin asta. Ce ansol. Am patit-o si eu sarcina trecuta cu o colega de facultate care facut varsat de vant si eu nu facusem. Si ea a venit la scoala pana in momentul in care s-a umplut de bube. Si eu am fost disperata si am fost pe la dr. Trebuia sa-mi faca o analiza la care ieseau rezultatele abia peste vreo 2-3 sapt ceea ce era si perioada in care trebuia sa-mi apara mie sau nu. Asa ca am asteptat si eu ca si tine 3 spat si nu am avut nimic. Dr mi-a spus ca nu o sa fac eu asa usor si asa a si fost. Si nici eu nu am un sistem imunitar bun sa sti. Asa ca eu zic sa te calmezi, cat poti tu de mult, si sa spui o rugaciune si o sa vezi ca va fi bine si nu o sa faci.
Adriana
16+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
raluk16 spune:
Multumesc mult, fetelor! 

Nici nu va imaginati cat ma linistiti...
Intr-adevar nu am ce sa fac decat sa ma rog si sa gandesc pozitiv. Sunt constienta ca gandurile negre imi scad imunitatea si numai bine nu fac, dar am zis ca-mi acord ziua asta sa plang si apoi ma apuc de lupta...
14+
Roxxy80 spune:
Raluk, vreau sa spun ca in acest moment eu sunt distrusa tot din acelasi motiv. Luni au fost la noi finii cu finutul nostru de 4 anisori. Aseara finutului i-au aparut 2 bubite si azi alte cateva, fara alte simptome de varicela (febra, rosu in gat). A fost cu el la Victor Babes si i-au spus ca s-ar putea sa fie varicela, dar sa revina maine ca sa vada sigur. De cand m-au sunat sunt distrusa. Lui Matei nu i-am facut vaccinul impotriva varicelei. Ai mei spun ca eu as fi avut varicela in copilarie dar nu sunt siguri 100 %. Acum sunt la o petrecere in familie si mie nu-mi arde de absolut nimic. Imi vine sa plang.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 19+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Raluk, vreau sa spun ca in acest moment eu sunt distrusa tot din acelasi motiv. Luni au fost la noi finii cu finutul nostru de 4 anisori. Aseara finutului i-au aparut 2 bubite si azi alte cateva, fara alte simptome de varicela (febra, rosu in gat). A fost cu el la Victor Babes si i-au spus ca s-ar putea sa fie varicela, dar sa revina maine ca sa vada sigur. De cand m-au sunat sunt distrusa. Lui Matei nu i-am facut vaccinul impotriva varicelei. Ai mei spun ca eu as fi avut varicela in copilarie dar nu sunt siguri 100 %. Acum sunt la o petrecere in familie si mie nu-mi arde de absolut nimic. Imi vine sa plang. Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 19+ |
Poate pe tine te va ajuta o informatie pe care am aflat-o de la o dermatoloaga foarte buna: finutul tau te putea imbolnavi cu doua zile inainte de primele bubite mici sau cu 5 zile inainte de eruptia mare
Deci ar mai fi ceva sanse la tine. Eu mi-am facut curaj si am sunat-o pe tipa care a fost la noi in vizita (nu de la ea aflasem) si am intrebat-o cand a avut prima bubita si a zis ca miercuri. Ei au fost in vizita marti, deci la mine nu e bine deloc.
Nu putem decat sa ne rugam... Doamne ajuta sa fie bine la amandoua.
14+
Roxxy80 spune:
Asa e, nu ne ramane decat sa ne rugam. Eu mai am o speranta sa-i spuna doctorii maine ca nu e varicela. Oricum, daca ne ajuta Dzeu si nu e, peste o sapt merg sa-i fac lui Matei vaccinul.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 19+
adriana_m spune:
Raluk bravo, asa imi place de tine. Deci de maine esti pe baricade numai cu ganduri pozitive. Eu te inteleg ca asa am fost si eu ravasita cateva zile dar mi-am dat seama ca nu am ce face. O sa fie bine ai sa vezi.
Roxxy bafta si tie sa nu fie varicela si sa fie doar o sperietura. Doamne ajuta.
Adriana
16+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
Iulika29 spune:
Bunå fetelor!!!
Nu am mai apucat sa scriu zilele astea.. va citesc si la munca si acasa..dar de scris nu am apucat..Vå promit ca recuperez cand voi sta de tot acasa (mai am luna mai si gata
ajunge cu munca..)
La noi s-a incalzit si e asa frumos ca numai afara iti vine så stai..Ieri m-am plimbat vreo 3 ore si cand sa ajung acasa abia mai puteam så imi tarai picioarele...Dar m-am odihnit si apoi la munca cu drag si spor..
Am vazut ca ati vb de nasteri...hmm eu revin un pic mai tarziu..
Bun venit noilor burticute

Lutoniana ma bucur ca in toate postarile tale apare un optimism aparte...nu stiu parca ti se pare ''viata'' mai usoara cand le citesti
..
Despre varicela rubeola habar nu am decat ca mama mi-a zis ca am avut toate ''cele'' cand am fost micå..Sper ca fetele care sunt stresate din cauza asta så fi fost decat o alarma falså si så nu fie nimik..
Vå pup
Iulika, cea mai fericitå
21+cu
Bruce Nicholas
mariaanna spune:
Kiki, sarumana de raspuns.O sa iau pana la 20 de saptamani.
Diamar,eu cand eram gravida cu baiatul nu am baut deloc cafea, dar el e nervos din fire.As ca nu cred ca ar determina cafeaua temperamentul copilului.Acum beau o cafea pe zi.Sper sa fie fetita si calma....
Lutoniana,....se prevede ceva romantism....langa o cafea aromata, eu as aduce si putina ciocolata.....
Adriana,mersi de incurajari, dar ai mei parinti, de vreo 7 ani incoace tot asa sunt....cu fite si nu au arata o clipa ca ne-ar iubi si pe noi ca pe ceilalti copii ai lor.....suntem oaia neagra....
Va pup.
Mai vb maine.
Seara placuta!
Mariaanna
16+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Asa e, nu ne ramane decat sa ne rugam. Eu mai am o speranta sa-i spuna doctorii maine ca nu e varicela. Oricum, daca ne ajuta Dzeu si nu e, peste o sapt merg sa-i fac lui Matei vaccinul. Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 19+ |
Intreaba pe cineva daca e bine sa-l vaccinezi acum, ca am citit ca dupa vaccin se poate face o forma de varicela, asta ti-ar mai trebui acum...
Ma gandeam ce ghinion sa aflu azi de treaba asta, copilul are bube de miercuri. Asa nu este nici un laborator deschis, numai luni. Oare este taxa de urgenta la laboratoarele astea? Ca m-as duce la Cluj, ca la Baia Mare si HCG-ul mi-a venit rezultatul in 3 saptamani (care oriunde se face de dimineata pe dupa-masa). Dar si la Cluj m-ar interesa daca se poate face cu taxa de urgenta. La nici un laborator nu raspunde nimeni la telefon, nici synevo, nici medcenter,...
Ca am inteles ca de fapt la noi in tara nu se gaseste aceasta imunoglobulina, de aia mi s-a zis ca nu trebuie luata... dar printr-o cunostinta draga am vorbit cu o doctorita de infectioase din Tg-Mures care a spus ca mi-o poate comanda din strainatate si mi-ar recomanda sa o iau, ca exact in saptamanile 13-20 e cel mai grav... Asa ca trebuie sa fac analiza de IgG de urgenta.
14+