Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)
Raspunsuri - Pagina 21
adriana_m spune:
Vai fetele, bine ca sunteti ok cu toate. Ce m-am speriat cand am citit ca a fost cutremur. Eu sunt varza cand e cutremur; sunt ca paralizata. Sper ca toata lumea e ok si ca nu vor fi replici.
Adriana
16+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
unombun spune:
eu nu stiu cum au simtit unele persoane,mai usurel cutrenurul.Poate a contat locul,falia,orasul,oboseala,eu am simtit aoleo,toate zbaterile,tot exact cum a fost.
unombun spune:
noapte buna la toate fetele,fara replici la cutremur-acum tv cu program in direct numai de asta vorbesc.
Iulika29 spune:
Buna seara fetelor care nu faceti nanitå...daca mai e vreo una
..Imi pare rau ca v-ati speriat si eu m-as fi speriat sigur de cutremur..Aici sunt ff ferita de asa ceva nu exista in Suedia![]()
Sper så nu mai aveti parte de asa ceva...O sperietura in plus nu e bunå deloc..
Eu sunt la munca..Muncesc cu drag si spor..
Am pauza de maså..Una din pauze ca la mine toate sunt pauze de maså...
Si le am cam dese cam al vreo ora am 15 minute ..Asa ca elefantul nnu e departe![]()
Vå pup si så dormiti linistite ..ca nu va mai fi nici un cutremur...
Iulika, cea mai fericitå
21+cu
Bruce Nicholas
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Visul meu cel mai mare e sa am un birou mare pe care sa imi pot pune si farfuria cu mancare, si calculatorul si paharul cu limonada.... Acum o mananc....ci citesc pe net diverse, intr-o pozitie nu tocmai fireasca ...... Am gasit in frigider si un dovlecel ofilit si l-am pus si pe acela,....e foarte buna. Mananc rar ca nu prea ma omor eu cu ousoarele ...dar pica bine cand si cand. Va pup si distractie faina. Cea mai fericita 20 + cu ![]() |
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
Roxxy sper sa aveti noroc si sa nu se prinda boala de voi.
Bine ca toata lumea e sanatoasa si n-a patit nimica din cauza cutremurului...nici eu nu le inghit...cand am citit primul mesaj legat de cutremur era gata gata sa o sun pe mama in toiul noptii,o sun mai spre dimineata.
Va doresc un week-end frumos in continuare!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
lutoniana spune:
Buna dimineata fetelor,
sper ca a trecut sperietura cutremurului.
Eu sunt gata pentru sotirea sotului 

si chiar am verificat pe site-ul aeroportului si a aterizat (sper ca l-a si prins
)
Voi ce ma sfatuiti ? sa nu-i spun din prima ca am ars un bec si am stricat un scaun, nuuu ? ![]()
![]()
Duminica placuta pentru toata lumea care e mai linistita sau mai ingrijorata, le razbim noi pana la urma !!!!

Cea mai fericita
20 + cu