Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Adriana de ce ai fost iar la spital ?
Eu zic sa papi bine si sa bei multe lichide si sa fii cuminte !!!!
Ai sustinerea noastra.
Si poti sa scrii si noaptea ca eu de cate ori intru pe la 10 seara, adica 12 noaptea in Ro, nu e nimeni

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Am fost la spital ca am avut ceva contractii si pete maronii. Pana la urma nu am aflat de la ce au fost, dar stiu ca nu e grav. bebe era bine merci, colul inchis total fara nici o urma de sange prin jur. Cred ca din cauza ca am umblat cu o zi inainte de dim de la 7.30 pana seara la 8. Si de aici mi se trage mie.
Si mie imi creste burta tot in sus asa ca te inteleg.

Adriana 16+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

lutoniana si u tot jos il simt p bb. dar eu habar nu avam daca e sau nu normal. am zis ca se misca pe unde apuca si el. ignoranta mai sunt.

cred ca nu mai poti de nerabare pana luni. eu mai am o luna si mi se pare enorm. :)

santorini sunt aici, numai ca nu mai apuc sa fac de toate. il ultima vreme m-a luat dorul de a ma cultiva. asa ca citesc seara cand ajung acasa, pana adorm. nu ca mi-ar lua mult. acum e numai ora 8 si eu ma simt de parca ar fi 12.

MangaGirl :-) 17+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Oare s-a mai confruntat cineva cu o altfel de problema?

Am un molar de minte, ultimul de altfel, care nu iese sub nici o forma. Odata la cateva luni face pusee cu umflaturi si dureri cumplite, ultima fiind acum de Paste. Singura sansa este extractia, ca sa nu exite riscul sa se umfle din nou cand o fi lumea mai draga.
Dr gineco mi-a spus ca un dr dentist bun va sti ce sa faca, ca in trim II de sarcina nu sunt contraindicate lucrarile de stomato, dar mie mi-e frica tare si de anestezie si de durerile de dupa, mai ales ca nu voi putea lua analgezice.

Ce sa fac, voi ce ati face, a mai trecut cineva prin asa ceva?

PS: am tot cautat si am vazut ca la Diagnosis e si Pop si Iosup....cam care e un pret la eco morfo la ei?

17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Eu anul trecut am avut 4 extractii deodata ale celor 4 masele de minte. Toate mi se inflamau, cum zici tu, cand imi era lumea mai draga... la propriu, de exemplu, prima data am patit-o in luna de miere . Doua saptamani in Tunisia am crezut ca innebunesc, fara nici un calmant. Tot timpul se intampla dupa calatorii cu avionul, dupa ce eram in locuri cu aer conditionat, etc. Doctorul a insistat sa mi le scoata toate deodata ca sa nu trebuiasca sa am perioada de refacere de 4 ori. Mie mi s-a parut bizar, pentru ca asa nu poti manca pe nici o parte .

Deci am avut pentru asta o radiografie si patru anestezii (eu am crezut ca vor fi doua numai, in capatul gurii). Doctorul a fost extraordinar, le-a scos pe toate. Apoi am luat cateva zile (nu mai stiu cate) antibiotic amoxicilina. Nu stiu daca e recomandat in sarcina, dar asta trebuie sa stie dentistul. Doua zile doar am luat algocalmin (fiole). M-am refacut extrem de repede. Toate cunostintele care au mai trecut prin asta au fost extrem de umflate la fata, cu dureri mari, cu sangerari chiar si o saptamana, cu repaus la pat doua saptamani. Si in pat trebuie neaparat sa dormi pe spate, cu multe perne, altfel nu se inchid ranile, pulseaza si sangereaza continuu. Eu dupa o zi am fost ok deja. E foarte important daca scoti masele de sus sau de jos, cele de jos au radacini mai mari, sangereaza mai tare si se locul se reface mai greu.

E clar ca dentistul hotaraste ce va face, si daca e voie. Am vrut doar sa iti povestesc experienta proprie. Sanatate si succes!

14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Oare s-a mai confruntat cineva cu o altfel de problema?

Am un molar de minte, ultimul de altfel, care nu iese sub nici o forma. Odata la cateva luni face pusee cu umflaturi si dureri cumplite, ultima fiind acum de Paste. Singura sansa este extractia, ca sa nu exite riscul sa se umfle din nou cand o fi lumea mai draga.
Dr gineco mi-a spus ca un dr dentist bun va sti ce sa faca, ca in trim II de sarcina nu sunt contraindicate lucrarile de stomato, dar mie mi-e frica tare si de anestezie si de durerile de dupa, mai ales ca nu voi putea lua analgezice.
Ce sa fac, voi ce ati face, a mai trecut cineva prin asa ceva?

Buna, eu am avut ceva de genul, la mine era crescuta maseaua pana la nivelul gingiei, ca sa o scoata trebuia musai sa ma opereze. Iti face anestezie (poate ceva mai mult decat la o lucrare normala la dinti , sau poate eram eu un caz mai deosebit ca nu prindea bine anestezia ). Interventia dureaza putin, dupa iti da sa iei antiinflamator (parca am luat si un analgezic, dar nu au fost dureri mari), si trebuie sa tii gheata la obraz, sa nu se umfle tare. In 2 zile esti fresh! Mai rau e cand iti face implant, dar asta e alta poveste . Vorbeste cu ginecologul, si vezi daca are ceva de obiectat la interventie, daca nu, mergi si ti-o scoate. Adevarat e ca daca durerea te apuca la cateva luni, cu putin noroc nasti, si mai treci doar o data prin chinul asta...

Gianina 17+

Da, uitasem de partea cu gheata. Si mai uitasem ca si ale mele cele de jos au fost operate, cu gingia taiata si cu ata chirurgicala dupa, cusuta gingia la loc.

14+

Mergi la inceput

Raluka16 si noi tot in Tunisia am fost in luna de miere....era cea mai exotica si ieftina destinatie pe care ne-o puteam permite. Am fost la mijlocul spre sfarsitul lui octombrie cand era extra sezon dar era foarte cald pentru cum suntem noi obisnuiti.
Nu vreau sa imi amintesc acum de baile in mare, in piscina, in jacuzzi, de camera de la hotel de 4 ori mai mare decat cea in care locuim acum si cel mai mult de atmosfera aceea de "bot in bot si mana-n mana"
Ce amintiri frumoase ...cand am fost in desert si cu jeep-urile pe dunele de nisip..si oaze .....parca eram un personaj de la Teleenciclopedia, asa ma simteam.
Scuze de off topic....durerile astea de masea sunt groaznice in sarcina

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Raluka16 si noi tot in Tunisia am fost in luna de miere....era cea mai exotica si ieftina destinatie pe care ne-o puteam permite. Am fost la mijlocul spre sfarsitul lui octombrie cand era extra sezon dar era foarte cald pentru cum suntem noi obisnuiti.
Nu vreau sa imi amintesc acum de baile in mare, in piscina, in jacuzzi, de camera de la hotel de 4 ori mai mare decat cea in care locuim acum si cel mai mult de atmosfera aceea de "bot in bot si mana-n mana"
Ce amintiri frumoase ...cand am fost in desert si cu jeep-urile pe dunele de nisip..si oaze .....parca eram un personaj de la Teleenciclopedia, asa ma simteam.
Scuze de off topic....durerile astea de masea sunt groaznice in sarcina

Cea mai fericita 20 + cu

Crede-ma ca pana acum am uitat complet de masele, amintirile mele din luna de miere includeau o mare superba, nisip la fel, hotel si servicii foarte bune... si pe langa astea... na, luna de miere

14+

Mergi la inceput

Ma pun si eu in patic. Noapte buna va doresc!

britanicelor, ma bucur ca ati revenit amandoua asa optimiste si bine dispuse. Se simtea lipsa voastra pe aici.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Santorini, uve got mail
va multumesc ca v-ati amintit si de mine..sunt intr-o pasa cam proasta, fara motiv as putea spune, doar miile de griji pe care mi le fac pt bebitza mea..
sunt trista pt ca nu o simt miscandu-se zilnic..si mi-e dor si mie de ea..
mai sunt trista pt ca am avut ceva contractii si nu stiu cat e de grav; acum s-au oprit...paranoia ,de..
apoi dr de fam mi-a facut niste analize (in loc de TT zice ea), pe care le-a interpretat ca fiind OK, dar sceptica de mine zice ca nu-s chiar asa (din cate am gasit pe net) ..si nu ma pot linisti deloc..
apropos,poate stie cineva: AFP mi-a iesit 28 mUI/ml (sapt 18) iar HCG peste 300.000 mUI/ml (tot sapt 18) ..este exagerat de crescut hcg-ul,nu? asa ma gandeam si eu ...poate aflu vreodata si de ce
adevarul e ca trebuie sa lupt cu atitudinea asta, nu-mi face bine nici mie nici papusii mele, stiu, dar numai o luptatoare nu sunt eu..de,zodia racului
va pe toate, we placut si sa ne auzim cu bine!

Uka, 18+

Mergi la inceput

Happy Uka ai perfecta dreptate cu atitudinea ...ma faci si pe mine sa imi amintesc de toate datoriile.
Hai fii mai tare si eu zic sa nu mai citesti toate analizele acelea ca te apuca disperarea si ti se pare ca ai o groaza de pb.
Mai bine de astia ca nu imi dau nimic, acum am inceput sa-i inteleg.
Papusica poate se misca noaptea cand tu dormi si doarme si ea ziua cand tu o vrei sa miste.....trebuie sa gasesti astfel de explicatii ca sa iti usurezi gandurile si sa le alungi pe cele inchise la culoare....
Multa bafta la autoeducare si sa imi spui cum ai evoluat.
Noi putem sa-ti scriem 10 pagini dar numai tu te poti inveseli, singurica.
De la mine ai pt inceput un

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput