Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)
Raspunsuri - Pagina 16
lutoniana spune:
Ce va ziceam...e 21.20 si eu sunt ca o cucuvea pe aici...toate fetele baga nani 

Cea mai fericita
20 + cu 
monica_dicut spune:
si eu sunt cucuvea da mi-e lene sa scriu 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut si eu sunt cucuvea da mi-e lene sa scriu ![]() |
Pai tu dicteaza ca scriu eu

Cea mai fericita
20 + cu
diana_n spune:
aahhh...si eu stau moale, cu falca in mana si citesc
Toata ziua am facut o lasagna si m-am jucat cu Peter, dar ma simt de parca as fi alergat maratonul.
Afara sunt vreo 8 baietei care joaca baseball. Se cearta si deodata aud o voce pitigaiata strigand peste toti "... if not, I'll take my toys and go home". S-au linistit si se joaca, banui ca al lui era setul minge-bata 
Diana
20 saptamani si Peter (3 oct 2005)
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui diana_n Afara sunt vreo 8 baietei care joaca baseball. Se cearta si deodata aud o voce pitigaiata strigand peste toti "... if not, I'll take my toys and go home". S-au linistit si se joaca, banui ca al lui era setul minge-bata ![]() |
trebuie sa stie de mici ca unul mereu va conduce si altii vor executa

Cea mai fericita
20 + cu
diana_n spune:
Adriana ia-o mai usor. Stiu ca e usor de zis din gura, greu in fapte.
De Paste am zis ca pot, am invitat prieteni, am facut curat, am gatit, la miezul noptii i-am dus la biserica. La intoarcere, la 1:30am am crezut ca ma desfac de oboseala, in viata mea n-am ajuns la gradul acela de oboseala. Am avut noroc si baby m-a iertat.
Fetelor, niciuna din voi nu a zis ca baby ar da tare, asa-i?
Baby al meu e foarte activ, pana acum m-a trezit de 2 ori, asa de tare a dat. Umbla in toate colturile burtii si uneori se vede unde da. Nu ma sperii, la fel era si Peter. Dupa 20 de saptamani dr. de obicei recomanda sa numeri miscarile intr-o ora. Am uitat cate ar trebui sa fie, dar va asigur ca nu inseamna nimic.
Am o prietena care deabia simtea la cateva zile ceva miscare, a iesit o fetita sanatoasa si cuminte, genul usor de multumit.
Ce mi s-a zis de catre doctori:
Cand nu simti copilul miscand se bea un pahar mare de apa/suc si se sta in pat, ghemuita pe partea stanga.
Diana
diana_n spune:
Lutoniana asa-i, e ca-n viata, ala micu' are stofa de leader ![]()
Diana
devylla spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Si vroiam sa va mai spun ca de cateva zile bebe al meu misca de numa si eu sunt topita toata si foarte linistita. Parca toata paranoia mea dispare in ceata cand il simt, stiu ca e acolo si sper ca e bine si se dezvolta frumos. abia astept sa-l tin in brate si sa-mi urle toata noaptea ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 19+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Ahhh...bravo!Asa veste mai zic si eu
.Dar eu iti doresc sa iti doarma bine noptiile si sa il privesti cum face nani dorind sa se trezeasca"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
devylla spune:
| citat din mesajul lui lutoniana Multumesc fetelor, acum imi amintesc ca atunci cand m-a masurat moasa, a palpat ea cu experienta undeva la cateva degete sub buric si ma gandesc ca de acolo incepea uterul, in jos. Mi-a zis ca e bine ceea ce mi-a placut sa aud. Numai ca nu sunt ingrijorata ca ar fi ceva in neregula doar ca burtica a inceput sa creasca mai sus si Bebitza e mai jos....if you know what I mean ![]() ![]() ![]() Oricum pana luni mai e putin si poate aflu mai multe. Va tin la curent...si nu la 220 ![]() Cea mai fericita 20 + cu ![]() |
Acuma depinde cum este pozitionat si bb...io zic sa stai linistita

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
ALINA_MOCANU spune:
buna fetelor,
ma bucur sa aud de bine de la voi, stiu ca nu am scris de foarte multa vreme dar am fost tot cu serviciul si cu sarbatorile. am o intrebare,de fapt mai multe,in afara de triplu test ce alte analize ati mai facut sa stiti ca bb e bine?nu sunt teste pentru creier, ochi, toate problemele care pot sa apara? unde sa aflu? au sunt din baia mare si pe aici de face doar triplul testul.daca stiti mai multe va rog sa ma sfatuiti.acum am 15 saptamani si 4 zile.
ps:aveti grija la cazaturi!
va pup