Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Eu am ajuns acasa. Din fericire am scapat de serviciu pe sapt asta.
Fare, bine ai venit.
Eu una de cand am bebe in burtica nu prea mai am chef sa ies din casa. Poate si pt ca mi-e rau mai tot timpul. Nici de musafiri nu prea am chef. Nu am chef decat sa stau in pat cu burta in sus si cu mana pe burtica. Cred ca am inebunit putin.
Sper sa imi mai revin insa.
Ma bucur insa sa vad ca voi sunteti pline de viata si vad ca voua va place sa iesiti in parc. Sau poate va scot vrand ne-vrand cei mai mici din viata voastra.
Va doresc un weekend placut, linistit si mai ales calduros ca cele dintre noi care au chef de un gratar sa il poata face.

Monica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ralu multumesc la fel. Baietii nostri au acelasi DPN

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Alex , eu mi-am facut azi programarea la Iosup , ptr eco de trim 2 , si m-a programat pe 12 mai , cand o sa am in jur de 20 sapt .
Costa 400 lei . Tu la cate saptamani o faci ?

16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Diana felicitari pentru baietel si eu imi doresc de la viata 2 baieti dar acum vom vedea ce zice si Dumnezeu ca meritam....oricum un copil aduce atata bucurie in viata unui om, si asta o spun din ceea ce am vazut din exterior, nefiind implicata direct.
Sunt genul care smotoceste orice copil pana pe la 6 anisori, il intreaba cum il cheama, vorbeste si se joaca cu el.....mereu am fost atrasa de copii....nici nu cred ca am sa imi incap in piele cand va fi al meu si al iubirii mele.....
Dar pot sa va spun atunci ce voi simti

Biaz capul sus si spatele drept....pai tocmai tu care stii la perfectie cum e cu teoria sa nu poti pune in practica putin optimism ??

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
Nu reusesc sa tin pasul cu voi...
Parca Mariana intreba... Eu am luat Duphaston acum si m-am simtit ok; tot doua pe zi.

Loredana 17+ Roni-Cristian08.02.2007

Mergi la inceput

As vrea sa va intreb si eu ceva ca imi da putin cu virgula.
Eu il simt pe Bebitza zilnic de-acum, nu la aceleasi ore dar e o placere imensa de fiecare data....doar ca mi se pare cam jos, sa zic asa la o palma sub buric....
Anatomia mea de balta imi zice ca ar trebui sa fie putin mai sus, voi ce stiti ?
Stiu ca v-am mai citit si despre perioada cand se va ridica....dar acea perioada va sosi sau a trecut ?
Multumesc pentru cele care au timp cu cateva cuvinte sa spulbere neclaritati de femeie la prima sarcina.

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

Lutoniana, sa stii ca si eu ma intrebam acelasi lucru. Nu stiu cum ar trebui, dar si eu il simt tot in partea de jos. Eu zic sa nu ne ingrijoram deocamdata si sa asteptam urmatorul consult. Eu il am pe 9 mai. Pupic!

THEA2218+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Lutoniana, eu zic ca nu trebuie sa te stresezi. Uite, chiar astazi am citit ca la 17 saptamani cat am eu uterul se afla la 4-5 cm sub ombilic. Acum m-am uitat si la 20 saptamani cat ai tu si zice ca uterul a ajuns la nivelul ombilicului deci zic eu ca e normal sa simti bebele mai jos de buric.

17+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Multumesc fetelor, acum imi amintesc ca atunci cand m-a masurat moasa, a palpat ea cu experienta undeva la cateva degete sub buric si ma gandesc ca de acolo incepea uterul, in jos.
Mi-a zis ca e bine ceea ce mi-a placut sa aud.
Numai ca nu sunt ingrijorata ca ar fi ceva in neregula doar ca burtica a inceput sa creasca mai sus si Bebitza e mai jos....if you know what I mean
Oricum pana luni mai e putin si poate aflu mai multe.
Va tin la curent...si nu la 220

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare

Nu am mai intrat de mult dar am fost iar pe la urgente, apoi pregatiri de Paste si tot asa.
Felicitari tuturor burticutzelor posesoare de carucuiare roz si albastre. Eu mai am ceva de asteptat pana aflam ce va fi.
Lutoniana exact aceeasi intrebare mi-o puneam si eu, cam in ce zona ar terbui sa-l simtim pe bebe. Asa ca Diamar ne-a lamurit. Cel putin pe mine sigur. Eu stiam ca doar pe la luni bebe este in dreptul ombilicului. Si abia apoi mai urca. Deci eu zic ca e bine unde il simti tu. Eu is in sapt 17 si cand merg la control dr asculta inimioara tot jos de tot.

In legatura cu nasterea normala/cezariana eu tot pt normala as opta cu toate ca eu ama vut probleme dupa nastere cam la o luna cand am facut o infectie jos la toate cusaturile si m-a taiat dr iar. Nu va pot spune ce "veselie" a fost pe capul meu. Dar asta pt ca sunt eu mai ghinionista.

sanatate si numai bine la toate burticutzele. Va citesc tot timpul dar mai greu cu scrisul din cauza diferente de fus orar.

Adriana 16+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput