Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Pe unde plecati voi fetelor asa devreme si pe altii ii lasati la munca???

mie imi vine azi mamitzu cu niste varza calita, ramasa in capul meu si comandata inca de vremea cand se vorba de varza calita pe forum dar putoarea de mine a asteptat sa vina tocmai mami de la Tulcea, decat sa ma apuc sa fac eu ca n-am facut niciodata si oricum nu-mi iesea ca a ei, clar

weekend placut si de la mine in caz ca nu reusesc sa mai intru pe net....

21+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Noi am ajuns astazi la jumatatea frumosului drum si suntem foarte fericiti asteptand minunea.
Duminca vine si sotul acasa si sper ca soarele straluciror de la mine sa vina si la voi si sa va incalzeasca mintile si sufletele...si desigur sa incepem sa purtam hainute frumoase de gravidute.

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Lutoniana

dar partea cu hainele....pt tine e usoara...ai de unde alege....aici..slaba oferta dar prin creativitate speram sa ne descurcam

21+ cu ursuletzul nostru

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Lutoniana

dar partea cu hainele....pt tine e usoara...ai de unde alege....aici..slaba oferta dar prin creativitate speram sa ne descurcam

macar atata bucurie sa am si eu ...ca sa se compenseze ca nu voi afla probabil luni ce este Bebitza

Cea mai fericita 20 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor eu inca mai sunt pe aici... tot la birou ...

17 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

tot la birou si eu...

intr-o stare nu tocmai buna

20+ Mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Monica, te rog trece-ma in lista cu baietel.
Am fost ieri la ecografie, baby e maricel, cele mai multe masuratori indicau peste 22 saptamani, se pare ca va fi mare ca fratele lui.

Diana 20 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Felicitari Diana de

20+ Mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Monica, tu cat mai stai in concediu?
Eu mai am o luna si ma intorc la serviciu. Mai auzeam mamici care spuneau ca s-au saturat sa stea in co cu copilul, ca nu mai au viata sociala, ca tampesc acasa dar eu una nu simt asa. Poate si din cauza ca sunt mai retrasa de felul meu. Recunosc ca e foarte greu si am momente cand astept sa vina sotul de la serviciu sa mai ies si eu un pic sau sa fac altceva decat sa stau cu copilul.

17+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Buna,
a intrebat cineva de pretul ecografiei la Fortis; este 400 ron,cel putin atata este cea de trimestrul II pe care o am la inceputul lui iunie. Apropos, trebuie sa bei apa inainte, ca la 12 saptamani la ultima eco am baut un litru de apa si m-a trimis dr la toaleta sa mai elimin din ea

Happy_uka, nu mai intri pe aici?

15+

Mergi la inceput