Burtici fericite de septembrie-octombrie (45)
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia Alex, l-a mai scris si Roxy cateva pagini in urma, sau la cap anterior: 0724464646. Mie mi-a raspus chiar Iosup si m-am panicat si am inchis Santorini multumesc ![]() Clau 17+ si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Sar'na de info, si eu sunt cam rusinoasa, bine ca mi-ai spus...sa speram ca in august au locuri....cam cat e o eco, de curiozitate?
17+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
MangaGirl spune:
diamar sunt aici!!!!
nu am prea itnrat de la munca in ultima vreme. mult prea mult de munca, probleme cu seful, iar seara pik franta. but i am still alive and kicking. :)
copilul meu innoata de zor, ieri am pus mana jos pe abdomen si m-a impins usor. sutn niste senzatii fantastice. si acum stiu sigur ca nu imi inchipuiam. era chiar copilul meu care misca si la 13 sp. :)
am avut o vreme super in ultima sp, un gratar marfa de Paste si ma pregatesc sa plec in Romania pe 3 mai sa-mi fac maselele.
ralu0308 de ce nu ceri epidurala si niste gaz sa nu simti durerea? eu sunt pro nastere naturala si sper din suflet sa pot naste natural, desi mi-e frica de mor.
monica spune-mi si mie cum e treaba cu sarea?
lutoniana numai ganduri bune. cat despre burta...a mea e tare mica. parca sp asta mai crescut un pik, dar tot mica e pt 17 sp. nu ca ma supar. am vreo 58kg jumate...dar tot astept sa se vada ca sunt burtoasa, poate asa mai primesc si eu locul in metrou :)
Anaconda felicitari :)
fetele care vor sa nasca normal, nu va sfiiti de un pik de miscare si pilates in timpul sarcinii. se pare ca ajuta mult cu nasterea.
luni ma duc la spital sa ma intalnesc cu alta moasa, cred. probabil mai imi iau ceva sange, vorbim despre tiroida mea si probabil ca o sa o rog sa ma masoare.
v-am pupat. ma duc sa mananc.
MangaGirl :-)
17+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
fare spune:
Buna tuturor,
Sunt si eu o viitoare mamica, de sfarsit de septembrie, se pare de baietzel.
As vrea sa imi fac semnatura cu varsta sarcinii, dar nu prea m-am descurcat. Imi puteti da ceva indicatii va rog?
Multumesc
kemsy spune:
| citat din mesajul lui alex25 Oare s-a mai confruntat cineva cu o altfel de problema? Am un molar de minte, ultimul de altfel, care nu iese sub nici o forma. Odata la cateva luni face pusee cu umflaturi si dureri cumplite, ultima fiind acum de Paste. Singura sansa este extractia, ca sa nu exite riscul sa se umfle din nou cand o fi lumea mai draga. Dr gineco mi-a spus ca un dr dentist bun va sti ce sa faca, ca in trim II de sarcina nu sunt contraindicate lucrarile de stomato, dar mie mi-e frica tare si de anestezie si de durerile de dupa, mai ales ca nu voi putea lua analgezice. Ce sa fac, voi ce ati face, a mai trecut cineva prin asa ceva? ![]() |
Buna, eu am avut ceva de genul, la mine era crescuta maseaua pana la nivelul gingiei, ca sa o scoata trebuia musai sa ma opereze. Iti face anestezie (poate ceva mai mult decat la o lucrare normala la dinti
, sau poate eram eu un caz mai deosebit ca nu prindea bine anestezia
). Interventia dureaza putin, dupa iti da sa iei antiinflamator (parca am luat si un analgezic, dar nu au fost dureri mari), si trebuie sa tii gheata la obraz, sa nu se umfle tare. In 2 zile esti fresh! 

Gianina
17+
kemsy spune:
PS Toata povestea de mai sus nu s-a intamplat acum, in sarcina
(nu am inteles bine intrebarea)
Cat despre nastere: aici nu-ti face cezariana decat in caz medical, daca nu, nasti natural. Pana acum 2 ani ziceam ca trebuie sa fiu crazy ca sa nasc natural...dar uite ca se mai schimba lumea
. Citesc pe forum povesti de nastere naturala, si se pare ca e o experienta..fantastica, minunata
. Devin invidioasa, asa ca optez si eu pentru naturala dar cu epidurala. Daca o sa fie o experienta traumatizanta, poate la urmatorul fac cezariana (daca sunt in Romania)...Ca mi-ar place vreo 3 copilasi, la modul ideal..acum sa vedem ce ne rezerva viitorul ![]()

Gianina
17+
alex25 spune:
Gataaaa, rezolvat: am programare la Fortis la Iosup la fix 32 de saptamani, bine ca am reusit!
Stiti ceva de preturile de acolo, sunt la fel ca peste tot sau cad pe spate.....la Diagnosis pe site mi s-au parut cam mari
diamar78 spune:
Santorini, cred ca m-am exprimat eu gresit. Am luat tratament homeopat dar nu mi-a trecut asa ca dr homeopata mi-a spus sa iau antibiotic, Ampicilina si toate astea cand eram in trim. I.
Claucia, m-am distrat cand am citit ca i-ai inchis telefonuul in nas doctorului.
Ionitza, Stefan al tau e nascut in aceasi zi cu David al meu.
17+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
ralu0308 spune:
| citat din mesajul lui fare Buna tuturor, Sunt si eu o viitoare mamica, de sfarsit de septembrie, se pare de baietzel. As vrea sa imi fac semnatura cu varsta sarcinii, dar nu prea m-am descurcat. Imi puteti da ceva indicatii va rog? Multumesc |
Bine ai venit fare!
Intra in contul meu, profil personal, editeaza, mai introduci parola o data, apoi la optiuni profil ai semnatura.
BAFTA!
si mai scrie inca vreo 7 mesaje sa treci de moderator
20+ Mamica de viitor
- Alexandru 09.09.09
alex25 spune:
Fetelor, sa aveti un weekend cat mai placut si cu vreme frumoasa!
Plec acasa, unde tre sa ascot totul din dormitor ca imi vine mobila noua, asadar mare distractie pe capul meu!
santorini spune:
Manga girl ne bucuram sa auzim vesti de la tine! Credeam ca ai venit deja in Romania la dentist!
Happy_uka tu ce mai face? Sper ca e totul OK!
Alex si eu ma pregatesc de plecare. Ce bine ca vine week-end-ul
, cred ca o s-o punem de un gratar

!
19+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1

13 iulie 2007