Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

[font=Comic Sans MS]ce misto suna..."medic rezident pe radiologie imagistica"

font=Comic Sans MS]

krelia 11+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

sau in alt limbaj cica colegial pozar, medicul de laborator pisholog si etc....

daca aveti o sarcina fara probleme majore e pacat sa nu incercati sa duceti o viatza normala.eu prima sarcina am facut-o in pat si simteam ca urc pe pereti,acum ca-i bine pozitionat mormolocul am de gand sa ma vada lumea gravida.dupa ce am venit cu eli din spital toata lumea ma intreba cand am infiat-o,nu apucasera sa ma vada multi gravida...
evy dureri mai sunt normale se intind ligamentele,toata anatomia pelvina incepe sa se modifice putin cate putin,acum limita dintre normal si patologic e destul de slab delimitata,, dar daca dr iti da unda verde sa mergi la lucru,nu ai si sangerari simte-te bine in pielea ta de viitoare mamica si atat...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 6+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Si eu mai am dureri. Ori situate cum spuneai tu intre abdomen si picioare ori localizate clar ori in stg. ori in dr. abdomenului sau sunt difuze si seamana cu dureri premenstruale usoare. Primele sunt de la marirea uterului iar ultimele sunt contractii si atunci iau
no-spa, mie asa mi-a explicat doctorita. De stat in picioare mult nici eu nu prea pot sta, sau daca stau sunt extenuata dupa. In plus am arsuri, greturi, am si vomitat de vreo 2 ori, m-am luptat cu foamea si senzatia de rau groaznic daca nu mananc imediat ce mi se face foame. M-am ingrasat deja 4 kg (noroc ca eram slaba inainte). Mi-am cumparat deja acum cateva zile pantaloni de gravida, noroc ca am gasit marimi mici S. Ah si era sa uit de constipatie si de acumularea de gaze care se elimina ulterior acolo pe unde o domana n-ar vrea.

Asa ca Evy - welcome to the club! Asta-i sarcina

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

eu fac parte din categoria celor care au de ,,toate'': greturi, varsaturi (chiar acuma am umplut wc-ul cu ce am mancat, apa si biscuite),dureri mari de sani, care s-au umflat frate, sotu tot zice pfoai da ce ti-au crescut ....

voi v-ati gandit la nume, daca va fi fetita sau baiatel? noi da, fetita diana (ca printesa, si va fi printesa casei) sau baiat david (eu stiu sigur ca-i baiat )

apropo...azi noapte l-am visat pe bebe, era asa micut, pufos, cu o piele delicata si fina, il tineam in brate, era 100% baiat, il chema david, si l-am dus un pic la soare, si s-a strambat asa putin si atunci am vazut cat de bine seamana cu tati lui...si eram eu super fericita ca seamana leit cu tati si ce frumos va fi

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

7

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

BUna ,

nu am mai fost de mult pe aici pentru ca imi era foarte rau , si fara suparare, pentru ca am citit foarte mult desprecopii in primele 2 saptamanii, mi se facea rau numai cand ma gandeam la site. Adica cum ? ma intreaba sotul meu , pai simplu: asa cum mi se facea rau de la culoaera albastru , fumul de tigara ( desi eram fumatoare), parfumul meu si cel al sotului , ciloaea canapelei ( pe care am aruncat-o intre timp).
Dar acest lucru a fost pana acum o saptamana ; acum totul revine la normal; obosesc mai mult la serviciu, dar sunt in forma si astept cu nerabdare vacanta - vom merge in Antile hehehehe 3 saptamani jumatate - departe de serviciu si de Bucuresti-

Ca si stres: nu sunt sigura de dr. meu si astept rezultatul pentru testul dublu care se tot plimba de la laborator prin toate clinicile Medicover; adica nu gasesc rezultatul;

Va pup pe toate si va urez o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...eu mi-am luat concediu o saptamana...saptamana viitoare sunt prin Bucuresti..merg sa-mi clatesc ochisorii..
..plus ca marti eu si Cristi sarbatorim 2 ani...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

11+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

pe mine m-a durut burtica la 8 sapt si 2 zile ,in prima zi nu prea tare simteam o presiune jos la burtica .a doua zi deja burta parca ma tragea in jos, si simteam durere continua ,dar nu sa ma indoaie .insa nu a cedat la no spa si asta m-a speriat .nu am sangerat.dr mi-a spus ca durerea persistenta fie ea de joasa sau mai inalta intensitate nu e ok . daca ai "crampe " scurte nu e pbl. sa nu tina mult . astea sunt de la faptul ca uterul creste . pe lateral nu imi spusese ,probabil a omis.

bineinteles ca mi-a pus diagnostic de iminenta de avort de am zis ca mor ,stiind prin cate am trecut sa obtin sarcina asta si m-a trimis la repaus .
acum sper sa fie bine .merg la eco sapt viitoare

a ..eu am uitat de constipatie ,rezolv cu supozitoare cu glicerina , din pacate aproape zilnic , in caz ca nu ies natural de la fructe .
de gaze nu mai vorbesc...scarbos .

cam atat

nu ma plang , sunt cea mai fericita , sunt in al 9lea cer , si ma rog mereu la DD sa aibe grija de copilasul meu mult dorit .sa fie bine .insa ce nu cunosti, ce nu ai experiementat pana acum te sperie .
multumesc fetelor

p.s. eu am -3 kg .nu am avut pofta de mancare .dar recuperez.

Evy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Dragelor ma duc acasa. In week-end ma izolez la tara, la caldurica, la iubiteul meu in brate. De asemenea o sa ne anuntam familiile despre micut. Sa vedem reactii.

Legat de concediu nu avem nimic planuit, doar cateva zile la munte, dar cand este burtica mai maricica.

Viitoare mamica in culmea fericirii 6+ (8+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

As dori sa ma alatur si eu la aceasta odisee, daca ma primiti. Eu vin de la capitolul inseminari. Acum trei zile am aflat ca sunt gravida. Nici nu va dati seama ce bucurie pe mine ca ma ramas dupa aproape 6 ani de incercari. Am reusit prin inseminare la dr Cezara Bucur. Am mai facut o inseminare in decembrie care s-a oprit din evolutie la 5 saptamani si 2 zile. A urmat un avort menstrual oribil si dureros sufleteste. Era "ou clar". In martie am mai facut o inseminare, reusita si asta. Acum se pare ca ar fi o alta situatie pentru ca dr a vazut vezicula vitelina. Data trecuta nu s-a vazut nimic.

As dori sa ma treceti si pe mine pe prima pagina. Am vazut ca am aceeasi dat de nastere ca Adisore. Ovulatia am avut-o in 29 martie si e posibil ca data nasterii sa fie cam 20 decembrie. Acum am 5 saptamani si 5 zile.
DN 28.11.1976
UM 12.03.2009
DPN 17.12.2009

Multumesc mult

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

felicitari !

Evy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dankutza, bine ai venit la noi, sa ai parte de o sarcina usoara, si sa duci la bun sfarsit odiseea alaturi de noi toate!
Si eu ma retrag, o tai acasa sa ma arunc in pat ...V-am pupat, weekend placut!!

Laura, 10+
poze

Mergi la inceput